• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa solid parfüm

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
158
Ankara
kızlar kullananınız varmı bılmıyorum ama özellikle sakura cherry ve linden flower çesitlerinin methini sıkca duyuyorum ustelık dogal ve saclarınızın uclarına bıle surebılıyorusuz zarar vermıyormus.ilk fırsatta edinecegım tabı ama sızlerede bı sorayım dedım fikri olan varmı kızlar?

ben de var, yaseminli olanı birtane daha var ama ismini hatırlamıyorum şuan, vazelinimsi bir kıvamı var, bileklerime kulaklarımın arkasına falan suruyorum bazen, parfümle aynı işi görmesini beklememek lazım cünkü çabuk uçuyor durmuyor koku pek fazla bir nevi krem gibi işte sürdüğünüz zaman alıyorsunuz ama sonra gidiyo

yine de seviyorum, bu çeşitlerine de bir bakayım

ben de var, yaseminli olanı birtane daha var ama ismini hatırlamıyorum şuan, vazelinimsi bir kıvamı var, bileklerime kulaklarımın arkasına falan suruyorum bazen, parfümle aynı işi görmesini beklememek lazım cünkü çabuk uçuyor durmuyor koku pek fazla bir nevi krem gibi işte sürdüğünüz zaman alıyorsunuz ama sonra gidiyo

yine de seviyorum, bu çeşitlerine de bir bakayım
yasemininin kokusu nasıl canım gercı guzellıkte pek gorecelı bı kavram helede parfum gıbı bı konuda.bende zaten agır olmaması ve zararsız dogal maddelerden yapılmıs olması nedenıyle denemek ıstedım canım.o zaman hangımız daha once denerse yazsın dıger kokularınıda buraya:)

canım yaseminliyi hiç begenmedim nişanlımda annem de kimse begenmedi hacı yağı gibi dediler :1:

oburu miss dior cherie diye bir koku var ya aynen ona benziyor...

diğerlerini de bu ara alıcam senin yazdıklarını senden once kullanırsam yazarım yorumumu :16:

Linden Flower nasil kızlar. Ben larısa yi beğenmedim erkek kokusu gibi aynı ya. Siz beğendiniz mi yoksa. Bildiğin erkek kokusu dior a falan benzemiyor ki :-( ama japon kirazı güzel

Sümbül'ü sevmedim, sandalı da sevemedim. Ama bugün sakura cherry (japon kirazı) ve lilyum parfümlerim geldi. Japon kirazı başta sürünce midem bulandı, ama sonra güzel kokmaya başladı. Lilyum'u da sevdim. Bu iki kokuyu kullanırım bundan sonra.

Son düzenleme:
Slm. solid parfüm kullananların paylaşımlarından sonra adı geçen siteyi arayıp sipariş vermek istediysem de hayvanseverlerin tepkisi mi ne olmuş artık üretmiyolarmış :50: Özenmiştim oysa ...

Önerebileceğiniz aynı ayar ve de fiyatlarda başka alternatif markalar var mı katı parfüm konusunda ?

Cevaplarınızı bekliyor olucam:3:

cvp.için tşk.ederim whattodonow

o markanın ürünleri diğer alternatif markanın birazcık üzerinde...diğeri 5 - 6 lira bişeydi galiba
aynı ayarlarda bişey bulunaydı iyidi ama :17:
dün de nette gezindim baktım öyle ama doğru dürüst bişiy bulamadım :10:

Son düzenleme:
Evet bu firma genel olarak pahali :ssz: Diger Avrupali rakipleri Yves Rocher ve Body Shop'tan pahali ama urunleri belirgin olarak cok daha kaliteli :55: Kati parfumden ben gercekten cok memnun kalmistim, cok kaliciydi.

Japon Kirazı ve lilyum vardı bende. Lilyum fazlaca şekerli sevmedim, japon kirazı fena sayılmaz. Ama çabuk uçuyorlar bu gerçek ve öyle buram buram kokmuyorsunuz. Ben elbise dolabıma koydum başta çok güzel koktu dolabın içi ama artık o kokudan eser kalmadı:D

Back