Serkan bey'e ameliyat olanlardan biri de benim :) Meme büyütme ameliyatı oldum bende.Kendisinden zaten rica ettim hastalarının ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını göstermesi için..Saolsun bikaç örnek sundu bana,içimi en rahatlatanı da ''proteze çok uygun bi hastasın'' sözü oldu.Anladığım kadarıyla kendisi de doğallıktan yana bi doktor olduğu için bana önerilerinde bulundu bende hepsine uydum.Allaha çok şükür korktuğum gibi de olmadı.1 ay kadar şişlik ve sertlik yaşadım ama geçti tabi ki.Ameliyat olalı 5 ay kadar oldu şimdi herşey gayet yolunda.1 ay sonrasına tekrar bi kontrolüm var.Göğsümü gere gere giderim artık
Ne kadar süre içinde normal hayatına geri döndün canım ?
Ben Serkan bey'e geçen sene meme büyütme ve liposactıon yaptırdım.Bacak içlerim ve can simitlerim beni rahatsız ediyodu.Kilom çok yoktu ama biraz takıntılı bi insan olduğum için bu ameliyatı istedim.Pişman da olmadım.Beni sadece o korseler rahatsız etti 4 hafta zorunlu kullanmak gerekiyodu.Onlar çıkınca derin bi nefes aldım.İzler konusunda meme altında iz kısmında bi kabarma meydana geldi onun içinde silikon şeklinde bi tabaka verdiler 3 ay kadar onu kullandım şimdi izlerim normal.Biraz dobra bi doktor :) Ama tabi bizi ilgilendiren kısmı işini iyi yapmadı onu da yapıyo zaten.Bu sene içinde de 4 ay kadar kalıcı dudak dolgusu yaptırdım kendisine.Tamamen eriyince daha kalıcısını yaptırıcam.
Dudak dolgusu yaptırmayı bende çook istiyorum.İşlem acı verici mi ? Birde sonuç olarak ördek gibi bi dudak çıkmıyo dimi ortaya :) ?
Hayır aslında öyle çok acı verici bişey değil.Zaten işlem öncesi bi krem kullanılıyo dudaklarınıza.Buz uygulamasıda yaptıkları için çok fazla bi acı hissetmiyosun.Hiç acımicak diye bişey de yok :) Bahsetmiş olduğunuz gibi ördek görünümlü bir dudak çıkmıyo ortaya.Zaten doğal istiyosanız doktorunuz ilacınızın tamamını kullanmayadabiliyo..Siz nasıl isterseniz yani
Hayır aslında öyle çok acı verici bişey değil.Zaten işlem öncesi bi krem kullanılıyo dudaklarınıza.Buz uygulamasıda yaptıkları için çok fazla bi acı hissetmiyosun.Hiç acımicak diye bişey de yok :) Bahsetmiş olduğunuz gibi ördek görünümlü bir dudak çıkmıyo ortaya.Zaten doğal istiyosanız doktorunuz ilacınızın tamamını kullanmayadabiliyo..Siz nasıl isterseniz yani
Serkan bey'le herhangi bir cerrahi işlem için görüşmedim ama botox ve dolgu uygulamalarından memnun kaldım.Botox'da en korkutuğum olay yüzümün taş kesilmesiydi ama olmadı.Oldukça doğal oldu ve 4 aydır da etkisini kaybetmedi.Burun kenarlarıma uygulanan dolgu da çok hoş oturdu.Herhangi bir morarma,şişme gibi yan etkilerle de karşılaşmadım.
Ben kendisiyle sadece görüşme için randevu almıştım.Göğüs büyütme ameliyatı düşünüyorum ama biraz pimpirikliyim sanırım hemen karar veremedim :) Daha önce ameliyat yapmış olduğu hastalarının öncesi-sonrası resimlerini gösterdi saolsun başarılı buldum..Botox değil ama yanaklarıma dolguyu bende düşünüyorum.Acı veren bir işlemmidir birde süresi ortalama ne kadardır ?