- Konu Sahibi LadySubaru
Ladycimmm ben cay kasıgı metal diye degdirmek istemiodum metal bazı seylerin yapısını bozuyo ya... sorun olmadına cok sevindim parmaklarımı dondurmama gerek kalmadı evet canım dondurucuda duruyor alırken bile ordan alıyorum dısarı cıkarmadan yazın iyi de kısın üşüyebilirm
cok seviyorum ozonu yaaa ... dün yine herzamanki gibi bir gunes koruyuucumu bir de allıgımı sürüp cıktım ama sanki fondoten surmus gibiydim... ne hikmet anlamadım seviyorum yaglarımı
bal süt kesin alcam zaten yok suan elimde nanelim kaldı sabun olarak bal sütle beraber yeniden bütün sabunları stoklıcam solidler var kremden alcam of of offf masallah yine listem kabarık temmuzu bekliorummm 1 hafta sonra alıcam cicilerimi saclarıma da iyi gelirse ballı ohhhh harika olcak
oyy kuzummmm cok sevindim doacı oluor olmana.... yagları siddetle tavsiye ediorum eminim cok begenceksin sen de ozonlan hatta annişe de al biz ana kız ozonlanıyoruz annem hadi bakalım gencleselim biraz daha diyerek sürüyor cok komiğiz
nane sabununu ben de banyoda kullanıyorum cok yatıstırıcı ve yumusacık bir sabuncuk o...
ah o solidler.... o solidleri nerelerime sürdügüme inanamazsın her yanımdan cicek kokusu fıskırıyo
bi de bi deee ben de seni cok seviyorum kiiiiiiiiii güzelliikkkk
çağlam solidleri nerelere sürdüğünü okudum ki bende heycanla 3 adet sipariş verdim geldiklerinde diğer solidleride sölicem lilyumu çok severim meraklardayım bide o kadar şey 20 tl tuttu canım fotolarını çekicem gelsinler
ozon yağına gelince önerileri dinlicem çok mettini duydum ilk kil sabunuyla yüzümü temizliyim sonra gelsin ozon gelsin pirinç kepeği doacı oldum ben yahu