- 9 Nisan 2010
- 1.576
- 38
- 158
- 36
yok bişey olmaz dersim de öyle yapmış daha cok memnun kalmış:) kullandıktan sonra yorumlarını bekliyoruz canım :)![]()
tamam tatlıımm..
çok hoş bi kokusu varr belirtmeden geçemicemm
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bişey olmaz dersim de öyle yapmış daha cok memnun kalmış:) kullandıktan sonra yorumlarını bekliyoruz canım :)![]()
kızlaarr günaydıınn
maskeye bayıldımm gerçektenn...
benim saçlarım normaldede parlak ve yumuşak.. ben o yüzden paralaklık açısından falan bi değişiklik olmaz sanıyodumm.. ama yanıldımmm...
erkek arkadaşım bu sabah söyledi saçların daha bi güzel parlıyo ne yaptın dediayrıca çokta yumuşak hani bu reklamlarda tarak saçtan kayar falan yaa onun gibi
ben kayıp kaymadığını denemedim ama öyle bir his veriyo insana
:
bence denemelisinizz kuzular... hepimizin parlakk ve ekstra yumuşak saçları olsuunnn![]()
Bende bidahakine daha uzun bekleticem o zaman .) hatta bugun yapmak istiyoruuumm .)))
yap kuzum yapp..
acaba ne sıklıkta yapmak gerekirr :26:
bi de alakasız olcak ama ben shea butter aldım nasıl kullanmam gerekir bilmiyorumm..![]()
ben de nihayet saçıma koyabildim maskeyi. Kokusu çok çok güzel. Yıkayınca yorum yazarım tekrar
Kasenin yarısından fazlası bitti benim bir kullanışta. Çok mu bol kullandım acaba. Saçım belimden biraz uzun kalçalarımda gibi. Sizin kaç kullanımlık dayandı arkadaşlar
Kasenin dibini görünce aşırı sürdüğümü düşündüm ben de...
Ne güzel ya, yani maskeyi isteyebilmek için diğerlerinin bitmesini beklemeye gerek yok.
Ama herkes ister sürekli o zaman. Nasıl başedecekler, onların yerine ben stres oldum![]()
kızlar bır kac gundur gıremedım sımdı baktımda herkes gayet memnun kalmıs.canım cok guzel ıkısıde hındıstan cevızı yagıda acayıp nemlendırıyor uclarında ozellıkle tavsıye ederımyaaa dersim senin yorumlarını okuyarak doa kozmetikten argan yağı sipariş ettim. ve merak ettiğim için katı parfümde istedim bana keratinli saç maskesi ve hindistan cevizi yağı göndermişler hediyee:)) bende kullanıcam bakalım nasıl olucak
canım kokular cok genel gecer yorum yapabılecegımız seyler degıl ama hafıf hos bır kokusu var.ben japon kırazından daha cok memnn kalmıstım ama cok seker bı kokusu vardı tatlım.evet maskeyı yaptıgımdan berı sormayan kalmadı ne yapyorsun ne kullanıyorsunn dıye canım bu tepkılere alıssak ıyı ederız artıkya bende hindistan cevizi yağı istiyoruuuuuuummmm en iyisi bi sipariş daha vermek :) okuldaki bi arkadaşım sen saçına ne yapıyosun bu kadar parlak duruyo dedi saçıma maske yaptığımın ertesi günü ay nasıl mutlu oldum sormayın :) dersimm sana da sorumu burdan soriyim gerçi ben sana güvenip aldım da larisa parfümden memnun musun diycektim :)
ben haftada yada ıkı haftada bır yapıp geceden surup sabaha yıkamaya calısacagım canım yeterlı olur herhalde.shea butterı ben yag karısımımın ıcıne cay kasıgıyla bıraz koyuyorum o kaseyıde sıcak su dolu baska bı kaseye oturtup benmarı usulu erıtıyorum oyle sacıma surup bekletıyorum.bazende sac kremımden sacıma yetecek kadar bı kaseye koyup ıcıne shea,badem ve hındıstan yagı katıp gene benmarı usulu erıtıp suruyorum ıkı sekıldede mukemmel oluyor canım.sheayı dudak catlaklarına elıne ayagına kısacası nerene ıstersende surebılırsın muthıs bır nemlendırıcıyap kuzum yapp..
acaba ne sıklıkta yapmak gerekirr :26:
bi de alakasız olcak ama ben shea butter aldım nasıl kullanmam gerekir bilmiyorumm..![]()
canım benımde belımde sacım 2 kullanımlık oluyor banaben de nihayet saçıma koyabildim maskeyi. Kokusu çok çok güzel. Yıkayınca yorum yazarım tekrar
Kasenin yarısından fazlası bitti benim bir kullanışta. Çok mu bol kullandım acaba. Saçım belimden biraz uzun kalçalarımda gibi. Sizin kaç kullanımlık dayandı arkadaşlar
vallla bende aynısını soyledım sız zırt pırt ucretsız ısteyın dedılerNe güzel ya, yani maskeyi isteyebilmek için diğerlerinin bitmesini beklemeye gerek yok.
