• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr Tuğrul Maral hakkında bilgi

slm cnm bende tugrul maral dusunuyorum gorüşmeye gıdıcem sen ne yaptın

merhaba nisa... tugrul bey ile gorusebildin mi? izlenimlerini paylasabilirmisin?

tuğrul beye karar kıldım bu cumartesi amelıyatım var resım koyacam inşallah güzel bi burnum olur doktoruma güvenıyorumm

Tugrul Bey ile gorusmeyi bende istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
BOĞAZİÇİ TIP MERKEZINDE OLDUM BEN AMELIYAT TUGRUL BEYE..PERSONELDE GAYET İLGİLİYDİ BİLMİYORUM ARKADAŞİM SANA NEDEN BOYLE OLDU:1no2:

cok yogun oldugundan belkide. ben gorustum sonunda Tugrul Bey ile 30 aralikta ameliyat oluyoruuum. Kendisi hastayi kesinlikle cok rahatlatan bir doktor. Butun paranoyak sorularimi sabirla dinleyip cevapladi (: simdi beklemedeyim. Bende doktoruma guveniyorum (: (: (:

benım 3. günüm şiş olmasına ragmen bu halıde hoşuma gıdıyor resım koyacagım cuma alcılar cıktıktan sonra:dance:

nisa merhaba
geçmiş olsun önceliklile.iyisindir umarum, memnunsundur halinden.
ameliyatını ne kadara olduğunu yazabilir misin, ben o tıp merkezine mail yazmıştım 1,500 +kdv idi, kdv de;120 ytl civarıydı sanırım. sen de toplam bu fiyata mı oldun? ya da ne kadara. yazarsan sevinirim. aynı gün mü çıktın - ertesi gün mü hastaneden?
genel anestezi mi lokal mi?, kulağından ya da kaburgandan kıkırdak alındı mı? fazla morluk ve şişliğin var mı?,ağrı -sızı...ve istediğin burun oldu mu, beklentindeki gibi mi, nasıl? biraz fazla oldu ama kısa kısa cevaplarsan çok seviniriim.
tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine.

bir de;
bilgisayarda aşağı yukarı oluşacak burun sana gösterildi mi, eğer gösterildi ise , aldığın sonuçla ne kadar yakın birbirine?

saol tşkr ederım suanda şiş olmasına rağmen begenıyorumm amelıyatım 1.500 ytl ertesı gun cıktım 12 gıbı genel anestezı oldumm agrım yok şiş oldu kişiden kişiye degısebılıyormoruklar gün gectıkce ınıyor şişlıkler bu arada bu fıyat aralık sonuna kadar

kısaca memnunum tavsıye ederım gıt gorüş cokkkk hastası var tugrul beyınn ben gordum cok da cana yakın tonton bı adam butun sorularına tek tek cevaplayacaktır

nisa
teşekkürler cevabın için. ben de gitmeyi düşünüyorum o yüzden detaylıca sordum. sağol

nedemek arkadasım seve seve yanıtlarım butun sorularını:1hug:

ewt resım yukledım albümde daha tabıkı sekil olarak tam bellı degıl yenıyım daha:) şişler ındıkce güzelleşir emınım daha darısı olmak ısteyenlerın başina :nazar::nazar::teytey:

slm leydi ne yaptın gorüşmeye gıttınmı...

arkadaşlar, Tuğrul Bey halen Boğaziçi Tıp Merkezi'nde mi? bir de kendisinin uzmanlık alanı genelde burun ameliyatları mıdır? hani derler ya, kimi doktor burunda harikalar yaratırmış, kimisi liposuction, kimi göğüs.. hepsinin ustalık alanı farklıdır derler, Tuğrul Bey hakkında bilginiz var mı? ben liposuction düşünüyorum Tuğrul bey'i önerecek olan var mı?

arkadaşlar, Tuğrul Bey halen Boğaziçi Tıp Merkezi'nde mi? bir de kendisinin uzmanlık alanı genelde burun ameliyatları mıdır? hani derler ya, kimi doktor burunda harikalar yaratırmış, kimisi liposuction, kimi göğüs.. hepsinin ustalık alanı farklıdır derler, Tuğrul Bey hakkında bilginiz var mı? ben liposuction düşünüyorum Tuğrul bey'i önerecek olan var mı?

ewt aysemelıssa tugrul bey bogaziçinde benburun estetıgı oldum kendısınee memnunum liposuction yaptıranlar cok dıye bılıyorum :1hug:

Back