Doç.Dr Cem Aslan Hakkında

Ben de 22 Martta oldum kendisine. Sayfamda sürecim mevcut. Henüz memnunum ya da değilim demek için çok erken ama kıyaslama yaptığımda memnun kalacağım gibi görünüyor erken dönemde de. Sadece biraz ilgisiz bir doktor , ağzından lafı zor alıyorsunuz 🤣 işini iyi yaptığı sürece problem değil tabi ama insan biraz ilgi de bekliyor tabi. Ben ameliyattan çıktığımda da ertesi gün de göremedim kendisini, kliniğe gittiğimde de kendisi oturdu asistanı gerekenleri yaptı. Nötr bir adam yani😀 Ne iyi ne kötü. Ameliyatı göreceğiz ama şimdilik memnun kalacağım gibi görünüyor dediğim gibi

Bizim süreç biraz sıkıntılı şu anda biraz benim hatam birazda vücudumla alakalı sanırım Cem bey e sonuna kadar güveniyorum çok ilgilendi sürekli sürecimizi takip etti dikişlerim tutmuyor ikinci kez komple dikildim ama enfeksiyon devam ediyor ve açılma oluyor bayramdan sonra çıkarıp üç ay sonra tekrar deneyeceğiz ablamda da iyileşme süreci uzun oldu ama onun dikişler sağlam ve enfeksiyon kalmadı bünyeden bünyeye değişiyor
Size vereceğim tavsiyeler şunlar olabilir kesinlikle dinlenin iyiyim diye kalkıp birşeyler yapmaya kalkmayın vitamin takviyesi mutlaka alın biz bodrumda yaşıyoruz izmir e git gel de epey yordu bizi 14 şubattan beri 6-7 kez gittik tam iyileşiyorum derken yol sarsıyor kolejen bant varmış dikişlerin iyileşmesi için onları kullanıyorlarmış benim açıldığı için çok geç artık şu an kullanamıyorum pansuman da önemli tabi umarım sorunsuz olur sizin bu arada biz tavsiye üzerine gittik tavsiye aldığımız kişilerde hiç böyle sorunlar olmadı

Bizim süreç biraz sıkıntılı şu anda biraz benim hatam birazda vücudumla alakalı sanırım Cem bey e sonuna kadar güveniyorum çok ilgilendi sürekli sürecimizi takip etti dikişlerim tutmuyor ikinci kez komple dikildim ama enfeksiyon devam ediyor ve açılma oluyor bayramdan sonra çıkarıp üç ay sonra tekrar deneyeceğiz ablamda da iyileşme süreci uzun oldu ama onun dikişler sağlam ve enfeksiyon kalmadı bünyeden bünyeye değişiyor
Size vereceğim tavsiyeler şunlar olabilir kesinlikle dinlenin iyiyim diye kalkıp birşeyler yapmaya kalkmayın vitamin takviyesi mutlaka alın biz bodrumda yaşıyoruz izmir e git gel de epey yordu bizi 14 şubattan beri 6-7 kez gittik tam iyileşiyorum derken yol sarsıyor kolejen bant varmış dikişlerin iyileşmesi için onları kullanıyorlarmış benim açıldığı için çok geç artık şu an kullanamıyorum pansuman da önemli tabi umarım sorunsuz olur sizin bu arada biz tavsiye üzerine gittik tavsiye aldığımız kişilerde hiç böyle sorunlar olmadı
Çok geçmiş olsun. Benim de böyle bir problem olmadı şükür ki, gerçi henüz 7. Gündeyim ama sonradan olur mu bilmiyorum tabi… Umarım bir an önce iyi olursunuz ve memnun kalırsınız🤲🏻

Çok geçmiş olsun tekrardan güzel günler yakın olsun çektiğimiz acıya drğsin
Bende böyle bir problem olmadı dedim dün. Bugün dikişimden sıvı gelmeye başladı.. Şom ağızlı mıyım neyim ya sizin de böyle mi geliyordu? Bayrama denk geldiği için asistana da ulaşamıyorum. Rif ampul , bant alıp pansuman yapayım diyorum ama rif ampul reçeteli mi satılıyor ki
IMG_1536.webp

Back
X