• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOÇ DR.GÜRCAN ASLAN Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi

beyaz1973

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
10
0
6
İzmir
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.15 gün önce ameliyat oldum.275cc yuvarlak meme protezi takıldı.inanın hersey değişti.yıllar önce yapmalıymışım.neyse ameliyat olmak isteyip karar veremeyen arkadaşlara tavsiyelerde bulunmak istiyorum.çok araştırdım ve bir arkadaşımın aynı hekime ameliyat olmasından sonra tüm cesaretimle gidip görüştüm.duygularımı anlatmam imkansız mükemmel bir hekim.ben de bu sektörde çalıştığım için hasta psikolojisini çok iyi anlayabiliyorum.doktorum ankara eğitim ve araştırma hastanesinde.doç.dr.GÜRCAN ASLAN.hastaneye yattım gerekli tetkikler yapıldı,1,5 saat süren bir ameliyattan sonra kas altına protezim takıldı.sadece ilk gün hareketler kısıtlı ama ağrı kesici verildiği için acıdan çok yatmak sıkıyor insanı.birkaçgün kollarımı yukarı kaldıramadım o kadar.bazı arkadaşlar şişlikten ve renk değişikliklerinden falan bahsediyor.hayır ben de hiç birşey olmadı.sonuç mükemmel.ameliyat sonrası zaten tüm ekip sağlığımızla ilgileniyor.ameliyattan bir hafta sonra kontrole gittim ve hekimim bana,MUTLUMUSUN dedi.işte budur.bizler fizyolojik değil daha çok psikolojik bir operasyon için gidiyoruz.ve inanın daha iyisini düşünemiyorum.iyi ki varsın GÜRCAN HOCAM.binlerce teşekkürler sana...

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.15 gün önce ameliyat oldum.275cc yuvarlak meme protezi takıldı.inanın hersey değişti.yıllar önce yapmalıymışım.neyse ameliyat olmak isteyip karar veremeyen arkadaşlara tavsiyelerde bulunmak istiyorum.çok araştırdım ve bir arkadaşımın aynı hekime ameliyat olmasından sonra tüm cesaretimle gidip görüştüm.duygularımı anlatmam imkansız mükemmel bir hekim.ben de bu sektörde çalıştığım için hasta psikolojisini çok iyi anlayabiliyorum.doktorum ankara eğitim ve araştırma hastanesinde.doç.dr.GÜRCAN ASLAN.hastaneye yattım gerekli tetkikler yapıldı,1,5 saat süren bir ameliyattan sonra kas altına protezim takıldı.sadece ilk gün hareketler kısıtlı ama ağrı kesici verildiği için acıdan çok yatmak sıkıyor insanı.birkaçgün kollarımı yukarı kaldıramadım o kadar.bazı arkadaşlar şişlikten ve renk değişikliklerinden falan bahsediyor.hayır ben de hiç birşey olmadı.sonuç mükemmel.ameliyat sonrası zaten tüm ekip sağlığımızla ilgileniyor.ameliyattan bir hafta sonra kontrole gittim ve hekimim bana,MUTLUMUSUN dedi.işte budur.bizler fizyolojik değil daha çok psikolojik bir operasyon için gidiyoruz.ve inanın daha iyisini düşünemiyorum.iyi ki varsın GÜRCAN HOCAM.binlerce teşekkürler sana...

Merhaba acaba ameliyat ne kadara mal oldu onu söyleyebilir misiniz? Bende Ankaradayım ve devlet hastanesinde ameliyat olmayı düşünüyorum fiyat ve doktor konusunda araştırma yapıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)))

cnm heryerden sana sorular soruyoruz ama birtürlü foruma girip cvplayamadınız gürcan beyi okadar övmüşsünüzki her yerde bende ankaradayım ve özelde fiatlardan dolayı olamıyorum devlet hastanesinde düşünüyorum lütfen fiat konusunda bizi bilgilendirirseniz seviniriz herşey dahil nekadara mal oldu bide ayrı ayrı hastane-silikon falan nekadar tutuyor teşekkürler cnmmm dört gözle seni beklityoruz :52::52:

niye o kdr pahalı kı devlet hastanesi değil mi ora[/QUO

Devlet hastanesi değil,Araştırma hastanesi. Fiyat farkları protezler konusunda çıkıyor sanıyorum.Emin değilim.Bir de meme ameliyatlarını daha doğrusu meme büyütmeyi devlet karşılamıyor.Aslında protezlerin ana bayiden çıkış fiyatı var ama her yerde farklı fiyata satılıyor.ben Çorumda oldum ameliyatımı,yuvarlak protez normalde 1600 civarı ama burada tek medikal sattığı için ben 3250 ödedim bile bile.
İzmirde devlet hastanesinde olan arkadaş hastane dahil 2200 ödedi.

Merhaba bayanlar, ben Ankara TRT'den Kadriye Kalyoncu. Kadınlar Klubü'ne yeni üye oldum ve üye olur olmaz sizlerle çok önemli bir konuyu paylaşmak istedim. Çok kısa bir süre önce "göğüs küçültme estetiği" ameliyatı geçirdim. Öncelikle belirtmekte fayda görüyorum. TRT'de uzun süredir sağlık programı yapmaktayım. Bedenime göre büyük olan göğüslerim beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Benim de bir çoğunuz gibi bu ameliyatı olup olmamakla ilgili kararsızlıklarım ve endişelerim vardı. Yaptığım program çerçevesinde de bir çok araştırmalarda bulunuyor ama bir türlü ikna olamıyordum. Ta ki sevgili doktorum Gürcan Aslan ile tanışana kadar. Bana her konuda güven veren kendi alanında çok başarılı olan Gürcan bey, bu ameliyatla ilgili tüm endişelerim ve kararsızlıklarımın ne kadar yersiz olduğunu ameliyat sonucunda bana gösterdi.
Şimdi göğüslerim gayet bedenime uygun ölçülerde ve bir o kadar da dik :KK28: hala inanamıyorum! Herkesin merak ettiği ameliyat sürecine gelince; bu kadar başarılı ve titiz bir elden çıkınca ilk 1 haftada ayağa kalkıyorsunuz ve günlük yaşantınıza dönüyorsunuz. Ne herhangi bir enfeksiyon ne de rahatsız edici ağrılarla karşı karşı karşıya kalmadım. Bu da Gürcan beyin sihirli ellerinin bir mucizesi olsa gerek. Uzun lafın kısası böyle bir ameliyat olmak istiyorsanız araştırmayı bırakıyorsunuz, Ankara Hastanesi'ne gidiyor ve Doç. Dr. Gürcan ASLAN'ın kapısını çalıyorsunuz. Ameliyatınızı oluyor ve hayalinizdeki göğüslere kavuşuyorsunuz.
Biz bayanlar galiba Gürcan beyi çok seviyoruz! :nazar:

Back
X