- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Ben de şimdi Nur Dokuzeylülü araştırıyorum. Siz tedaviye başladınız orada sanrım. Ücretleri nedir? tüp bebek için.Goztepe medical park nur dokuzeglul benim doktorum tavsiye uzerine gittim bende il disindan gidiyorum hemde
Bir forumda 1 - 1,5 ay surdu cikarmam diye hikayesini anlatmisti biri. Altinada bir sürü yorum gelmisti destekler sekilde. Sizinki buyuk sans hastane iyi iş çıkarmışMerhaba ben kocaeli üniversitede cikartip oyle gittim özele ünide bile 1 gunde cikartiyorlar
Mrb ben araligin son haftasi tedaviye baslamistim raporlu 5500tl+ilaclar baska hicbir extra yok ocaktan sonra 6500tl olmus raporluBen de şimdi Nur Dokuzeylülü araştırıyorum. Siz tedaviye başladınız orada sanrım. Ücretleri nedir? tüp bebek için.
anladım benim rapor çıakrtma durumum yok. Bir çocuğum var çünküMrb ben araligin son haftasi tedaviye baslamistim raporlu 5500tl+ilaclar baska hicbir extra yok ocaktan sonra 6500tl olmus raporlu
10 bin olmus sanirim raporsuz ama biraz dil dökerseniz gecen seneki fiyattan 9binden kabul ederler bence diger ozel hastanelere gore epey uygun ama 11 12 den assagiya baska yerler yok diye biliyorumanladım benim rapor çıakrtma durumum yok. Bir çocuğum var çünkü
Merhaba ,tedavi asamaniz nasıl geçti ve nasıl sonuçlandı ?Merhaba 1 günde raporunuz çıktı mı? Bana bugün 1 hafta sürer dedilerBende Aynur hocaya başladım.
Sağlıkla sağlıklı bebeğinize kavuşun inşallah
4ab ve 5ab kalitede 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Sonuç negatif. Giderken tanıştığım insanlardan da negatif sonuç haberi aldım hepMerhaba ,tedavi asamaniz nasıl geçti ve nasıl sonuçlandı ?
Merhaba.. Tedavim olumlu oldu ama kimyasala döndü ya kese olusmadı.. Ama benden kaynaklı daha dogrusu otoimmün hastalıgı var bende.. Embriyoyu vücudum kabul etmiyor.. Hep böyle bir savas halinde.. Öncesinde bagısıklıgı baskılamak lazım öyle transfer olmak lazım da daha doktorumla anlaşamadıkMerhaba ,tedavi asamaniz nasıl geçti ve nasıl sonuçlandı ?
Üzüldüm canım.. Aynur hanımda mı olmustunuz tedavi4ab ve 5ab kalitede 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Sonuç negatif. Giderken tanıştığım insanlardan da negatif sonuç haberi aldım hep
Evet . İntralipid serum da takılmıştı ama olmadıÜzüldüm canım.. Aynur hanımda mı olmustunuz tedavi
Hayırlısı olsun.. İnşallah rabbim emeklerinin karsılıgını verir..Aynur hanımda mı devam edeceksiniz acaba yine..Evet . İntralipid serum da takılmıştı ama olmadı
Rapor çıkartırken bir ücret alıyoruz demişti ne kadar ücret ödediniz acabaEvet ucretsiz raporlu yaptiracaksn raporuda 1 gunde onlar cikartiyor benim embriyolar donduruldu bu adette transfer planlanicak benim hezmedigim doktor kalmadi yillardir bu kadindan cok memnunum acikcasi
Serum tutunma serumumu acabaEvet . İntralipid serum da takılmıştı ama olmadı
