Canım ben yağından kullandım, memnun kaldım tekrar alacağım şimdi. Az olan dökülmeme iyi gelmişti.
Fakat sonradan yetersiz demir ve b vitaminlerine bağlı olarak bir dökülmem daha oldu -hala da var-, onun için diyetimi gözden geçiriyorum ve b12 iğnesi yemem gerekiyor. Bu şekilde olunca yağdan mucize beklememek gerekiyor
Sen de tahlillerine bir baktır öncelikle. Bir tedavi görürsen onun yanında doa nın şampuan ve yağlarını kullan faydası olur
canım cevabın için teşekkür ederim öncelikle. benim tüm tahlillerim normal. şuana kadar denemediğim hiç bişey kalmadı. zeytinya ve sarımsak hariç(onunda şampuanını kullandım). artık cidden bıktım saç dökülmesinden. en son sizin yazdıklarınızı okuyunca beynimde ampüller yandı . acaba faydası olurmu diye. benim saçım zaten yağlı hergün yıkamam gerek. yağ karışımı acaba saçımın gözeneklerini tıkarmı diye korkum var. senin saçın yağlı anladığım kadarıyla. saçında nasıl bir etki yaptı acaba. dökülmesine faydasıo oldumu. yeni saçlar çıktımı? çok soru sordum biliyorum. affına sığınıyorum. sevgiyle kal:))