Doç.Dr.Serkan Yıldırım Hasta Yorumları...

Hayır çok bir acı hissetmiyosunuz.Sadece iğnenin girişini hissediyosunuz sonra bişey yok zaten.Bende bi krem kullanıldı bunun için nasıl bir kremse artık dudaklarım bile uyuştu :) Hiç korkma çok rahat geçirebiliceğin bir işlem.

Benim arkadaşım Ataşehirde bi klinikte yaptırdı hiç memnun kalmadı.Dudakları çok önde ve komik olmuştu açıkcası :KK43: Ondan bi korku geldi bana.Peki işlem sonrası dudaklarında bir karıncalanma,yemek yiyememe gibi sorunların oldu mu ?

Benim arkadaşım Ataşehirde bi klinikte yaptırdı hiç memnun kalmadı.Dudakları çok önde ve komik olmuştu açıkcası :KK43: Ondan bi korku geldi bana.Peki işlem sonrası dudaklarında bir karıncalanma,yemek yiyememe gibi sorunların oldu mu ?

Bu söylediklerinden hiçbirini yaşamadım ben.Arkadaşının başına gelenlere üzüldüm ama benim doktorum Doçent..Yani işinin uzmanı.Bence Serkan bey'le yüz yüze görüşmen daha sağlıklı olucak..

Anneme karın germe yapan doktordur kendisi..Annem 49 yaşında ve karnında inanılmaz şikayetçiydi.Genellikle bana kızardı hep senin yüzünden diye (Bana hamileyken çook kilo almış,karnı çok büyükmüş :KK1: ) Neyse baktık olucak gibi değil tabi yaşıda ilerledikçe ona daha zor gelmeye başladı.Okulumun yakınlarında olan Serkan bey'i buldum ve randevumuzu aldık.Görüşmemizdeki konuşmalar,detaylar herşey içimize yatmıştı zaten.Annem bu ameliyatı çok istediği için hemen olsun bitsine getirmek istedi ama ben sorularımla biraz kafa şişirdim sanırım,burdan da özellikle özürlerimi diliyorum :) Ameliyat gününü aldık ve o beklenen gün geldi annem ameliyatını oldu (8 ay kadar önce :) ) Annemin ağrı eşiği düşük olduğu için biraz nazlanmalarımız oldu ama o kadar da olur diye düşündük çok rahattık o konuda da. Yakında düğünüm var ve şimdi annem çeşit çeşit elbiseleri gönül rahatlığıyla deneyebiliyo :KK66: Hamilelikten kalan çok çatlağı vardı onlardanda kurtuldu.Şimdi düz karıncığıyla mutlu mesut yaşıyo :)

Öncelikle geçmiş olsun,20 kilo vermiş bir insan olarak karnınmdan inanılmaz şikayetçiyim bnde.Daha önce Etiler de bir doktorla görüştüm bunun için, bana 10.000 tl fatura çıkardı..Genel olarak bu bana fazla geldi,acaba siz anneniz için ne kadar ödediniz?Ne kadar süre içinde tamamen kendini toparlayabildi ? Birde korse kullanma zorunluluğu var denmişti bana sizin annenize korse kullandırılmadımı ?

Öncelikle geçmiş olsun,20 kilo vermiş bir insan olarak karnınmdan inanılmaz şikayetçiyim bnde.Daha önce Etiler de bir doktorla görüştüm bunun için, bana 10.000 tl fatura çıkardı..Genel olarak bu bana fazla geldi,acaba siz anneniz için ne kadar ödediniz?Ne kadar süre içinde tamamen kendini toparlayabildi ? Birde korse kullanma zorunluluğu var denmişti bana sizin annenize korse kullandırılmadımı ?

Çok özür dilerim herşeyi yazmışım bi onu yazmamışım :) 4 hafta zorunlu bir korse verildi tabi.Annemi en çok sıkan oydu sanırım :KK1:
Korse çıkarıldıktan sonra derin bir nefes aldı annem ve şimdi çok şükür iyi.Eee fiyat konusuna gelince,telefonda bize kesinlikle fiyat bilgisi vermediler.Gelin yüz yüze görüşün dediler,o yüzden kafanızı karıştırmak istemem,isterseniz randevu alıp gidebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Serkan bey çook muhabbetli bi insan bana göre.Lekelerim için görüşmeye gittim kış ayında bi işlem yapıcaz.Merkezinde lazer epilasyon da yaptırıyorum şimdi çalışanlar çok tatlı ve çok inceleyerek yapıyolar işlemlerini.Sadece ağrıya dayanıksızlığımdan canım çook acıyoo :)

Lazer epilasyon yaptırmayı bende çok istiyorum.Ama güvenilir biyer ne yazık ki tam olarak bulamadım.Daha önce 2 yerde yaptırdım fakat memnun kalmadım.Hangi cihazları kullandıklarını biliyomusun canım bide hangi bölge yaptırıyosun ??

