Dnyann en gzel gzleri

claw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
159
1

National Geographic'in ünlü fotoğrafçısı steve mc curry bir mülteci kampında fotoğrafını çektiği yeşil gözlü Afgan kızını 18 yıl sonra dört çocuk annesi bir kadın olarak buldu..
Kimliği 2002 yılına kadar bilinmediği için Afgan Kızı olarak bilinir.
18 yıl sonra hala aynı

yıllar ne acımasız...

evet bunu görmüştüm paylaşım için teşekkürler:)

Gözlerinin feri sönmüş kadının ya..

Yıllaaaar böyle işte ezer geçer..

Ama çok da kötü değil, çocukluk haliyle kıyaslayınca ister istemez bariz farkı görüyoruz..

bu coğrafyada yaşayan insanlar herşeyin en iyisini hakediyo ama medeni batılılar buna izin vermiyo....neyse ben daha fazla konuşmayayım

Gerçekten bu portrede bu bakışlarda çok etkileyici. Bu haberi okumuştum ve bunca yıl sonraki halini o masum bakışların hala aynı olduğunu qörünce büyülendim.. o zamanda masum ve tedirqinmiş bakışları şimdide öyle... ( Fotoğrafta ödüllü bir fotoğraf sanıyorum)

canım keşke bu konuyu Fotoğraf bölümüne açsaydın :/ burda tarzını ve değiştiğini mi tartışıcaz ki ..

sharbat gula...
bu kadının hazin hikayesi hep içimi burkmuştur
tıpkı gözleri gibi...

Haklısın canım bazen öyle oluyor :) .. ama neden kusura bakma dedin ki kusurluk bişey yok ki canım benim :kedi:

birden kızdın sandım neyse canım opuyorumnanaktan gözler güzel ama demiizemuszemus

kadın gözleri güzel olduğu kadarda acı saklıyor sanki

Şu an 17 yaşındayım , ben 6 yaşındayken bile bizdeki takvimde fotoğrafı vardı..
Hiç unutmuyorum o gözleri,hayat hikayesini okuyunca çok duygulanmıştım.

evet bencede gozleri guzelmiş ama yıllar işte yıpratmıs arkadasın dediği gibi gozlerinin feri sonmuş ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…