Doç.Dr.Tuğrul Maral hakkında bilgi paylaşım

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.485
Estetik,Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
Doç. Dr. Tuğrul Maral 24-Nisan-1964, Bandırma doğumludur. Lise öğrenimini Ankara Fen Lisesinde (1978-1981) tamamlamıştır.
1981'de Üniversite Seçme Sınavında (ÜSS) ilk 50 derece içinde yer alarak, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanmıştır.
Tıp eğitimini Ankara, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde (1981-1988) yaparak 1988'de Tıp Doktoru ünvanı almıştır.
1988'de Tıpta Uzmanlık Sınavında (TUS) ilk 3 derece içinde yer alarak, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalını kazanmıştır.
Uzmanlık eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalında (1988-1995) tamamlayarak, 1995 yılında Plastik Cerrahi Uzmanı ünvanı almıştır.
Uzmanlık sonrası 1995-1996'da, Ankara Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesinde plastik cerrahi uzman doktoru olarak mecburi hizmetini yapmıştır.
1996-2006'da, Ankara Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesinde, Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalında Öğretim Üyesi ve Anabilim Dalı Başkanı ünvanı ile çalışmıştır.
Başkent Üniversitesinde, 1998 yılında yardımcı doçent, 2002 yılında doçent doktor akademik ünvanlarını kazanmıştır.
1999 yılında Amerika'da, University of Michigan, Ann Arbour'da Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniğinde çalışmalarda bulunmuştur.
2006-2008'de, Gebze, Özel Johns Hopkins Hastanesinde, Estetik ve Plastik Cerrahi Klinik Direktörü ve Cerrahi Bilimler Koordinatörü olarak çalışmıştır.
2008'de İstanbul Özel Hisar Intercontinental Hastanesinde, estetik plastik cerrahi uzman doktoru olarak çalışmıştır.
2008'de İstanbul Levent'de Marest Estetik Cerrahi Kliniğini kurarak, halen bu klinikte yönetici ve estetik plastik cerrahi uzman doktoru olarak çalışmaktadır.
Dr. Tuğrul Maral üniversite kariyeri boyunca plastik cerrahinin alt konuları olan estetik cerrahi, mikro cerrahi, el cerrahisi, travma cerrahisi, yara bakım ve tedavisi, baş ve boyun cerrahisi, meme rekonstrüksiyonu, re-plantasyon cerrahisi konularında çalışmıştır.
Halihazırda rinoplastii, meme büyütme ve küçültme, göz kapağı estetiği, yüz germe, karın germe, kol germe, uyluk germe, liposuction, kepçe kulak düzeltilmesi, çene ucu estetiği, saç nakli gibi estetik cerrahi uygulamalarında uzmanlaşmıştır.

Marest Estetik Cerrahi Kliniği
Çarşı cad. No: 31/D Levent, İstanbul

Göğüs Estetiği

Göğüs Büyültme

Göğüs Küçültme

Göğüs Dikleştirme

Göz Kapağı Estetiği

Kaş Kaldırma

Kulak Küçültme

Halk arasında kepçe kulak olarak tabir edilen deformiteyi düzeltmeye yönelik bir ameliyattır.Bu işlemin ideal yaşı 6 yaş dır (okul arkadaşlarının çocukla dalga gecerek psikolojisini bozmamaları için) ...

Saç Ekimi

Burun Estetiği

Arşive : http://www.kadinlarkulubu.com/kilitli-konular-sadece/212353-doc-dr-tugrul-maral-hakkinda-bilgi.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Doktorlar, öneriler sorular Doktorlar hakkında bilgiler, Estetik cerrahi ile ilgili öneriler sorular

Bu içeriğin dışına çıkmamanızı rica ediyorum. ınsanlar yüzlerce sayfa gereksiz paylaşım okuduğundan şikayet ediyor. Tecrübeleriniz, sorularınız varsa buyrun paylaşın.

azracum merhabalar,
Tugrul Maral 'i arastırmaktaydım sitede, senin yazını gordum.
Ben de gogus buyutme ameliyatı olmak istiyorum ve bir arkadasım kendisini tanıyor.Henuz tanısmadım ve muayene olmadım kendisine ama senin mesajın beni biraz endselendirdi.
Nedir senin sıkıntın, ne ameliyatı oldun ve neden memnun degilsin? Paylasabilirsen cok sevinirim.Malum hassas bi konu ve bilgiye ihtiyacım var.
Simdiden tesekkur ederim
Gorusmek uzere

