- Konu Sahibi LadySubaru
-
merhaba kızlar. bugün ilk kargom geldi. ben kardeşim için seborik dermatit için şampuan sipariş etmiştim .dökülen saçlar için sülfatsız şampuan geldi. sizdemi bunu kullandınız acaba?
birde hediye ekleniyormuş kolilere ama bende çıkmadı( neden ki?
levanta sabunu yazmıştım 2 tane . tek geldi.((
merhaba kızlar. bugün ilk kargom geldi. ben kardeşim için seborik dermatit için şampuan sipariş etmiştim .dökülen saçlar için sülfatsız şampuan geldi. sizdemi bunu kullandınız acaba?
levanta sabunu yazmıştım 2 tane . tek geldi.((
Kesinlikle öyle olmalı, ne kadar güzel karar almışsın.
Lütfen ben bir süre sonra ihmal ederim güneş kremi kullanmam diyenler eylül hatta ekim sonlarına doğru kullansın.
Bu laktik asitle peelingi o minik tanecikli peelingler ile bir tutmayın, evet tca gibi soymayacak ama cildin üst katmanını ince ince (tabiri caizse pul pul, minik minik sosyal hayatınızı engellemeyecek şekilde) uzun vadede soyacak.
Tatlım lütfen dikkate almaya devam edin ki istemediğiniz sonuçlar almanızı sizden sonra en başta ben istemiyorum, çoğumuzun problemi lekeler olanları yok edelim derken yenilerini yaratmayalım ki yağ bakımı yapanları bile sıkıştırıyorum yüksek faktörlü koruyucu kullanmalısınız diyeben kendimi biliyorum bir gün sürerim ikinci gün bırakırım onun için senin uyarılarını dikkate alıyorum canım
Kesinlikle canım çok iyi şeyler hakkeden insanlar..Ben kendileri tanımaktan çok memnunum..Bu kadar uygun fiyata,ürünleri orjinal olarak bize ulaştırmaları takdire şayen..Allah yolları açık etsin..Bol kazançlar nasip etsin...
kızlaaaar kargom geldi.
sağ olsunlar birçokta hediye yollamışlar solidler dahil.
kullandıkça yapıcam yorumlarımı. ama gönderdikleri solidlerden sadece vanilyaya bayıldım
muhteşem kokuyor.
diğerleri çok ağır.
gülde göndermişler ama bana çok ağır geldi. fakat baz olacak kullanılabilir.
kaç tane solid göndermişler...
kaç tane solid göndermişler...
4 tane göndermişler canım.
of ya gül suyu nasıl çıkar, daha bugün geldi yeni siparişlerim, almicam işte , tutucam kendimi . bana sandal ağacı ile gül solidlerini göndermişler. tam olarak beğenemedim. sandal ağacı erkek parfümü gibi kokuyor:120: lady sen onu baz olarak kullanıyordun, acaba çiçekli bi koku mu gider ona yoksa şekerli tatlı bi koku mu? gül solid fena değil ama çok yoğun kokuyor, baydı biraz, baz olarak değerlendircem ama.
canım doa kozmetiğin diğer şampuanlarına nazaran dökülen saçlar için olan şampuanının muhteviyatı diğerlerine nazaran çok farklı içinde bulunan çinko aktifi saç derisindeki seboreik dermatiti tedavii ediyor ,burada bu sorundan muzdarip bu şampuanı kullanan arkadasların yorumları oldukca olumluydu.
Canım bu şekilde düşünmeyin, unutmayın ki o güne özel ilk 20 alışveriş yapana hediye gönderilecekti ve bir sonraki gün çıkacak kargolara da koyulmuş olabilir, gitmeyebilecek arkadaşlara hayal kırıklığı yaratmayalım.
hayal kırıklığı derken? Yanlış bişey mi söyledim? Burda herkes kendine gelen hediyeyi söylüyor bana da kaç tane göderdiler diye soruldu ona cevap verdim. Doa kozmetik herkese hediye yolluyor.
selamlar
sabahtan beri bütün sayfaları okumaya çalıştım. pirinç kepeği yağı çok cezbetti beni. şimdi bunu alıp nar sabunuyla cildimi yıkadıktan sonra cildime sürsem nasıl olur? cilt rengini açmak ve bıyık bölgesindeki lekeden kurtulmak istiyorum. bir de ne miktarda sürcez. böle krem gibi mi sürcez?yoksa azcık azcık mı? sadece pirinç kepeği yağı yeterli olur mu yoksa nar yağıyla mı karıştırim daha etkin olsun diye. bir de her gece yatmadan önce sürsem olur mu? yoksa belirli aralıklarla mı?
bir de ozon yağını şu kaşlarımızı aldığımız yerlere ve ince göz çevresi derisine sürebilir miyiz?
bir de bu katı parfümlerden en hafif olanı hangisi kızlar? ben aşırı derecede hafif kokular kullanıyorum. temizlik kokusu böle fresh şeyler seviyorum. misal parfüm olarak noa kullanıyorum.
saç dökülmesi için olan yağını kullanan var mı ondan da alıcam kesinlikle?
çok şey sordum umarım cevaplarsınız.
selamlar
sabahtan beri bütün sayfaları okumaya çalıştım. pirinç kepeği yağı çok cezbetti beni. şimdi bunu alıp nar sabunuyla cildimi yıkadıktan sonra cildime sürsem nasıl olur? cilt rengini açmak ve bıyık bölgesindeki lekeden kurtulmak istiyorum. bir de ne miktarda sürcez. böle krem gibi mi sürcez?yoksa azcık azcık mı? sadece pirinç kepeği yağı yeterli olur mu yoksa nar yağıyla mı karıştırim daha etkin olsun diye. bir de her gece yatmadan önce sürsem olur mu? yoksa belirli aralıklarla mı?
bir de ozon yağını şu kaşlarımızı aldığımız yerlere ve ince göz çevresi derisine sürebilir miyiz?
bir de bu katı parfümlerden en hafif olanı hangisi kızlar? ben aşırı derecede hafif kokular kullanıyorum. temizlik kokusu böle fresh şeyler seviyorum. misal parfüm olarak noa kullanıyorum.
saç dökülmesi için olan yağını kullanan var mı ondan da alıcam kesinlikle?
çok şey sordum umarım cevaplarsınız.
kızlar lavanta suyu mu gül suyu mu? ben gül suyu kullanıyorum yüzüm gerim gerim geriliyo, kuruyo lavanta suyu daha mı iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?