Lazer epilasyon yaptırmayı bende çok istiyorum.Ama güvenilir biyer ne yazık ki tam olarak bulamadım.Daha önce 2 yerde yaptırdım fakat memnun kalmadım.Hangi cihazları kullandıklarını biliyomusun canım bide hangi bölge yaptırıyosun ??

Alexandrite lazer kullanıyorlar canım.Daha önce bende başka bir merkeze gitmiştim jilet falan yaptırıyorlardı,olmayan yerimden kıl çıkarttılar saolsunlar.Ama şuan gittiğim yerden memnunum,hem jilet yaptırmıyolarlar hem de temiz çalışıyorlar.Ben tüm bacak yaptırıyorum 3.seansım yaklaşık 10 gün kadar sonra,şuan çıkmış bir kıl göremiyorum bacaklarımda :) Eğer 10 güne kadar yine çıkmazlarsa arayıp daha ileri tarihe alıcam mecburen :KK53:

Alexandrite lazer kullanıyorlar canım.Daha önce bende başka bir merkeze gitmiştim jilet falan yaptırıyorlardı,olmayan yerimden kıl çıkarttılar saolsunlar.Ama şuan gittiğim yerden memnunum,hem jilet yaptırmıyolarlar hem de temiz çalışıyorlar.Ben tüm bacak yaptırıyorum 3.seansım yaklaşık 10 gün kadar sonra,şuan çıkmış bir kıl göremiyorum bacaklarımda :) Eğer 10 güne kadar yine çıkmazlarsa arayıp daha ileri tarihe alıcam mecburen :KK53:

Daha 3 seans olmadan bu kadar iyi sonuç alman ne güzel :KK43: Jilet yaptırmamaları en büyük artı benim için.Çok teşekkür ederim en kısa zamanda randevu alıp gitmeyi düşünüyorum :)

Serkan bey'e ameliyat olanlardan biri de benim :) Meme büyütme ameliyatı oldum bende.Kendisinden zaten rica ettim hastalarının ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını göstermesi için..Saolsun bikaç örnek sundu bana,içimi en rahatlatanı da ''proteze çok uygun bi hastasın'' sözü oldu.Anladığım kadarıyla kendisi de doğallıktan yana bi doktor olduğu için bana önerilerinde bulundu bende hepsine uydum.Allaha çok şükür korktuğum gibi de olmadı.1 ay kadar şişlik ve sertlik yaşadım ama geçti tabi ki.Ameliyat olalı 5 ay kadar oldu şimdi herşey gayet yolunda.1 ay sonrasına tekrar bi kontrolüm var.Göğsümü gere gere giderim artık :KK51:

Merhaba Banusev, ben de Anadolu yakasındayım ve burdan iyi bir doktor arıyorum. 28 yaşındayım ve 15 aylık bi bebeğim var :) yani benim için iyileşme sürecinin hızlı olmadı da çok önemli. Siz bir hafta sonra işe başladığınızı yazmışsınız bu çok iyi bir süre. Benim boy 1.65 kilo 54 ve kas altı damla protez düşünüyorum. Ama kaç cc olacağı ve kedi yerinin neresi olacağına bi türlü karar veremedim gerçi bi doktorla da henüz görüşmedim. Sizinki kaç cc, damlamı yuvarlak mı, kedi yeriniz ve kas altı üstü yani tüm işlemi kısaca anlatırsanız çok memnun olurum :) bu arada eğer foto paylaştıysanız nasıl durduğunu görebilir miyim? Çok soru sordum biliyorum ama çok önemli bi karar, belli olmasından Ya da bi sorun çıkıp pişman olmaktan çok korkuyorum :KK43: şimdiden teşekkürler :)

Vallahi 1 hafta sonra işteydim.Anaokulu öğretmeniyim ben sürekli ayaktayım tabi dikkat de ediyorum ama hiçbi sıkıntıda yaşamadım.Ara ara ağrılarım oldu ağrı kesiciyle idare ettim onda da.

Yemin etmeyin çarpılırsınız:KK14:

Strateji değiştirin, teker teker gelin, biraz yaratıcı olun, hep aynı reklam senaryosu okumaktan sıkıldık yahu:KK51:

Bu başlıkta ki hiç bir yoruma asla itibar etmeyin.... 24 üyelik ile reklamda rekor kıran sosyal medya ekibini kutluyoruz ....

X