doç.dr. meltem ayhan oral meme küçültme operasyonu

Merhaba acaba randevuya gidebildiniz mi? Doktor ne dedi bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Evet gittim ben dün operasyon geçirdim ama başka doktora. Aslında meltem hanım ve asistanları içime sindi sadece özelde olmayı tercih ettiğim için orada olmadım. Önce asistanı muayene etti sonra meltem hanım baktı ve heyetin çıkacağını ve büyük olduklarını söyledi. Odalar genellikle 2-3 kişilikmiş ve size de refaketçinize de covid testi yapılıyormuş.

Sizin adınıza gerçekten çok mutlu oldum bende en kısa zamanda yapmayı planlıyorum ama özele verecek kadar maddi gücüm yok açıkçası ogrenciyim. Ameliyatının umarım istediğiniz gibi geçmiştir bu arada geçmiş olsun. Meltem hanımın asistani erkek olduğu için biraz sıkıntı olmuştu neredeyse yaşıt olunca biraz utandım açıkçası ben gittiğimde covid dolayısı ile ameliyat yapamıyoruz demisti. Yani ameliyat yapmaya başlamış ise çok sevinirim peki hangi doktora ne kadara ameliyat oldunuz acaba paylaşırsanız çok memnun olurum.

Son düzenleme:
Merhaba fiyatla ilgili bilgi alabilirmiyim bende bu ay muayneye gitmeyi düşunuyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…