Tup bebek ayrimi bilmiyorum canim bende goztepeye gidiyorum kadin dogum olarak ozlem dulgereDoç. Dr Aynur Erşahin medical park göztepe de tüp bebek yaptıranlar yada doktor olarak tavsiye eden arkadaşlar var mı?
Bende bugün bahceci ile görüştüm iyi gecti kararsız kaldım. Fiyat ne orda canımTup bebek ayrimi bilmiyorum canim bende goztepeye gidiyorum kadin dogum olarak ozlem dulgere
Muhayene 280 her yer pahali artik canim rabbim gonlune gore versinBende bugün bahceci ile görüştüm iyi gecti kararsız kaldım. Fiyat ne orda canım
Amın Amin canım senin de inşallahMuhayene 280 her yer pahali artik canim rabbim gonlune gore versin
Amin canimAmın Amin canım senin de inşallah
Muayeneleri ucretsizDoç. Dr Aynur Erşahin medical park göztepe de tüp bebek yaptıranlar yada doktor olarak tavsiye eden arkadaşlar var mı?
Nasıl yani bildiğin muayne ücretsiz nasıl olmuşMuayeneleri ucretsiz
Nasıl yani bildiğin muayne ücretsiz nasıl olmuşdiğer yerler hep ücretli. Hatta bahceci 750 demişti.sen gittin mi canım. Toplam ücret nedir. Nasıl memnun kaldın mı oradan
Goztepe medical park nur dokuzeglul benim doktorum tavsiye uzerine gittim bende il disindan gidiyorum hemdeNasıl yani bildiğin muayne ücretsiz nasıl olmuşdiğer yerler hep ücretli. Hatta bahceci 750 demişti.sen gittin mi canım. Toplam ücret nedir. Nasıl memnun kaldın mı oradan
Tedavi ücreti nasıl oldu peki. Dondurma ücreti de alıyor mu ekstra.. Bahçecide alınıyor daEvet ucretsiz raporlu yaptiracaksn raporuda 1 gunde onlar cikartiyor benim embriyolar donduruldu bu adette transfer planlanicak benim hezmedigim doktor kalmadi yillardir bu kadindan cok memnunum acikcasi
Merhaba.. Aynur hanımda tedaviye başladınız mı acabaDoç. Dr Aynur Erşahin medical park göztepe de tüp bebek yaptıranlar yada doktor olarak tavsiye eden arkadaşlar var mı?
Hayir ilk dondurma ucreti almadilar yani hepsi icindeTedavi ücreti nasıl oldu peki. Dondurma ücreti de alıyor mu ekstra.. Bahçecide alınıyor da
Tesekkür ederim..Hayir ilk dondurma ucreti almadilar yani hepsi icinde
Merhaba 1 günde raporunuz çıktı mı? Bana bugün 1 hafta sürer dedilerEvet ucretsiz raporlu yaptiracaksn raporuda 1 gunde onlar cikartiyor benim embriyolar donduruldu bu adette transfer planlanicak benim hezmedigim doktor kalmadi yillardir bu kadindan cok memnunum acikcasi
Merhaba ben kocaeli üniversitede cikartip oyle gittim özele ünide bile 1 gunde cikartiyorlarMerhaba 1 günde raporunuz çıktı mı? Bana bugün 1 hafta sürer dedilerBende Aynur hocaya başladım.
Sağlıkla sağlıklı bebeğinize kavuşun inşallah