Saç Bakım Ürünleri Doa keratinli saç maskesi yorumlarım:))

kızlaarr günaydıınn
maskeye bayıldımm gerçektenn...
benim saçlarım normaldede parlak ve yumuşak.. ben o yüzden paralaklık açısından falan bi değişiklik olmaz sanıyodumm.. ama yanıldımmm...
erkek arkadaşım bu sabah söyledi saçların daha bi güzel parlıyo ne yaptın dedi ayrıca çokta yumuşak hani bu reklamlarda tarak saçtan kayar falan yaa onun gibi ben kayıp kaymadığını denemedim ama öyle bir his veriyo insana
bence denemelisinizz kuzular... hepimizin parlakk ve ekstra yumuşak saçları olsuunnn

Bende bidahakine daha uzun bekleticem o zaman .) hatta bugun yapmak istiyoruuumm .)))

Bende bidahakine daha uzun bekleticem o zaman .) hatta bugun yapmak istiyoruuumm .)))

yap kuzum yapp..
acaba ne sıklıkta yapmak gerekirr :26:
bi de alakasız olcak ama ben shea butter aldım nasıl kullanmam gerekir bilmiyorumm..

yap kuzum yapp..
bi de alakasız olcak ama ben shea butter aldım nasıl kullanmam gerekir bilmiyorumm..

valla bende bilmiyorum canim ama forumda doa ile ilgili ayri bi bolum var bilmem gordun mu orda shea butter kullananlar vardi bi goz gezdir istersen .)

ben de nihayet saçıma koyabildim maskeyi. Kokusu çok çok güzel. Yıkayınca yorum yazarım tekrar

Kasenin yarısından fazlası bitti benim bir kullanışta. Çok mu bol kullandım acaba. Saçım belimden biraz uzun kalçalarımda gibi. Sizin kaç kullanımlık dayandı arkadaşlar

canım valla ben bol sürmedim zaten saçım omuz hizamın biraz aşağısında ve az o yüzden çok gitmedi benimm..
ama senin uzunmuş saçın bence normal..

Kasenin dibini görünce aşırı sürdüğümü düşündüm ben de...

Kasenin dibini görünce aşırı sürdüğümü düşündüm ben de...

ama saçların epey uzunmuşş bi de gürse..
normal yanii..
hem isteyince yine gönderirlerkii
ben sipariş verirken özellikle istediğimi söyledim..
bana maske için sipariş vermeme gerek olmadığınıı kargo ücretini ödediğim sürece her zaman ücretsiz olarak gönderebiliceklerini söylediler..

Ne güzel ya, yani maskeyi isteyebilmek için diğerlerinin bitmesini beklemeye gerek yok.

Ama herkes ister sürekli o zaman. Nasıl başedecekler, onların yerine ben stres oldum

Ne güzel ya, yani maskeyi isteyebilmek için diğerlerinin bitmesini beklemeye gerek yok.

Ama herkes ister sürekli o zaman. Nasıl başedecekler, onların yerine ben stres oldum

valla canım bende anlamadımm.. ucuzada mal olduğunu düşünmüyorum... elbet vardır bi bildikleri diye umut ediyorum..:26::26:

Yıkadım maskeyi, çok güzel bir maske. İçine mineral yağ ve silikon basılmış maskeleri almak istemiyorum artık
En son gliss siyah kasedeki vardı. Onda da keratin içerir yazıyordu ama doa nınki daha güzel.

kızlar bır kac gundur gıremedım sımdı baktımda herkes gayet memnun kalmıs.canım cok guzel ıkısıde hındıstan cevızı yagıda acayıp nemlendırıyor uclarında ozellıkle tavsıye ederım

canım kokular cok genel gecer yorum yapabılecegımız seyler degıl ama hafıf hos bır kokusu var.ben japon kırazından daha cok memnn kalmıstım ama cok seker bı kokusu vardı tatlım.evet maskeyı yaptıgımdan berı sormayan kalmadı ne yapyorsun ne kullanıyorsunn dıye canım bu tepkılere alıssak ıyı ederız artık

yap kuzum yapp..
ben haftada yada ıkı haftada bır yapıp geceden surup sabaha yıkamaya calısacagım canım yeterlı olur herhalde.shea butterı ben yag karısımımın ıcıne cay kasıgıyla bıraz koyuyorum o kaseyıde sıcak su dolu baska bı kaseye oturtup benmarı usulu erıtıyorum oyle sacıma surup bekletıyorum.bazende sac kremımden sacıma yetecek kadar bı kaseye koyup ıcıne shea,badem ve hındıstan yagı katıp gene benmarı usulu erıtıp suruyorum ıkı sekıldede mukemmel oluyor canım.sheayı dudak catlaklarına elıne ayagına kısacası nerene ıstersende surebılırsın muthıs bır nemlendırıcı

