Saç Bakım Ürünleri Doa keratinli saç maskesi yorumlarım:))

kızlar bende uygulamak istiyorum ama daha önce keratinle ilgili hiç bakım yapmadım ve ne yazıkki bilgi sahibide değilim..
maskeyi uygulamadan önce özel bi şampuanla falan yıkamamıza gerek varmı normal şampuanlada yıkayıp uygulasak olurmu?

Canim ozel sampuan brezilya fonunden once ve sonra gerekiyo elinde sulfatsiz tuzsuz bi sampuan varsa onla yilayablrsnama yoksa eger elindekiyle yikayabilirsin .) Dye biliyorum neticede maske bu .)

Nasıl istiyoruz arkadaşlar ben anlamadım o kısmı. Bir ürün alırken not mu düşüyoruz yoksa direk telefon açıp istiyor muyuz?

Ben ablama aldım şampuan ve krem, o da yeğenim için...Annemlere kullandırdım neredeyse tüm ürünlerini, komşularıma kullandırdım, tanıdığım herkese sitenin adresini veriyorum.
Umarım keşfedildikçe fiyat politikanız ve kaliteniz değişmez demiştim, onlar da "talep arttıkça daha da ucuzlayacağız" demişti, beni de bu çok etkilemişti.

Türkiyede yaşıyoruz, böyle insanlar bir elin parmağını geçmez, o yüzden inanamıyor insan ve dur bakalım ne zaman patlayacak diye düşünüyor ister istemez. Ama doa çalışanlarının amaçları para kazanmaktan daha öte.

Nasıl istiyoruz arkadaşlar ben anlamadım o kısmı. Bir ürün alırken not mu düşüyoruz yoksa direk telefon açıp istiyor muyuz?

Her iki şekilde de olur...

bana tüm kutu dediler

Teşekkür ederim gönderdikleri yazıda bütün maskeyi demiş de tereddütte kaldım birden
kızlar evet bende sımdı tekrar baktım kagıda tum kutu yazıyormus kusura bakmayın yanılttıysamama ben yetecek kadar kullanıyorum boylede olur sanıyorum.bu arada temız saca olursa daha ıyı ama sartta degıl kızlar ben kendım temız saca uyguluyorum ama

Ya aslında baya bi maske var içinde fazla gelir bir iki kullanımlık da olabilir ben de yeteri kadarını uygulıcam

canım normal sampuanını kullanmaya devam edebılırsın sart degıl ayrıca sampuan alman

Ya aslında baya bi maske var içinde fazla gelir bir iki kullanımlık da olabilir ben de yeteri kadarını uygulıcam
bencede canım cok vıcık vıcık yapmadım ben.bır dahakı seferede ısı vererek deneyecegım bakalım oyle nasıl olacak

evettt şu an saçıma sürdüm ve beklemedeyim sonuçları merak ediyorum :) saçımı yıkar yıkamaz bende yazıcam kızlar:)

Kullandim ve begendim en son 2.5 ay once sacmi boyayip uzun bi sure boyamama karari almistim ve o zamandan bu yana matlasmisti saclarim ve maske sacimi parlatti kiriklarina gelince cok fazla kirigim yok zaten sacimda gliserinli suyu kullandigim icin ama su an cok daha iyiler . Ben maskenin kokusunu begenmistim o da kalici hala savim maske kokuyo b .)

evet maskenın kokusu sahane ve cokta kalıcı sırf bu yuzden bıle kullanılabılır

yaaa dersim senin yorumlarını okuyarak doa kozmetikten argan yağı sipariş ettim. ve merak ettiğim için katı parfümde istedim bana keratinli saç maskesi ve hindistan cevizi yağı göndermişler hediyee:)) bende kullanıcam bakalım nasıl olucak

ya bende hindistan cevizi yağı istiyoruuuuuuummmm en iyisi bi sipariş daha vermek :) okuldaki bi arkadaşım sen saçına ne yapıyosun bu kadar parlak duruyo dedi saçıma maske yaptığımın ertesi günü ay nasıl mutlu oldum sormayın :) dersimm sana da sorumu burdan soriyim gerçi ben sana güvenip aldım da larisa parfümden memnun musun diycektim :)

kızlaaarr maskem elimdee.. birazdan uygulucam ve sabaha kadar dursa saçımda sorun olmaz sanırımm.. :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…