- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- Konu Sahibi LadySubaru
Yok be Canım o kadar beklemezsin birkaç güne gelir kargon.
Umarım gelir ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok be Canım o kadar beklemezsin birkaç güne gelir kargon.
Aaa canım çok afedersin, özür dilerim yanlış anlamışım O halde haklısın tabii, hangi kargo ile çalışıyor ki Doa. Aras Kargo'dan nefret ediyorum, umarım Aras'la çalışmıyordur...
Aaa canım çok afedersin, özür dilerim yanlış anlamışım O halde haklısın tabii, hangi kargo ile çalışıyor ki Doa. Aras Kargo'dan nefret ediyorum, umarım Aras'la çalışmıyordur...
OOOO ben daha bugün verdim daha çok beklicem anlaşılan...
Uzgunum tatlım ama Aras kargo. Bana ilk PTT ile gelmişti ondan cidden bayağı beklemiştim şimdi Aras kargoya verdikleri gunün ertesi sabahı gidip şubeden alıyorum. Bütün gün evde kargo beklemek zorunda kalmıyorum . Biraz da şanslıyim bana gelen şube sokağımda 2 bina yanımda :)
estağfurullah canım arasla çalışıyor maalesef ki.
belki sen benden daha şanslısındır.
yapma melek,cim ya iyi ki doa nın yerinde değilsin :)))
çok güzel kokusu harika ,ipek gibi bir ten ile karşı karşıya kalacaksın kullanırsan.
ya kızlar benım sıparısler 7 sinde gelecekti 9. oldu halen gelmedı,sabırsızlanıyorum.
Benimde sipariş teslim günü 13'ü diyooo ama benimde mi uzar acaba.. Off uzamasın yaa erken gelsin....
Bide bu hediye fesleğen kremleri büyük boy mu geliyo....
kızlar doada yeni yağlar çıkacak mı haberiniz var mı ?kayısı çekirdeği ve buğday yağı çıkarmayı planlıyorlar mı haberiniz var mı ?
yok canım yanlış anlamışsın ben siparişimi taa geçen hafta pazartesi vermiştim. cuma gelecekti bi aksilik çıktı o günden beri bekliyorum.
Şuan yıkıldım kızlar yaa Bana bunu söylemicektinizİşim dolayısıyle de çok kez kavga ettim Aras'la malesef yaşadığım yerde en disiplinsiz kargo şirketi.. Neyse napalım, başa geldi, çekilecek. Herşey DOA için
bu sefer suç doa'da. zaten kargoya pazartesi verilmesi gereken siparişler cumartesi verilmiş.
bakalım yarın gelecek mi :44:
bana hediye ne göndericekler acaba
Yetiştiremediler herhalde. Yarın gelir canım umut ediyorum ki.
Sana da solid göndericekler bence kuzumm, hemde vanilyaa vaniiiiişş miiiiisss
Yetiştiremediler herhalde. Yarın gelir canım umut ediyorum ki.
Sana da solid göndericekler bence kuzumm, hemde vanilyaa vaniiiiişş miiiiisss
Şuan sipariş verirsek solid hediye mi geliyor ben anlamadım :44:
Bir de solidlerin fiyat iki kat artmıs :26:
Şuan sipariş verirsek solid hediye mi geliyor ben anlamadım :44:
Bir de solidlerin fiyat iki kat artmıs :26:
çok üzüldüm amaaa :2: hani talep arttıkça fiyatlar düşcekti
Kızlar yaklaşık 1 aydır solidler %50 indirime girmişti artış yok
why this kolaveri di.... Teşekkürler sayende keşfettim Sevdim
Why this kolaveri di ( Female Version ) - cover by Gigdad - YouTube
Kızlar yaklaşık 1 aydır solidler %50 indirime girmişti artış yok
Kargom bugün bana ulaşacakmış. :)
zaten özcan beyi o kadar çok bıktırdım ki sağ olsun ne sorsam içtenlikle cevap verdi :) bunlar da çok önemli hiç bıkmadan, usanmadan güzel güzel cevapladı gecenin bi yarısı bile.
Bende şimdi sabırsızlıkla bekliyorum kargomu. Koskoca bi koli olduğuna dair istihbarat aldım merak ediyorum.
Sen neler neler almıştın.. Bende bugün sipariş takibe baktım "o kargo daha hazırlanacak ohooo işin yoksa bekle" yazıyo..