mumkunse foto ekleyebilirmisinizözelden resminizi atabilir misiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doçent Doktor Muhitin ESKİ' ye burun estetiği ameliyatı oldum.
- Konu Sahibi Hedum79
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?mumkunse foto ekleyebilirmjsiniz yada ozelden gonderebilirmisjn hic foto bulamiorum oyuzden karar veremedik muhittin bey hakkindaMerhaba;
Burun estetiği zor bir karar. Bu kararı alırken ben bu siteden çok faydalandım. Yapılan yorumların ameliyat olacaklar için çok önemli olduğunu biliyorum. Ayrıca ameliyat sonrası kötü sonuç alan, tekrar ameliyat olması gereken arkadaslar var. Bunlar beni çok üzdü. bu da doktor seçiminin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. O yüzden yasadıklarımı sizinle paylaşmak istedim.
Oldum olası burnumu beğenmiyordum. Senelerdir ameliyat olmak istiyor ve bir türlü cesaret edemiyordum. eğer istediğim gibi bir burun olmayacaksa hiç yaptırmamak daha iyiydi benim için.
Sürekli ameliyat öncesi ve sonrası resimleri inceledim. çok ünlü cerrahların çok kötü burunlar yapabildiklerini gördüm. 10 sene ameliyat hemşireliği yaptım. Bazı şeylerin ne kadar önemli olduğunu biliyorum.
Ben bu taraftan şanslıydım. Onunla çalışan arkadaşlar vasıtasıyla Muhittin Eski Hocanın burun estetiği ameliyatlarında çok başarılı olduğunu duydum. Sonunda görüşmeye karar verdim.
Muhittin Hocayla konuştuğumda burnumdaki sıkıntıları açıkladı. dürüstçe yapabileceklerini söyledi. şimdi anlyorum ki beklentimi düşük tutmuş. en hoşuma giden şey; benim nasıl bir burun istediğimi sordu. imkanlar dahilinde yapabileceklerini açıkladı. Benim nasıl bir burun istedğimi çok iyi anlamış. Kaldı ki birçok doktor o burun sana yakışmaz diyerek aynı fabrikadan çıkmış gibi birbirine çok benzeyen burunlar yapıyorlar.
Muhittin Hocanın dürüstlüğü, iyi niyeti ve açıklamalarıyla ikna oldum.
tetkiklerim yapıldı. astımım da vardı. Anestezi konusunda da korkuyordum. ancak Muhittin Hoca çok titiz bir insan En iyi anestezistlerle çalışıyor. Tetkiklerin sonucunu gördükten sonra ameliyat gününe karar verdik.
Ameliyat günü ameliyat olacağım özel hastaneye gittik. son derece güzel ve temiz bir hastane. Muhittin Hocam anestezi hocasıyla beraber ziyaretime geldi. son derece sakin ve emin tavrıyla beni rahatlattı. Ameliyata girdim. Benim burun ucu ve kemiği çok problemliydi. Burnum çok etli, yamuk ve genişti. Bazı doktorlar sadece burun kemiğini törpüleyip ucuna hiç dokunmuyorlar. Burun ucunu yapabilen çok az doktor var. Bence cerrahlık zeka, emek ve yetenek (el becerisi) işi. maalesef herkes başarılı olamıyor. Muhittin Hoca bunların hepsini yaptığı için ameliyatım biraz uzun sürdü.
Ameliyattan çıkınca hiç sıkıntı çekmedim. Hiç ağrım olmadı. bu kadar rahat olacağımı zannetmiyordum. burundan nefes almamak ilk gün biraz zorluyor. Ama sonucu herşeye değer. Zaten bir gün sonra tamponlarım çıktı. Hiç de korkulacak birşey değil. Muhittin Hoca son derece şefkatli, ilgili bir doktor. inanın bu da çok önemli.ameliyattan bir hafta sonra burnumdaki alçı çıktı. Onun yerine splint denilen plastik parça yapıştırıldı. bu değişim arasında burnumu gördüm. Veeee Çok beğendim. bu kadarını beklemiyordum. benim nasıl bir burun istediğimi çok iyi anlamıış. İri bir burnum vardı. Kıkırdakları yamuk, ikiye bölünmüş gibiydi. hocadan ricam, küçük bir burun olması, dar ve ucunun kalkık olmasıydı. Gerçekten çok mutlu oldum.
Hangi meslek olursa olsun bir kişinin işini en iyi şekilde yapması çok önemli. Muhittin Hoca ilk görüşmemizde içime sinene kadar uğraşırım demişti. gerçekten haklıymış. burnumda inanılmaz değişiklik olmuştu.
Ben 40 yaşındayım. Belki biraz geç kaldım. Ama şimdi iyi ki olmuşum diyorum. Çünkü hayat çok kısa. Bu kafamın kenarında hep kalacaktı.
Eğer sizin de böyle bir düşünceniz varsa hiç ertelemeyin. Gönül rahatlığıyla Muhittin Hocaya gidin. ne istediğinizi anlatın. Gerçekten hiç abartmıyorum. Muhittin Hoca dürüst, mütevazi, mükemmel bir insan. Pişman olmayacaksınız.
- 7 Kasım 2016
- 20
- 0
- 1
- 29
Fotoğraf atabilir misin canım ben de olucam doktor arastiriyorummumkunse foto ekleyebilirmjsiniz yada ozelden gonderebilirmisjn hic foto bulamiorum oyuzden karar veremedik muhittin bey hakkinda
- 30 Mayıs 2016
- 162
- 26
- 18
- 33
Burnunuz cidden çok iyi olmuş ama ısrarla fiyat söylememek de garip yaaa tabi ki herkesin burnu farklı tabi ki herkese farklı fiyat söyleyebilir ama biz direkt sizin ödediğiniz bedeli soruyoruz bunun garip nesi var ? Yani net bişey söyleyemem demeniz tuhaf bence yaaa biz size burun ameliyatlarını kaça yapıyo demiyoruz ki bizzat sizinkini soruyoruzTşk ederim..ameliyatlarını akay hast yapıyo,çukurambarda muayenehanesi var,fiyatlar değişmiş olabilir bilemiyorum,hastaya göre değişebilir,o konuda net bişi söyleyemem..