Ama herkes ister sürekli o zaman. Nasıl başedecekler, onların yerine ben stres oldum![]()
sevındım begenmene canım artık tek sıkıntımız bu maskenın temını olacak sanırım cunku gıderek cogalıyoruzkızlaarr günaydıınn
maskeye bayıldımm gerçektenn...
benim saçlarım normaldede parlak ve yumuşak.. ben o yüzden paralaklık açısından falan bi değişiklik olmaz sanıyodumm.. ama yanıldımmm...
erkek arkadaşım bu sabah söyledi saçların daha bi güzel parlıyo ne yaptın dediayrıca çokta yumuşak hani bu reklamlarda tarak saçtan kayar falan yaa onun gibi
ben kayıp kaymadığını denemedim ama öyle bir his veriyo insana
bence denemelisinizz kuzular... hepimizin parlakk ve ekstra yumuşak saçları olsuunnn![]()
sabaha kadar duruna daha guzel oldu bende canım ımkanın varsa oyle yap kesınlıklekızlaaarr maskem elimdee.. birazdan uygulucam ve sabaha kadar dursa saçımda sorun olmaz sanırımm.. :26::26:
sevındım begenmene canım artık tek sıkıntımız bu maskenın temını olacak sanırım cunku gıderek cogalıyoruz
sabaha kadar duruna daha guzel oldu bende canım ımkanın varsa oyle yap kesınlıkle
memnun olmana cok sevındım canım bende emınım cok guzel sonuc alacagına.bu arada sonucunu paylasırsan bızde fıkır edınmıs olrz tatlımöyle yaptım canımm ve bayıldıımm..
iyiki beni tanıştırdın doa ile çok memnunumm...çok teşekkür ederimm
diğer ürünlerindende öyle..
dün badem yağı hint yağı jajoba bir damlack argan :) ve sheabutter ı dediğin gibi cam kasede benmari usulü erittim.. sürdüm.. sabaha kadar saçımda kaldı..
birazdan yıkıcamm ve biliyorumki sonuç mükemmel olucakk..![]()
shea butter cok cok ıyı bır nemlendırıcı yag canım.elıne ayagına heryerıne surebılırsın sac yaglarına katıp benmarı usulu erıtıp kllanabılırsın.ozellıkle sac bakım yaglarıma muhakkak katıyorum ve favorı yaglarım shea ve hındıstan cevızı yagı ınanılmaz memnunum herkese tavsıye ederım deneyın kesınlıkle.yukarda bı yerde yazmıstım nasıl kullandıgımı sacıma detaylarıyla.kesınlıkle memnn kalacaksın canımvalla benelimde şampuanım parfümüm olmasına rağmen bi sipariş daha vermek istiyorum :) hindistan cevizi yağı da varmış :)) kızlar bu shea butter ne işe yarıyo bende istiyorum ondan sizi kıskandım :):):)ahh ahh doa dan alışveriş yapmaya bayılıyorummm :)
memnun olmana cok sevındım canım bende emınım cok guzel sonuc alacagına.bu arada sonucunu paylasırsan bızde fıkır edınmıs olrz tatlım
shea butter cok cok ıyı bır nemlendırıcı yag canım.elıne ayagına heryerıne surebılırsın sac yaglarına katıp benmarı usulu erıtıp kllanabılırsın.ozellıkle sac bakım yaglarıma muhakkak katıyorum ve favorı yaglarım shea ve hındıstan cevızı yagı ınanılmaz memnunum herkese tavsıye ederım deneyın kesınlıkle.yukarda bı yerde yazmıstım nasıl kullandıgımı sacıma detaylarıyla.kesınlıkle memnn kalacaksın canım
shea butter cok cok ıyı bır nemlendırıcı yag canım.elıne ayagına heryerıne surebılırsın sac yaglarına katıp benmarı usulu erıtıp kllanabılırsın.ozellıkle sac bakım yaglarıma muhakkak katıyorum ve favorı yaglarım shea ve hındıstan cevızı yagı ınanılmaz memnunum herkese tavsıye ederım deneyın kesınlıkle.yukarda bı yerde yazmıstım nasıl kullandıgımı sacıma detaylarıyla.kesınlıkle memnn kalacaksın canım