kızlar bende uygulamak istiyorum ama daha önce keratinle ilgili hiç bakım yapmadım ve ne yazıkki bilgi sahibide değilim..
maskeyi uygulamadan önce özel bi şampuanla falan yıkamamıza gerek varmı normal şampuanlada yıkayıp uygulasak olurmu?
Canim ozel sampuan brezilya fonunden once ve sonra gerekiyo elinde sulfatsiz tuzsuz bi sampuan varsa onla yilayablrsnama yoksa eger elindekiyle yikayabilirsin .) Dye biliyorum neticede maske bu .)
Maskenin yanında "her şey satılık değil" diye bir açıklama geldi ya, farkettim de o açıklama beni çok etkilemiş. Dünyada böyle insanların kaldığını bilmek çok güzel. Firma veya şirket demek istemiyorum doa için. Çünkü bildiğimiz şirket sahipleri karlarını arttırmak için ne lazım geliyorsa yaparlar
Doa şirket değil, onlar insan
Zaten ürünlerinden memnunum ama aileme de kullandıracağım kesinlikle artık. SLS li zararlı şeyler kullanmasınlar, hem doa dan alsınlar ne alacaklarsa. Arkadaş çevrem de yine aynı şekilde
kesınlıkle benıde cok etkıledı.basta cok tuhaf geldı tavırları ılla bır cıkar menfaat arıyor ınsan altında ne yalan soyleyeyım bende aradım.malum oyle ogretılmıs bıze 'babasının hayrınamı yapıyorlar'mantıgı suphesı yerlestırılıyor.neysekıı hem urunlerınden memnunum fazlasıyla hemde calısanlardan.ınsallah hep boyle kalırlar
ve daha cok fırma bu sekılde yaklasır ınsanlara
Nasıl istiyoruz arkadaşlar ben anlamadım o kısmı. Bir ürün alırken not mu düşüyoruz yoksa direk telefon açıp istiyor muyuz?
olurmu guzelım sacına ne kadar sac maskesı suruyorsan normalde o kadar suruyorsun ama sacının suyunu al ıyıce surmeden onceArkadaşlar bütün kutuyu mu sürüyoruz saçımıza ?
olurmu guzelım sacına ne kadar sac maskesı suruyorsan normalde o kadar suruyorsun ama sacının suyunu al ıyıce surmeden once
olurmu guzelım sacına ne kadar sac maskesı suruyorsan normalde o kadar suruyorsun ama sacının suyunu al ıyıce surmeden once
bana tüm kutu dediler
kızlar evet bende sımdı tekrar baktım kagıda tum kutu yazıyormus kusura bakmayın yanılttıysamTeşekkür ederim gönderdikleri yazıda bütün maskeyi demiş de tereddütte kaldım birden
kızlar evet bende sımdı tekrar baktım kagıda tum kutu yazıyormus kusura bakmayın yanılttıysamama ben yetecek kadar kullanıyorum boylede olur sanıyorum.bu arada temız saca olursa daha ıyı ama sartta degıl kızlar ben kendım temız saca uyguluyorum ama
canım normal sampuanını kullanmaya devam edebılırsın sart degıl ayrıca sampuan almankızlar bende uygulamak istiyorum ama daha önce keratinle ilgili hiç bakım yapmadım ve ne yazıkki bilgi sahibide değilim..
maskeyi uygulamadan önce özel bi şampuanla falan yıkamamıza gerek varmı normal şampuanlada yıkayıp uygulasak olurmu?
bencede canım cok vıcık vıcık yapmadım ben.bır dahakı seferede ısı vererek deneyecegım bakalım oyle nasıl olacakYa aslında baya bi maske var içinde fazla gelir bir iki kullanımlık da olabilir ben de yeteri kadarını uygulıcam
evet maskenın kokusu sahane ve cokta kalıcı sırf bu yuzden bıle kullanılabılırKullandim ve begendim en son 2.5 ay once sacmi boyayip uzun bi sure boyamama karari almistim ve o zamandan bu yana matlasmisti saclarim ve maske sacimi parlatti kiriklarina gelince cok fazla kirigim yok zaten sacimda gliserinli suyu kullandigim icin ama su an cok daha iyiler . Ben maskenin kokusunu begenmistim o da kalici hala savim maske kokuyo b .)
kızlar doa kozmetikten bana ve bır kac arkadasa gelmıştı bu keratınlı sac maskesı.daha once selectıve ın keratın maskesını denemıs bırı olarak kıyaslamayı cok rahat yaptım.doa nın maskesı sacımın ön kısımlarındakı yanıkları 1 uygulamada yok ettı neredeyse.cok saskınım acıkcası.sızde de ne gıbı etkılerı oldu paylasırsanız sevınırım.ayrıca ısrarla ucretsız yolluyorlar bu urunu.bu baslıgıda actım kı sıparıs verırken muhakkak not dusun ısteyın ve deneyın.cıddı anlamda mukemmel bır urun ve ucret almadan yollamaları cabası.ben kolay kolay tavsıye baslıgı acmam ınanmadıgım urunede asla kefıl olmam tum kk hatunlarının bundan faydalanmasını ıstedım ınsallah sızde super sonuclar alırsınız.ne demişler denemesi bedava:)))
kızlaaarr maskem elimdee.. birazdan uygulucam ve sabaha kadar dursa saçımda sorun olmaz sanırımm.. :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?