• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa kozmetik tuy azaltici krem

Mrvsrht

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
28
0
36
İstanbul
kizlar merhaba mudavimi oldugum doa kozmetik tuy azaltici krem cikarmis ,diger urunlerini kullandim cokta memnun kaldim gercekten bi harikalar .
bu tuy azaltici kremi kullanan ve memnun kalan var mi arkadaslar?

ben kullanıyorum doa kozmetik ürünleri başlığından takip edebilirsin.15 gün falan oldu zaman geçtikçe yazıcam sonuçları

ben kullanıyorum doa kozmetik ürünleri başlığından takip edebilirsin.15 gün falan oldu zaman geçtikçe yazıcam sonuçları

merhabalar.. bende birkaç gün önce doa ürünlerinden sipariş vermiştim. genel olarak sabun şampuan vs den memnunum fakat en çok bu ürünü merak ettim. açıkçası piyasadaki diğer tüy azaltıcı kremlerin içeriğini araştırınca hepsinde bir sıkıntı olduğunu fark ettim ve doa'nın bu ürününü almaya cesaret edemedim.
sen sanırım uzun süredir kullanıyor olmalısın. sonuçlar nasıl? ciddi bir azalma oldu mu? merak ediyorum. beni bilgilendirisen sevinirim.. yada kullanan herhangi bir arkadaş bilgilendirirse çok sevinirim...

ya bu doa aktarlarda yokmuş :(

internetten sipariş edincede kapıda ödeme var mı:26:

ya bu doa aktarlarda yokmuş :(

internetten sipariş edincede kapıda ödeme var mı:26:

daha önce bir yere daha aktara bakacağım yazmışsınız, orada da cevap vermiştim doa ürünlerini aktardan bulamazsınız. internet üzerinden satış yapılıyor. web sitesini inceleyin,kapıda ödeme seçeneği var...

Back