Ben hiç gebelik geçirmedim sebepsiz infertilite Aynur hocada 2 tüp bebek denemesi yaptm ikiside negatif keşke hiç baslamasaydim çok pişman oldum hastayla diyaloğu hiç iyi değil hiç bir maddiyattanda kacinmadik baştan salma iş yapıyorMeraba. Ben aynur ersahin de 2019 yilinda tup bebek yaptirdim ve tutmadi. Daha once defalarca dogal yoldan hamile kalip dusuk yaptim. 6. Haftada kalp atisi alinamadigi icin. Tiroit problemim icin endokrinologa git dedi. Kan pihtilasmam icin transferin ilk gunu itibariyle kan sulandirici verdi progestan verdi intralipid serum verdi. Hersey iyi guzel gozukuyo buraya kadar. Sonuc negatif olunca histeroskopi yapalim dedi. Benim defalarca dusugum oldugu icin transfer oncesi histeroskopi yapilmasi lazimmis halbuki. Ayrica enfeksiyon ihtimaline karsi bir ilac vermedi. Embriyolarim anlamsiz yere 3. Gun kaliteleri guzel diye donduruldu. Su an artik pgt li hatta ngs li tup bebek yaptirmam gerekiyomus. Su an o hastanede 3 tane 3. Gun embriyom var ancak pgt ya da ngs icin embriyo dondurulmadan once parca alinmasi gerekiyomus. Simdi donmus embriyolara pgt ngs yapilmiyomus kaliteleri dusuyomus. Yani bana en bastan tekrar tup bebek yapilacak. Gercekten yasadiklarim saka gibi resmen deneme tahtasi oldum. Ben aynur dan yeyerince sogudugum icin eski doktoruma histeroskopi yaptirdim ve bana rahim damarlarindaki kan akisi yavas bu yuzden tutunmada sorun yasayabilirsin rahim girisinde dar erken dogum riskin var dedi. Benim sorunlu hamilelik gecmisimi goz onune alip bana adam akilli bi tedavi uygulayabilirdi ama yapmadi. Ayrica embriyo dondurma islemi icin yillik 500 tl kira gibi bi ucret var dediler. Gecen yik aradik transfer ettiricez embriyolari baska hastanede diye 1.5 milyar istediler. Resmi yoldan dolandirici bunlar. Gecen gun bi ulun ulug hastasiyla konustum. Transferden sonraki 3. Gun progestan degerine bakmis doktor deger dusuk olunca takviye ilac vermis bebek tutunmus. Beni transferden sonraki 10. Gune kadar hickimse aramadi hastaneden. 10. Gun sonucu ogrenmek icin aradilar sadece. Yasadigim surec cok zor ve saka gibiydi. Sebepsiz interfiliteyseniz daha once hic gebeliginiz olmadiyaa deneyin bu kadini derim ama benim gibi sorunlu bi gebelik gecmisiniz varsa hic yaklasmayin bile bunlara
Bende aynenEvet . İntralipid serum da takılmıştı ama olmadı
kesinlikle aynur hanımı asla ama asla tavsiye etmiyorum bende yeni tüp bebeğe başlamıştım ve covid oldum o arada covitliyken tedavimi iptal ettirmediler hasta halimle ilaçlara devam ettiler sonuç hüsran iki embriyo oldu ve hemen üç günde trasnfer ettiler embriyo yuklediklerinden bile şüpheliyim sonucum 0.2 çıktı okadar ilaca ragmen... keşke bahçeciye gitseydimBen hiç gebelik geçirmedim sebepsiz infertilite Aynur hocada 2 tüp bebek denemesi yaptm ikiside negatif keşke hiç baslamasaydim çok pişman oldum hastayla diyaloğu hiç iyi değil hiç bir maddiyattanda kacinmadik baştan salma iş yapıyor
Benim de ilk tüp bebek tutmadı farklı doktor araştırdınız mı Aynur erşahinin ben de baştan salma iş yaptığını düşünüyorum transferden önce tekrar değerlere bakmak gerekmez mi bakmadılar rahim filmi de çektirmediBen hiç gebelik geçirmedim sebepsiz infertilite Aynur hocada 2 tüp bebek denemesi yaptm ikiside negatif keşke hiç baslamasaydim çok pişman oldum hastayla diyaloğu hiç iyi değil hiç bir maddiyattanda kacinmadik baştan salma iş yapıyor