17 Ekimde ameliyat oldum. Ve çok ama çok memnunum. Gerçekten beni gören hiç kimse burnumun amelyatlı olduğuunu anlıyamıyor. En kısa zamanda fotoğraf eklicem. Ayrıca Tuğrul Hocanın eli çok hafif hiç ağrım sancım olmadı.

bende Tuğrul Maral a oldum 2.ayım gayet memnunum yeni ameliyat olan arkadaşlara sabır diliyorum şişlikler nedeniyle psikoloji başlarda bozuluyor ama merak etmein 2.ay bile çok acaip değişime uğradı.Önden kötü gözüküyo ilk başlarda ama geçiyo şişlikler sıkıntı yapmayın rahat olunnn

Aynı hastanede veli aslan varmış. Ona ameliyat olan var mı? ya da irfan aydın'a ?

c.tesı 3 ay bıttı dıye kontrole gıdıcem zaten bakalım ne dıcek tugrul bey

Son düzenleme:
ebiş bence burnun daha güzelleşmiş
zaman geçtikçe daha da oturur

gercektenmı kıızlar duzgunmu onde bana gelen tuhaflık sızde goremıyomusnz

normal önden o kalınlık 1senede geçmez ama kavis genelde çok fazla değişmiyor aynı kalıyor daha fazla kavisli olmuyor ama inceliyor biraz zamanla oda baya bir zaman alıyor en azından bir sene...
iyi araştırın arkadaşlar ucuzada kaçmayın.

Merhaba,
Bakıyoruz ki uzman yorumları bir süre sonra günaydın nasılsın vb mesajlarla doluyor ve sadece operasyon hakkında yorumları okumak isteyenler bu ek mesajlardan rahatsız oluyor. Defalarca uyarmamıza ceza devreye sokmamıza rağmen sonuç alamadık ve yeni bir alt kategori açtık.

Önerilerinizi bekliyorum...

Uzmanlar ve Fanatikleri... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

kulaktan vazgeçtim karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı oldum ...

cok enterasan geldı ya bana anlşam veremedım kulak operasyonu olcam dedın karın germe meme dıklerstme ldum dıyosun :)) psıkolojınmı bozuk kulak neree meme karın nere :)

cok enterasan geldı ya bana anlşam veremedım kulak operasyonu olcam dedın karın germe meme dıklerstme ldum dıyosun :)) psıkolojınmı bozuk kulak neree meme karın nere :)

doğru dürüst konuş seni ilgilendirmez neremi yapacaktım nereme karar verdim terbiyeli ol..

Alaylı konusmadım arkdasım tuhafıma gıttı sadece kulak yaptrcam dedın karın gogus yaprtdın bıraz tuhaf geldı bana karar vermene elbette ben karısmam ama tuhafıma gıttı kulak la meme karın baglantısı

Alaylı konusmadım arkdasım tuhafıma gıttı sadece kulak yaptrcam dedın karın gogus yaprtdın bıraz tuhaf geldı bana karar vermene elbette ben karısmam ama tuhafıma gıttı kulak la meme karın baglantısı

İnsanın yaptırmak istediği yerler birden çok olabilir değilmi? doktor beyle hepsini görüştüm bana ilk önce kulağı yapalım sonra karın ve meme yaparız dedi öyle ameliyat günü aldım..Daha sonra fikir değiştirdim ve karın la meme yapabilirmiyiz diye sordum ( 3 ü birden olmaz demişti çünkü ) tamam dedi benim ameliyat birgünde değişti yani uzun uzun anlatmamak için kısaca yazdım..Yazını görünce şok oldum kırıldım yani benim msj lara bakarsan anlarsın zaten hangi ameliyatlardan bahsettiğimi....

tamm sorun yok sende kırılma ben kırmak ıcın solemedım yazılarını okumadım anıden okuyunca o yazıyı sasırdım ole yazmsm yanı

X