- 30 Temmuz 2020
- 2
- 0
- Konu Sahibi flowerpotrose
Doç. Dr. Erdem Güvene meme estetigi ameliyati olan varmi? Cok olumlu ve acikcasi umut veren yorumlar var google de. Tecrubesi olan var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç saat sürdü? Bana özelden yazarmisiniz acaba?Slm ben iki ay önce meme dikleştirme protezli ve karın germe oldum lipo ile birlikte aslında 15 yıl önce kendisine karın germe olmuştum daha sonra bi bebeğim oldu başka dr araştırmadım bile çünkü kendisine çok güveniyorum bu çok önemli bence Erdem bey işinin ehli eğer kendisine amlyat olmayı düşünüyorsanız şiddetle tavsiye ederim hakkınızda hayırlısı merak ettiğiniz sorular olursa sorabirsiniz
Bende kendisini meme dikleştirme için merak ediyorum. bilgisi olan varsa yazabilir miDoç. Dr. Erdem Güvene meme estetigi ameliyati olan varmi? Cok olumlu ve acikcasi umut veren yorumlar var google de. Tecrubesi olan var mi?
Slm ben iki ay önce meme dikleştirme protezli ve karın germe oldum lipo ile birlikte aslında 15 yıl önce kendisine karın germe olmuştum daha sonra bi bebeğim oldu başka dr araştırmadım bile çünkü kendisine çok güveniyorum bu çok önemli bence Erdem bey işinin ehli eğer kendisine amlyat olmayı düşünüyorsanız şiddetle tavsiye ederim hakkınızda hayırlısı merak ettiğiniz sorular olursa sorabirsiniz
nasil bir fiyat söyledi?Merhaba! Öncelikle geçmiş olsun ameliyatınız ne kadara mal oldu öğrenebilirmiyim ben geçen kış aylarında erden beyin asistanıyla göğüs dikleştirme ve protez ameliyatının maliyetini sormuştum biraz yüksek bir fiyatla karşılaştım
ne kadar tuttu acaba karın germe ameliyatı özelden yazar mısınız en azından fikrimiz olur çünkü başka sehirdeyiz gidip gelme ihtimalimiz çok yokSlm ben iki ay önce meme dikleştirme protezli ve karın germe oldum lipo ile birlikte aslında 15 yıl önce kendisine karın germe olmuştum daha sonra bi bebeğim oldu başka dr araştırmadım bile çünkü kendisine çok güveniyorum bu çok önemli bence Erdem bey işinin ehli eğer kendisine amlyat olmayı düşünüyorsanız şiddetle tavsiye ederim hakkınızda hayırlısı merak ettiğiniz sorular olursa sorabirsiniz
Merhaba bende karın germe ve dikleştirme olucam.Merakla bekliyorum sürecı.Çok ağrılı oluyor mu??Lütfen bilgi verirseniz sevinirim.Slm ben iki ay önce meme dikleştirme protezli ve karın germe oldum lipo ile birlikte aslında 15 yıl önce kendisine karın germe olmuştum daha sonra bi bebeğim oldu başka dr araştırmadım bile çünkü kendisine çok güveniyorum bu çok önemli bence Erdem bey işinin ehli eğer kendisine amlyat olmayı düşünüyorsanız şiddetle tavsiye ederim hakkınızda hayırlısı merak ettiğiniz sorular olursa sorabirsiniz