• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Dne son...............Gn/Ay/Yl/Saat...

9 gün kaldı offoff ne çabuk geçiyo çok heyecanlıyım yaww :1rolleyes:yoq böle bişi daha eşyalar gelmedi ama neyse:uhm:

şuan itibariyle (11.06.2008) 21 GÜN KALDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII tatlicadiarzu

kızlar cumartesi düğünüm 14. 06. 2008 yarın kınam var acayip heyecanlıyımm inanılmaz bi duygu yaa...

benım yarın kınam pazar gunude dugunum var ama cok heyacan yok bende yıne ne garıp gelınım dımı !bakalım hayırlısı hakkımızda.

ALLAHIM nasıp kısmet ederse ıslerım yolunda gıderse 10 ayda evlenıyorum yada 12 ay cok ıstıyorum cok 2009 evlı olarak gırmeyııııııııı dua edın kızlar ne olur annem babam aılem sorun cıkarmasın ıstedıgımız gıbı olsun hersey

ALLAHIM nasıp kısmet ederse ıslerım yolunda gıderse 10 ayda evlenıyorum yada 12 ay cok ıstıyorum cok 2009 evlı olarak gırmeyııııııııı dua edın kızlar ne olur annem babam aılem sorun cıkarmasın ıstedıgımız gıbı olsun hersey

İnşallah canım benim. Herşey gönlünce olsun, sorun yaşanmasın İnşallah :nazar:

imzada 3 ay 12 gün diyor da ben kına ile düğün günü saymıyorum bile 3 ay 10 gün kaldı :S

dün akşam kınam vardı çok şükür çok güzel oldu veeeeee

düğüne sooooooooooonnnnnnnn 1 günnnnnnn :1shok::bbo:

Son düzenleme:
Back