• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Do.DR. M.Serdar Ouz'a giden var m?

arzuer06

BENİM KÜÇÜK SEVGİLİM EFE
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
353
0
96
Ankara
ANKARA'daki arkadaşlar serdar beyi herkese şiddetle tavsiye ederim. Bi kere herşeyden önce insanı rahatlatan bir tarzı var.Öncelikle anne adayının kendini iyi hissetmesine önem veren samimi ve konusunda uzman çok iyi bir doktor. Ben çok memnunum . Ayrıca bir daha hamile kalsam kesinlikle yine ona giderim.Aranızda kendisene giden varsa görüşlerinizi burada paylaşalımkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Merhaba arzuer06.Ben iki düşük yaptım özel bi doktora gitmek istiyorum bunun içinde biraz araştırma yaptım ve dr serdar oğuz dan memnun kalındığını gördüm bunlardan biride sizsiniz.Size bikaç şey sorcam serdar oğuzun muayane ücreti ne kadar ve emekli sandığına bakıyormu yani test falan isterse ne kadar tutar acaba bilgilendirirseniz sevinirim. iyi günler

Merhaba arzuer06.Ben iki düşük yaptım özel bi doktora gitmek istiyorum bunun içinde biraz araştırma yaptım ve dr serdar oğuz dan memnun kalındığını gördüm bunlardan biride sizsiniz.Size bikaç şey sorcam serdar oğuzun muayane ücreti ne kadar ve emekli sandığına bakıyormu yani test falan isterse ne kadar tutar acaba bilgilendirirseniz sevinirim. iyi günler

Merhaba canım öncelikle düşüklerin için çok üzüldüm ama sakın moralini bozma , çünkü genelde sorunlu bebekler düşermiş.Yoksa düşünsene her bebek doğsa ortalık sakat ve özürlü bebeklerle dolardı. Arkadaşım öncelikle canını bunlara sıkma artık onları unut ve kendine yeniden hamile kalacağına ve sorunsuz bebeğini doğuracağına inan.Sonrası kolay tecrübeli ve iyi doktorun ellerine bırak kendini. Evet arkadaşım Serdar bey gerçekten mükemmel bir doktor diyebilirim.Kesinlikle ona gitmeni tavsiye ederim.Muayene ücreti 170 TL bütün testlerini zekai tahirde yaptırıyor ve hiç bir ücret ödemiyosun. Lütfen ihmal etme ve asla moralini bozma hamileliliğin sağlıklı olması direk moralle bağlantılı unutma.Ne zaman istersen konuşuruz arkadaşım iyi bak kendine...kendisine www.soklinik.com - Doc Dr. Serdar OGUZ burdan ulaşabilirsin..

Son düzenleme:
kızlar benim 2 arkadaşım serdar bey sayesinde bebek özlemini giderdi :) şimdi bende serdar beye gitmeyi düşünüyorum 1 yıl oluyor bebeğimiz olmadı bakalım hayırlısı :)

ANKARA'daki arkadaşlar serdar beyi herkese şiddetle tavsiye ederim. Bi kere herşeyden önce insanı rahatlatan bir tarzı var.Öncelikle anne adayının kendini iyi hissetmesine önem veren samimi ve konusunda uzman çok iyi bir doktor. Ben çok memnunum . Ayrıca bir daha hamile kalsam kesinlikle yine ona giderim.Aranızda kendisene giden varsa görüşlerinizi burada paylaşalımkaydirigubbakcemile3

selam arzu biraz geç gördüm bu mesajı ama olsun ben de serdar beye gidiyorum gebeliğimin başından beri. ağbimin eşi de serdar beyle doğum yaptı ve herşey süperdi. arkadaşlarım da yavaş yavaş sormaya ve serdar beye gitmeye başladı.ben de inanılmaz memnunum bi kere çok pozitif enerji veriyo ve herşeyden önemlisi çok güven veriyo. veeeee bugün benim son randevum var.haftaya inşallah doğumum var. sezaryen doğum yapıcam. bizim bebek biraz büyük olduğu için riske atmak istemiyoruz. peki sen kaç haftasın , doğum ne zaman hayırlısıyla?

selam arzu biraz geç gördüm bu mesajı ama olsun ben de serdar beye gidiyorum gebeliğimin başından beri. ağbimin eşi de serdar beyle doğum yaptı ve herşey süperdi. arkadaşlarım da yavaş yavaş sormaya ve serdar beye gitmeye başladı.ben de inanılmaz memnunum bi kere çok pozitif enerji veriyo ve herşeyden önemlisi çok güven veriyo. veeeee bugün benim son randevum var.haftaya inşallah doğumum var. sezaryen doğum yapıcam. bizim bebek biraz büyük olduğu için riske atmak istemiyoruz. peki sen kaç haftasın , doğum ne zaman hayırlısıyla?

