Dnyann en gzel gzleri

Sadece göz rengi güzel ve bu fotoğrafın hikayesi etkileyici..

Bunun dışında ürkütücü ve itici bakışları var..

Dünyanın en güzel gözleri denilemez bence ..

Normal hayatta böyle bir bakışla karşılaşsam ödüm kopar,bakmak istemem bir daha...

Cam gibi....

Son düzenleyen: Moderatör:
bence güzel değil rengide bakışlarıda kortucu bile denilebilirakannehirgece görsem aynen bu vaziyet yanikaydirigubbakcemile3

evet gormustum bende...çok hoş bır olay...ama afganlı kadınların ve afganlıların halını gorunce bızım hayat şartlarımıza şükretmek lazım...bazen bazı şeylere burun kıvırıp begenmıyoruz ya... :bbo:
ben bır belgeselde tıbet ı ızlemıstım...çok guzel anlatıyordu tıbet i...

hayatın yorgunlugu yüzüne işlemiş..
eski saflık yok artık yüzünde görmüş gecirmişlik yerleşmiş ifadesine..mirmirmirmir

aynı kişi mi ya bakıs benziyo ama kadının burnu cok farklı geldi bana bi de bakısı neler yasadığını anlatıyo sanki kadın gözleriyle konusuyo

durumu üzücü yasıkkk çok çileli duıruyor..
göz rengii bana çok itici geldi allahımın yarattıgı ama renkli gözleri çok begenmem yani bukdr renklisini begenmiyorum en azından:)

Gözleri çok güzel ama dünyanın en güzel gözleri değil bence. Yolda yürürken bile bu gözlerden daha güzelini görebiliriz.

bence gayet güzel gözleri var küçükken daha parlak duruyor ama
yaşlandıkça canlılığı gitmiş gibi

aynı kişi mi ya bakıs benziyo ama kadının burnu cok farklı geldi bana bi de bakısı neler yasadığını anlatıyo sanki kadın gözleriyle konusuyo

bir belgesel izlemiştim. bulunan bu kadının o güzel gözlü çocuk olmadığını söylüyorlardı. ölmüş o sanırım. yani bu şaibeli biraz..
burun olayındanda bahsediyorlardı....

Çarpıcı olan bakışları ile anlattıkları zaten. çok gizemli. yoksa en güzel gözler değil. İlgi çekmesi için de en güzel olması şart değil zaten :icecream:

bence pek güzel değil güzel ama dünyanın en güzel gözü değil

X