canım benımde belımde sacım 2 kullanımlık oluyor bana

vallla bende aynısını soyledım sız zırt pırt ucretsız ısteyın dedıler hepımızı eroın gıbı alıstırıp bı dahada vermıyorlarmıs

sevındım begenmene canım artık tek sıkıntımız bu maskenın temını olacak sanırım cunku gıderek cogalıyoruz

kızlaaarr maskem elimdee.. birazdan uygulucam ve sabaha kadar dursa saçımda sorun olmaz sanırımm.. :26::26:
sabaha kadar duruna daha guzel oldu bende canım ımkanın varsa oyle yap kesınlıkle

sevındım begenmene canım artık tek sıkıntımız bu maskenın temını olacak sanırım cunku gıderek cogalıyoruz

sabaha kadar duruna daha guzel oldu bende canım ımkanın varsa oyle yap kesınlıkle

öyle yaptım canımm ve bayıldıımm..
iyiki beni tanıştırdın doa ile çok memnunumm... çok teşekkür ederimm
diğer ürünlerindende öyle..
dün badem yağı hint yağı jajoba bir damlack argan :) ve sheabutter ı dediğin gibi cam kasede benmari usulü erittim.. sürdüm.. sabaha kadar saçımda kaldı..
birazdan yıkıcamm ve biliyorumki sonuç mükemmel olucakk..

valla benelimde şampuanım parfümüm olmasına rağmen bi sipariş daha vermek istiyorum :) hindistan cevizi yağı da varmış :)) kızlar bu shea butter ne işe yarıyo bende istiyorum ondan sizi kıskandım :):):) ahh ahh doa dan alışveriş yapmaya bayılıyorummm :)

memnun olmana cok sevındım canım bende emınım cok guzel sonuc alacagına.bu arada sonucunu paylasırsan bızde fıkır edınmıs olrz tatlım

shea butter cok cok ıyı bır nemlendırıcı yag canım.elıne ayagına heryerıne surebılırsın sac yaglarına katıp benmarı usulu erıtıp kllanabılırsın.ozellıkle sac bakım yaglarıma muhakkak katıyorum ve favorı yaglarım shea ve hındıstan cevızı yagı ınanılmaz memnunum herkese tavsıye ederım deneyın kesınlıkle.yukarda bı yerde yazmıstım nasıl kullandıgımı sacıma detaylarıyla.kesınlıkle memnn kalacaksın canım

canıımm uyguladım iyi geldii.. düzenli uygulucamm uçlarına.. çabuk kırılıyoo çünkü..
hindistan cevizi yağınıda alıyım bi dahaki siparişimde

shea butter cok cok ıyı bır nemlendırıcı yag canım.elıne ayagına heryerıne surebılırsın sac yaglarına katıp benmarı usulu erıtıp kllanabılırsın.ozellıkle sac bakım yaglarıma muhakkak katıyorum ve favorı yaglarım shea ve hındıstan cevızı yagı ınanılmaz memnunum herkese tavsıye ederım deneyın kesınlıkle.yukarda bı yerde yazmıstım nasıl kullandıgımı sacıma detaylarıyla.kesınlıkle memnn kalacaksın canım[/QUOTE]

şu an çok ümitlendim valla hemen sipariş veresim var ama ayın başını beklemeliyim :) bende hindistan cevizi yağı , shea butter , nar sabunu almak istiyorummmm :) bu arada dersim bende çok seviyorum japon kirazını kime göstersem bi sürünüp kokluyo :) bugün bakım günüm bakım yapıcam saçlarıma yüzüme :)

şu an çok ümitlendim valla hemen sipariş veresim var ama ayın başını beklemeliyim :) bende hindistan cevizi yağı , shea butter , nar sabunu almak istiyorummmm :) bu arada dersim bende çok seviyorum japon kirazını kime göstersem bi sürünüp kokluyo :) bugün bakım günüm bakım yapıcam saçlarıma yüzüme :)[/QUOTE]ıyı bakımlar canım ben doanın sabunlarını kendıme hıc almadım ama teyzeme kil ve aloe veralı sabununu almıstım henuz yenı denıyor bı dahakı sefere bende sabnlarından deneyecegım canım helede narlısı memnun kalırsanız soyleyınde bende alayım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…