Özlem allah kolaylık versın allah kurtarsın dogumuna cok az kalmıs. dogumunu nerde yapıcaksın. bır de ne kadar odıceksın. doktor hastane ves dahıl ogrenebılırmıyım

arkadaşlar benimde işyerimden 2 bayan arkadaşım serdan beye gidiyorlar. onun üzerine bende 20.06.2009 tarihinde muayenesine gittim. ben tam 32 günlük evliyim. ilk çalışmamızda hamile kalamadım. serdara beye gittiğimde bana inanılmaz güldü. hamileliği çok istediğim için yumurtlamamı takip edip çatlatma iğnesi ile yardım edeceğini söyledi. 23.06.09 da akşam çatlatma iğnemi oldum. hayırlısı bakalım. bu ay reglime tam 16-17 gün var. inşallah bu ay hamile kalabilirim. ben çok takıntı yaptım. serdar beyinde dediği gibi yeni evli çiftlere 6 ay süre veriyorlarmış. ama napıyım işte. yukarıda sizlerinde yazdığı gibi serdar bey iyi bir hekim olmanın ötesinde psikolojik olarakta bizlere tam destek veriyor. aslında işin püf noktasıda burda. dilerim diğer mesajımda hepinize müjdeli haberi veririm...

merhabalar,
serdar bey site içinde birçok konuda yer almış. bende ona gitmeyi düşünüyorum ama bikaç sorum olacak. yapılan hormon testleri vb için kan vermeye zekai tahir burak hastanesinemi gidiyorsunuz yoksa özel muyenehanesindemi kan veriliyo birde bunlar için ayrıca bir ücret ödeniyormu. ayrıca muyene ücreti için verilen 170 lira ayda birmi veriliyor yoksa her gidildiğindemi. çok soru sordum ama cevaplarınızı sabırsızıkla bekliyorum..

merhabalar,
serdar bey site içinde birçok konuda yer almış. bende ona gitmeyi düşünüyorum ama bikaç sorum olacak. yapılan hormon testleri vb için kan vermeye zekai tahir burak hastanesinemi gidiyorsunuz yoksa özel muyenehanesindemi kan veriliyo birde bunlar için ayrıca bir ücret ödeniyormu. ayrıca muyene ücreti için verilen 170 lira ayda birmi veriliyor yoksa her gidildiğindemi. çok soru sordum ama cevaplarınızı sabırsızıkla bekliyorum..

merhaba canım bnde serdar beyie gidiyrum gayette memnunm canım her gittiğinde 170 tl veriyosun ama muay.ederse tabi ultrasona filan alırsa,veriyosun cnm ücret...kan tetkileri filaz ztbde yaptırıyosun orası zaten devlet hast.para ödemiyosunkaydirigubbakcemile5

Psikolojik olarak rahatlatıyor diysunuz
şuan akay hastahanesindeymiş

bilğisi olan varmı

özel muayenehanesine gittiğimizde 170 verdik 15 gün sonra yeniden görelim dedi onada bi ücret vermicez dimi? :)

merhaba sizin mesajlarınızı okuduktan sonra bende serdar beye gitmeye karar verdim.ben 2006 yılında ewlendim ve 2007vde 1kez düşük yaptım ve ondan sonra hamile kalamadım.doktorum hiçbir sorun olmadığını söylüyor.eşim aralıklarla yurt dışına çıktığı için bi tedavi yöntemi uygulamadık şimdi ise serdar beye gidip aşılama yaptırmak istiyorum.eşim aralıkta gelecek ve ben şimdiden gidip gereken tahlilleri yaptırmak istiyorum.önce muayenehanesine sitesindeki S.O kliniğinemi gideceğim yoksa hastahane içinde muayenehanesi varmı.yardımcı olursanız çok sewinirim...

selaaamm..ben yaklasik 2 aydir genital sigil sikayeti cekiorum..yarin serdar bey'den randevu aldim, kendisi bu konuda uzmanlasmidir acaba? cunku cok korkuorm ve iyi bir doktora gitmek istiyorum :( bana da tekrar kontrole gel filan derse 10-15 gun ua da 1 ay icerisinde muayene ucreti alirmi? tesekkurler

mrb.lar konu açılalı epey olmuş, serdar beye gidip de doğum yapan anneler yanıt verebilir misiniz? doğum nasıl geçti, serdar bey nasıldı? tabii ben de serdar beye gidiyorum 22 haftalığım ve doğumla ilgili merakım da gittikçe artıyor :2:

mrb.lar konu açılalı epey olmuş, serdar beye gidip de doğum yapan anneler yanıt verebilir misiniz? doğum nasıl geçti, serdar bey nasıldı? tabii ben de serdar beye gidiyorum 22 haftalığım ve doğumla ilgili merakım da gittikçe artıyor :2:

ben de serdar beyi internetten çok araştırdım, olumlu şeyler yazıyor.Ben gebelik öncesi muayene için randevu almıştım ama 200lira çok geldi.Tabii gebelik sonrası tekrar düşünebilirim Sekreteri ile görüştüm. Mesai saatleri içindeyse doğumunuza mutlaka girer, değilse sizi güvendiği kişilere emanet eder dedi.(Zekai Tahir de )Özel hastanede doğumdan bahsetmedi tabii. Ben Zekai tahir burak hastanesinden korktuğum için de kararımı değiştirdim. Bir de önceki yazılarda 2000+ 2500 lira denmiş, kontrol ücretleri hariç. Ama tabii doktor çok iyiyse değer tabii. Hakkında en iyisi olur inşallah.:emir_bebek:

evet, benim de okuduklarım, duyduklarım hep olumlu... 200 lira çok gibi ama işte insan çocuğu için kendini zorluyor, ben zekai tahir.i düşünmüyorum o zaman mutlaka serdar bey giriyordur sanırım

Back