Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beş gün önce ilk randevuma gittim. Baya uzamıştı yüzümdekiler. Kalınları aldık . Beni rahatlatacak kadar topladı. Şu an minik minik kabuklar var günlük hayatımı aksatmıyor ama işlem yapıldığı yakından bakılınca belli. ilk iki gün su vurmadım kabuk tutmasına izin ver dedi. sonra sadece bebe pudrası sürdüm. şimdi kuru kuru dökülecek gibiler. tatlı tatlı kaşınıyor ama kaşımak yasak. Artemisk sizin konunuz ama hazır gittiğim uzmanla ilgili konu açılmışken ben iğneli epilasyon günlüğüm olarak yazayım mı yoksa yeni konu mu açayım ?
Burdan devam edebilirsiniz, cok sevinirim sonuclarinizi bizimle paylasirsaniz merakla bekliyorum umarim en kisa zamanda kurtuluruz bu dertten , okulum duzene otursun bende doga hanima baslayacagim insbeş gün önce ilk randevuma gittim. Baya uzamıştı yüzümdekiler. Kalınları aldık . Beni rahatlatacak kadar topladı. Şu an minik minik kabuklar var günlük hayatımı aksatmıyor ama işlem yapıldığı yakından bakılınca belli. ilk iki gün su vurmadım kabuk tutmasına izin ver dedi. sonra sadece bebe pudrası sürdüm. şimdi kuru kuru dökülecek gibiler. tatlı tatlı kaşınıyor ama kaşımak yasak. Artemisk sizin konunuz ama hazır gittiğim uzmanla ilgili konu açılmışken ben iğneli epilasyon günlüğüm olarak yazayım mı yoksa yeni konu mu açayım ?
Nasıl geçti seansınız? İnşaallah en yakın zamanda biter Tam olarak yeri neredeydi?
Burdan devam edebilirsiniz, cok sevinirim sonuclarinizi bizimle paylasirsaniz merakla bekliyorum umarim en kisa zamanda kurtuluruz bu dertten , okulum duzene otursun bende doga hanima baslayacagim ins
Nasıl geçti seansınız? İnşaallah en yakın zamanda biter Tam olarak yeri neredeydi?
Teşekkürler bilgilendirme için Çok güzel açıklamışsınız. İnşaallah en yakın zamanda hepimizin sorunu çözüme kavuşur.Ben gözümde çok büyümüştüm Ankara'da buradaki hanımların da şikayet ettiği bir yer var lanet olsun ki oraya gitmiştim. Bıyık bölgemi yakmışlardı izi geçirmek için çok uğraştım ama çok yakından bakılınca birazcık izi belli oluyor. Ben yine öyle dehşet acıyacak sandım , acıyor evet ama öyle sedyede zıplamıyorsunuz. Yani kıllarımdan kurtulacaksam ben buna dayanırım ki denilecek bir sıcaklık tam olarak acı gibi de değil böyle ciltte minicik bir alanda sıcaklık gibi. Bazı yerler hiç acımadı neredeyse favori kısmım mesela. ama bu kişinin acı eşiğine bağlı dedi, adet öncesi ve adet döneminde gelirseniz acıyı bir nebze fazla hissedersiniz aç yorgun uykusuz gelmeyin, cildinizi uygulama öncesi nemlendirin şeklinde randevu alırken bilgilendirmişti. şu an için memnunum , bu bir süreç. kıllarımın hemen yok olmayacağını biliyorum ama düzenli gitmeye çalışacağım . düzenli gidersek 1 senede tamamen bitermiş. tüylerin ne kadarı yüzeye çıkarsa o kadar kısa sürede biter dedi. isterseniz her çıktığında gelin isterseniz tüyler rahatsız etmezse uzun aralıklarla gelin alttaki kıllar da çıkmış olsun dedi. ben duruma göre hareket edicem.