Oğlum 5. Sınıfta . Şu an için okul değişikliği düşünmüyoruz yani en azından önümüzü göresiye kadar ...
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben Veli olduğum için çocuğumun penceresinden baktım ve tabii ki Ortada bir hak ihlali var bunun çözülmesi için elimden ne geliyorsa yapmaya da hazırım . Burası değişik bir platform sanırım 11 yıldır üyeyim iyisiyle kötüsüyle -bana göre - birbirimize destek için açılmış bir platform . Öyle yazılar olmuş ki anneliğimden tutun da , araştırmadığıma çocuğumun gelecek seçimini iyi yapamadığıma kadar varan yazılar olmuş. Bilmeden konuşmak çok kolay yaşadığım şeyleri bir tek ben biliyorum . Hepsini anlatmadım sadece elemek için oğlumun hiperaktif olduğunu yazdım ama ona bile kendinden örnek verip devlete kaydettirseydiniz diyen olmuş. Bizler kolejde okumadık çok şükür geçerli bir meslek sahibiyiz . Oğlumun durumunu bilmiyorsunuz çok zor bir çocuk. Ve bunu üç beş kelime ile anlatmak yetersiz kalır. Devlete göndermeyi düşünmediğimi mi sanıyorsunuz ? Yada öğretmenlerin maaşlarının verilmemesi sanki benim elimdeymiş gibi ; Türkiye’de bu şekilde kaç milyon kişi çalışıyor haberiniz var mı? 31 yaşında 12 yıldır çalışan çok çocuklu bir anne olarak eşimle beraber imkanlarımızı tartıp biçip bu kararı aldık . Yaşamayan bilemez ama yaşayın da görün diyemem umarım herkes kolaylıkla büyütür çocuğunu . Aile olmak da , anne baba olmak da çalışan olmak da çok zor . Zaten başlığı açma sebebim neler yapılabilirdi,avukatından tutun da doktoruna öğretmenine kadar her meslek erbabı var burda . İtici yorum yazanların kalplerine sevgi ve merhamet diliyorum , Yanımda olup gereken desteği veren,Bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum iyi ki varlar.