Saç Bakım Ürünleri Doa keratinli saç maskesi yorumlarım:))

yok tatlım ben kullanmadım ama guzel bır seye benzıyor kullanırsan yorumlarını beklerız canım

yok tatlım ben kullanmadım ama guzel bır seye benzıyor kullanırsan yorumlarını beklerız canım

tamam canım .bu sadece serum oldugu ıcın sac uclarıma sureyım dıyorum .cunku kullanma talımatı fılan yazmıyor ,dıplerıme

surup dokme yapabılır ,o yuzden uclarıma sureyım en ıyısı .

kızlar bu saç maskesi nasıl kutusu falan ?? ben sipariş verdim ama saç maskesi yazan bi kutu yoktu isimsiz bi kutu göndermişler içindekide katı, onun da ne olduğu hakkında fikrim yok bu saç maskesi nasıl bişeyki bana göndermediler mi yoksa :44::44:

şeffaf kırmızı kapaklı bi kutuda gönderiyorlar ambalajsız.. bana gönderdiklerinde üstüne kreatinli saç bakım maskesi diye yazıp yapıştırmışlardı.. :44:

tamam canım .bu sadece serum oldugu ıcın sac uclarıma sureyım dıyorum .cunku kullanma talımatı fılan yazmıyor ,dıplerıme

surup dokme yapabılır ,o yuzden uclarıma sureyım en ıyısı .
evet tatlım uclarına kullan dıplerıne surmen dokulme yapabılır

arkadaşlar hindistancevizi yağını nasıl kullanıyoruz? katı görünüyor.
elıne aldıgında erıyor hemen zaten canım ama ıstersen benmarı usulude erıtebılırsın

Sac maskesi su anda sacimda sonuclari merakla bekliyorm. Bu arada aklima takildi bu maskenin icinde ne var? Buulnun icindekileri kutusunda yazmasi gerekmiyo mu? Doga ve cevre konularinfaki hassasliklari bi guven sagliyo ama ne biliym simdi icime bi kurt dustu. Ya alerjim olan bisey icinde varsa :/

Aradim sordm sizle de paylasayim. Sac kremi bazliymis icinde keratinin disinda paculi yagi (gibi bisey dedi) o varmis kokusu ondan kaynaklaniyormus.

İyi olmuş sorduğun canım, için rahat eder en azından. Ben de merak ediyordum ama artık sorularımla bunalttım adamları

dersimm ben geldim nasılsın , görüşemiyoruz uzun zamandır :) bu arada şu saç serumunu çok merak ettim bendeşu sıralar serumlara karşı bi ilgim var :)
kızlar bunu nerden temin ediyoruz ben anlamadım ya

canım ben cevap vereyim doa kozmetikten alışveriş yaptığında bu harika maske hediye olarak geliyor sana =) amaaa çeşitli sorunlar çıkmış az önce okudum o yüzden hala gönderirler mi bilemem. uzun süredir alışveriş yapamıyorum doa dan ama şampuanım sabunlarım dolu yeni ürünler çıkacakmış o zaman bişeyler alıcam bakalım gelicek mi maske :)

kızlar bunu nerden temin ediyoruz ben anlamadım ya

Canım doa dan alışveriş yapanlara hediye olarak gönderilen bir maskeyi bu, tükendi yenisini yapacaklar ama keratini yurt dışından getirtiyorlar 2 ayı bulur tekrar yapılıp dağıtılması.
Bana da kısmet olmadı kullanmak tam bittiği zamanda alışveriş yapmaya başladım

Bitti canım ellerindeki biliyorsun hediye olarak gönderiliyordu, yapacaklar maddeler geldiğinde sordum öyle demişlerdi

ama yaa çok güzeldi o neyse bende o süre içinde elimdeki sabunları bitireyim şampuanımı saç kremimi bitireyim =)

arkadaşlar bende doa nın birçok ürününü aldım ama she butter ve hindistan cevizi yağı katı halde geldi bunları eriticekmiyiz acaba kullanırken yoksa böyle sıyırıp kullanılıyormu

arkadaşlar bende doa nın birçok ürününü aldım ama she butter ve hindistan cevizi yağı katı halde geldi bunları eriticekmiyiz acaba kullanırken yoksa böyle sıyırıp kullanılıyormu

She butter ve hindistan cevizi yağı katı oluyor eline sürdüğünde eritmene gerek yok, ama saçına sürersen eritebilirsin. Hindistan cevizi yağını, zaten eline aldığında erimeye başlıyor.
Bende maskeyi kullanmadım hiç, inşallah haftaya bende kullanacağım.

Son düzenleme:

Bende hindistan cevizi yağı ve sheayı karıştırıp saç boylarına, uçlarına sürüyorum. Diplere kuaför yasakladı, yeter artık bakım yapma saçların zaten iyi diye ama uçlar sert. Bunları sürüp 2 saat bekletip saçımı yıkadıktan sonra saç kremine bile gerek kalmadı. Hindistan cevizi yağını da tek başına nemliyken saçım uçlara çok az serum gibi uyguluyorum.

merhabalar

dün akşam gördüm bu başlığı,sonra baktım çook önceden açılmış meğer. merak ettm doa kozmetiğe mail attım,gece 23 civarı olmasına rağmen bilgilendirdiler hemen beni. maskeyi 20 tl üzeri alışverişimde kargo ücretsiz gönderebilecekleri gibi, 5 tl kargo ücretini benim ödemem şartıyla ücretsiz de gönderiyorlarmış.

sonra aklıma geldi ben shea butter alacağım diye alışverişe geçtim. zamanında saçlarım boyalı olduğundan yanaşmadığım sülfatsız şampuan olayına artık saçlarımı boyamadığımdan girişebilirim düşüncesiyle sülfatsız şampuan da aldım. bakalım gelsin sonuçları beraber değerlendiririz. en iyisi fotoğraflayayım saçımı.

Benim de keratin maskem geldi. İlk kez kullanacağım. Galiba bu seferki daha değişik. Bakım yağları da eklemişler. Çünkü daha önce okuduğum konularda sadece keratin olduğunu söylüyorlardı. Şimdi baobab, argan, mango vs.. var. Saçlarıma krepe balyaj yapılacak birkaç ay sonra, ona saklayacağım maskemi, eğer dayanabilirsem. Bende şampuan ve saç kremini kullanıyorum. Kokusuna da alışırsam çok iyi olacak.

Son düzenleme:
Bende bugün kedi85(kusura bakma canım ismini bilmiyorum) arkadaşımızın tavsiyesiyle hindistan cevizi yağını sipariş ederek doa kozmetiğede elimi atmış bulunuyorum hayırlısı olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…