Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

rodin 00 cnm bence burnun gayet güzel olmus ama sis ve cok normal daha cok erken cünkü
benm 7 ay oldu ucu hala sis yani

rodin bence burnunun her yeri sis ve cok normal 25 gün daha
burnun incelip kibarlasacak ve daha güzel olacak emin ol
25 günden cook farkedecek

miss cim bende cok begendim, gerci eski burnun da cok kötü degilmis bencee

Canım zaten görüntüden çok şikayetçi değildim de küçükken kırılmıştı burnum oda zamanla nefes alma sorunu yaşamama neden oldu..Özellikle geçtiğimiz mart ayında gece fenalaştım çok tıkandım....Ameliyat mecburi dediler..Şimdi benim için önemli olan rahat nefes almak..Ama albüme kırılmadan önceki resmimi de ekleyeceğim..

burnun eski hali kötü olmayınca ameliyattan sonra sonuc cok daha basarılı oluyor ve miscim senin yeni burnun cok iyi olmus güle güle saglıklı günlerde saglıklı nefeslerle kullan insallah

geçmiş olsun rodin güzel olmuş burnun.ama şişlerin inmesi öyle kolay olmuyo.benim 3 ay olucak hala şiş mafoldumben

Merhaba herkese arkadaşlar...Uzun zamandır giremiyordum yoğunluklarımdan dolayı,sanırım konu başlığıda değişmiş bayağı değşiklikler olmuş burda,yeni yeni arkadaşlar katılmış aramıza,ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diliyoruma.s. ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarada şimdiden kolay gelsin diyorum:dance:

Ben ameliyat olalı 11 ay olmuş nerdeyse,inanın hala şişlik var burnumda,tabi rahatsızlık verecek kadar dğl,anca aynada dikkatli bakınca ya da elle dokununca sadece ben anlayabiliyorum bunu ve 11 ay geçmesine rağmen hala tam şeklini alabilmiş dğl,milimetrikde olsa değişmeler oluyor hala...

Ameliyat olan ya da olmayı düşünen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım,tecrübelerimi paylaşırım seve seve ...Kolay gelsin herkese

herkese teşekkürler, moral oldu, düşündüğümden daha uzun bi döneme yayılan iyileşme süreci varmış,peki bu burun delikleri arasındaki arasındafi fark ne zaman geçiyor, bilgisi olan varmı, tıkanıklıklarımda hala geçmeyince insan sadece kendinin böyle sıkıntıları olduğunu sanıyor. daha sonrada resimlerimi eklerim arkadaşlar tekrar teşekkürler

burun delikleri konusunda şunu söyleyebilirim..benim sağ deliğim daha tombiş görünüyordu ama arada büyük fark yoktu.ben dikkatli incelediğim için farkediyordum.şuan pek fark yok gibi orantılı görünüyor.

reha beyin hastası olanlar yardımcı olabilir misinz bana.kendisiyle görüşmek istiyorum , hastaneyi arayıp randevu mu almalıyım?bu işler nasıl oluyo hiç bilmiyorum:) bir de burun estetiği olan arkadaşlar fiyat bilgisi verirse çok sevinirim.

merhaba eden beast:
evet hastaneyi arayıp randevu alman lazım ilk etapta. hastaneyi aradığında özel muayene olacağını söylersen sana daha öncelikli ilk sıralarda randevu verirler büyük olasılıkla.
çünkü reha hoca çok yoğun oluyor. o yüzden bi kaç ay sonraya atabiliyolar ama beklerim sakıncası yok diyosan o senin tercihin.
fiyat 3-3.50 arasında ameliyat esnasında burna yapılan müdahale ve işlemlere göre değişiyor.ama reha hoca harika işini en iyi şekilde yerine getiren mahir bilgili ilgili alanında uzman profesyonel bir numara bir doktor.
gerek messleki açıdan gerekse hastasıyla ilgisi bakımından gözüm kapalı önerebileceğim bir hekim..

duygu randevu hakkında bilgi vermiş ama fiyat kişiye göre değişir.ben o kadar ödemedim çünkü..

duygu, amylee çok teşekkür ederim :) ikiniz de doktorunuzdan memnunsunuz sanırım:) hastaneyi aradım ve ocak ayında randevu alabileceğimi söylediler.
ben burun estetiği yanı sıra çene estetiği de olucam gibi görünüyo, reha beyin yaptığı çene ameliyatı biliyo musunuz?eğer böyle bi duruma gereklilik görürse, beni başka bir doktora mı yönlendirir?kapsamlı bir ameliyat olacağını tahmi ettiğimden hem korkuyorum, hem de masrafı karşılayamazsam vazgeçmek zorunda kalıcam.karar verip yola çıktıktan sonra bu da kötü olur benim için...amylee sen ne kadar harcadın?
reha beyin hastalarıyla maddi açıdan ilişkileri nasıldır onu bilmek istiyorum..

reha bey maddi acıdan bir sey yapamaz ve karısmaz da orası devlet hastanesi sonuc olarak, fiyatlar belli ve sabit, o sana net bir fiyat da vermez muhtemelen olabilecek rakam aralıgını belirtir cünkü ameliyat sırasında nasıl bir islem yapması gerektigi belli olur
benim ameliyatım 2700 gibi bir sey tutmustu, tabii sadece burun, ceneyle fiyat artar

ebru haklı reha bey ilk görüşmede kesin bi fiyat veremez ama fiyat aralığı verebilir.az çok belli olur ne kadar olacağı.yapılacak işlemlere göre bi fiyat aralığı alabilirsin.ben sadece burun için 2600tl ödedim (yaklaşık 3 ay önce).zaten 800tl hastane alıyor 1600 küsür hoca parası diye biliyorum.ben hastaneye yatış işlemi yaptırırken 2400 küsür ödemiştim.çıkarken de ek masraflarla toplam 2600tl olmuştu.reha bey ameliyat öncesi görüşmemizde 2600-3100tl arasında bi fiyat olabileceğini söylemişti.doktorumdan memnunum işini iyi yapıyor bence.

çok teşekkür ederim ya sağolun:)
bi sorum daha olucak.şimdi ben başka bir doktorla daha görüşmüş olmak için randevu aldım ama muayenehanesine gidicem.muayeneden sonra, söylediği ücret fazla gelse ya da başka bi sebepten tercih etmesem boşuna muayene ücreti vermiş olucam değil mi?o yüzden kararımı verip sonuna kadar gitmem gerekiyo sanırım...bu para işlerinden hiç anlamıyorum:)

ücretsiz görüşme günü olan doktorlar oluyormuş diye duymuştum.ama reha beyle görüşmek için 150tl civarında ödeme yapılıyor.dosya fln açılıyor.ameliyat olmak istemezsen verdiğin para boşa gider tabi.o nedenle iyi düşünüp karar vermek lazım.bence ilk tercihinle görüş içine sinmezse diğer görüşmeleri yap.ben sadece reha beyle görüştüm ve karar verdim.ama gitmeden önce internetten araştırmıştım.bu siteden çok bilgi aldım.benden önce ameliyat olan arkadaşlar çok yardımcı oldu.resimlerine baktım yazdıklarını okudum kararımı verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…