doç.dr. meltem ayhan oral meme küçültme operasyonu

nayliye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
1
0
59
merhabalar ben mayıs 2019 tarihinde izmir katip çelebi üniversitesi atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde doç dr meltem ayhan oral adlı doktora meme küçültme operasyonuna gireceğim acaba doktor ile ilgili yorum yapabilen olur mu memnun kalan kalmayan herkes acaba bu konuda yorum yazarak bana yardımcı olur musun teşekkür ederim

Ben kendisine Mayıs’ta muayene oldum Eylül’de gel ameliyat günü vereceğim ama ameliyattan en az 4 ay önce sigarayı bırakmam gerektiğini söyledi.Ben de internetten araştırıp ismine ulaşmıştım .Çok ilgili olduğu söylenemez her devlet hastanesi dr ları gibi .
Özel hastane gibi ilgi alaka zaten olmuyor .Ben sigara bırakma konusunda biraz beceriksiz kaldım Eylül ayında bakalım tahliller nasıl çıkacak sabırsızım

Selamlar , ameliyatınız oldu mu?Olduysanız süreci paylaşır mısınız?Ben de Meltem hanıma muayene olup gün bekleyenlerdenim .Bir de sigara kullanıyor muydunuz?

Merhaba Nahliye Hanim,

Bende ayni doktora ameliyat olacagim.Ameliyatinizi oldunuz mu? Deneyimlerimizi paylasirsaniz cok sevinecegim, zira cok korkuyorum....

Cok tesekkurler.

Meltem

Selamlar , ameliyatınız oldu mu?Olduysanız süreci paylaşır mısınız?Ben de Meltem hanıma muayene olup gün bekleyenlerdenim .Bir de sigara kullanıyor muydunuz?

slm arkadaşlar perşembe günü öğlen meltem krala ızmir katip çelebi atatürk e.araştırma hastanesinde meme küçültme ameliyatı oldun dün hastaneden taburcu oldu sadece ameliyattan çıkıp yoğun bakıma getirdiklerinde ağrı cekdim 10 15 dk daha sonra bir iğne attılar antibiyotik ağrı kesici ile hemen hiç ağrım olmadı diyebilirim..haftaya fikirlerinin bir bölümü alınacak bakalım merak ediyorum bende bence iyi doktor

slm arkadaşlar perşembe günü öğlen meltem orala ızmir katip çelebi atatürk e.araştırma hastanesinde meme küçültme ameliyatı oldum dün hastaneden taburcu oldu sadece ameliyattan çıkıp yoğun bakıma getirdiklerinde ağrı cekdim 10 15 dk daha sonra bir iğne attılar antibiyotik ağrı kesici ile hemen hiç ağrım olmadı diyebilirim..haftaya dikisleriminin bir bölümü alınacak bakalım merak ediyorum bende bence iyi doktor

Merhaba geçmiş olsun, şuan durumunuz nasıl? Memnun kaldınız mı doktor ve hastaneden?

Geçmiş olsun. Bende meltem oraldan randevu aldım görüşme için. Sizin fikirlerinizi öğrenebilir miyim? Doktor ile ilgili. Nasıl geçti ameliyatınız memnun musunuz? Bir de fiyatı da belirtirseniz çok memnun olurum.

Bende 16 Ocak’ta ameliyat olucam Meltem orala bi aksilik çıkmazsa ameliyattan sonra hastanede kaç gün kalınıyo

Bişey sorabilirmiyim bende Meltem hanıma ameliyat olucam çok az kaldı ama herhangi bi ücret konuşmadık çünkü kendisi gördüğünde de gövdene göre çok fazla büyük dedi sadece kilo ver demişti ben gerekli kiloyu da verdim siz herhangi bi ücret ödedinizmi benim bildiğim kadarıyla omuzlarda çökme belde boyunda ağrı olduğu zaman sağlık sorunu olarak görüldüğü için devlet karşılıyı diye biliyorum sizlerin bi bilgisi varmı bu konuda

Merhabalar. Ben de İzmir de göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum fakat doktor arayışındayim lütfen yardımcı olursanız çok çok sevinirim öncelikle yapılan ameliyattan memnun musunuz ve ücret hakkında pek bir bilgi verilmemiş onun hakkında da bilgilendiririseniz mutlu olurum senelerden bu ameliyatın olmasını bekliyorum lütfen yardımcı olun

Izmir de olan pek yok sanirim bende 1 senedir cevap bekliyorum

Göğüs ölçüleri var eğer o ölçü de ise ücretsiz yapıyor ancak benim gözümü meltem hanım bir hayli korkuttu için ben ona olmaktan vazgeçtim

Merhaba ben de 16 martta meltem hanımla görüşmeye gideceğim. Ameliyat olanlar memnun kaldınız mı acaba kendisinden. Biraz korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…