Doğa Koleji

Nerozey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
264
82
33
Arkadaslat eylul gibi tarih ogretmeni olara baslayacagim insallah. Sartlarini asagi yukaru biliyorum sadece merak ettigim yaz tatilleri. Calisanlar yardimci olabilirmi subat tatili yada yaz tatili normal meb inki gibi oluyormu. Bilgilendirirseniz sevinirim

meb in ki gibi olmayabilir çünkü yaz okulları etütleri falan oluyor ve sizin eğitimleriniz oluyor.Eğer olurda istifa edersen tazminat ödüceğin miktarı biliyomusun??

merhaba benim eşim 2 sene çalıştı doğada..haftasonu ara sıra c.tesi toplantı türü şeyleri oluyor akşam 5 gibi çıkılıyor ama sürekli mail yoluyla bölüm başkanı rahatsız ediyor yani evdede yapılması gereken çok şey oluyordu ..maaş diğer kurumlara göre çok az..vırtı sırtı çoktu eşimin çalıştığı dönemde..çocuklar çook zayıf dersi dinlemez birde eşimin branşı fizik belki bu yüzden de sıkıntı olmuştuır bilemiyorum..maaş konusunda tatmin olsaydı bırakmazdı eşim..şuan özel bir dershanede ..doğanın şartları dershaneye göre çok daha iyi maaş dışında..çünkü en azından ctesi ve pazarınız var

Çok teşekkürler peki yaz tatili oluyormuydu normal meb teki gibi 2 ay. Birde acaba sizin için sakıncası yoksa nekadar alıyordu eşiniz

Doğa koleji hem öğrenci hem öğretmen profili olarak vasat altı bi kurumdur. Öğretmenden eğitimden çok veliye gösteriş ister birşey yapılıyormuş havası vermenizi bekleyecekler. Parası diğer kolejlerden az ıvır zıvır işi çok olan bi okul. Dershaneden biraz daha iyi diğer kolejlerden kötüdür basamak olarak kullanılabilir. Yeni mezunken çalışmıştım ordan biliorum.

Başlığa tesadüfen rastladım arkadaşlar. Eskiden nasıldı bilmiyorum ama ben şu an Doğa Koleji'nde çalışıyorum. Her özelde olduğu gibi burada da cok yogun çalışıyoruz, bazı ctsler okuldayız 1-2 saat toplantı, seminer ya da etütler oluyor. Akşamları velilere bilgilendirme msjları atıyoruz ki, çocuklarıyla evde ders tekrarı yapmak isteyenler için çok da verimli bir uygulama. (Bizi bıktırsa da.) Maaş konusuna gelince, daha önce deneyimim olmamasına rağmen piyasanın üstünde bir rakamla işe başladım. Okul satıldı. Yönetim değişti. Maaşlarda düzenlemeye gittiler, seneye daha iyi olacak şekilde sözleşmelerimiz yenilendi. Sanırım artık tüm öğretmenler için özel okullar düzenlemeye gidiyor. Yani yoğun çalışmayı, kendini geliştirmeyi seven öğretmenler için Doğa Koleji iyi bir kurum. Bir Ted, bir Bahçeşehir ile kıyaslanamaz orası ayrı

Dip not: Çalıştığın kampüs çok önemli, idare çok önemli.

Ben soruyu görmedim. 1 yıldır girmiyormuşum foruma onu farkettim bugün doğum günü maili gelince:) Yaz tatilinde neyi sormuş arkadaş?
12 ay olarak imzalıyoruz sözleşmeyi. 12 ay maaş..15 tatile ve yaz tatiline devlet okullarıyla aynı şekilde tatile girdiğimiz gün giriyoruz, 15 tatil ve 2,5 ay tatil de aynı süreçleri kapsıyor. Yaz tatilinde 1 hafta önce başlıyoruz semirnerlere gidiyoruz. Meb'e bağlı zaten tatiller ve müfredat. Başka soru varsa aklınıza takılan cevaplayabilirim kızlar.

Dip not: Çalıştığın kampüs çok önemli, idare çok önemli.
merhaba, bende eylül de 1. sınıfa başlayacak kızım için okul araştırıyorum..doğa kolejlerinin son zamanlardaki olumsuz ününden dolayı hiç düşünmemiştim fakat sizin dediğiniz gibi her kampüsün aynı olmadığını ve Ankara Çukurambar kampüsünün iyi olduğunu duydum,sizin fikriniz nedir bu konuda?

Merhabalar. Bende doğa kolejine öğretmenlik için görüşmeye gideceğim .Mülakat ile ilgili tavsiyeleriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…