• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Dne son...............Gn/Ay/Yl/Saat...

son 94 :103::103::103::103::103:

hey gidiii.... böyle de yazmısım bir zamanlar :31:

Şimdiyse son 3 ay 26 gün....

yani son 115 :31:

Canım siz 1 sene 4 ay öncesinden mi belirlediniz tarihi vay maşallah :nazar::nazar:
Zor olmadımı canım ya ki olmuştur :ssz:

Canım siz 1 sene 4 ay öncesinden mi belirlediniz tarihi vay maşallah :nazar::nazar:
Zor olmadımı canım ya ki olmuştur :ssz:

bu ne ki tatlımmm :9: ben buraya son 2 sene falan da yazmıstım ama o kadar geri gidip bulamadım :27::27:

zor olmaz mı canım oldu tabii ki :31: 2013 hazirana evlenecegemiz cok önceden belliydi kafamızda saydık durduk biz de asker safagı gibi

Ne olursa olsun, Aşk'a feda olsun tabii ki...

Böyle bekleyip bekleyip de kavusmanın tadı bir baska olacak diye dusunuyorum :9::9::9:

bu ne ki tatlımmm :9: ben buraya son 2 sene falan da yazmıstım ama o kadar geri gidip bulamadım :27::27:

zor olmaz mı canım oldu tabii ki :31: 2013 hazirana evlenecegemiz cok önceden belliydi kafamızda saydık durduk biz de asker safagı gibi

Ne olursa olsun, Aşk'a feda olsun tabii ki...

Böyle bekleyip bekleyip de kavusmanın tadı bir baska olacak diye dusunuyorum :9::9::9:

Haklısın canım anlarım seni bizde 8.yılımıza gireceğiz ilk günden beri evlilik hayali kurar dururuz düğün tarihimiz o kadar öncesinden belli olmadı bizim malum okul askerlik derken.. Ama 2012 diyorduk olmazsa 2013 diyorduk yine yılı tutturduk ..
Dediğin gibi feda olsun ... Güzel şeyler için sayalım yeter ki .. Bende taa geçen seneye kadar asker şafagı saydım şimdi ise düğün yarın bir gün bebek sayarız :49:

Banada çevremde diyen oldu nasıl bu kadar beklediniz üstelik ayrı şehirlerden.
Dediğim cevap sen son satırında ki gibi oldu :16:
Yeterki kavuşmak olsun beklenir :48:

179:123:

Sevgiliiiiim baksana ne kalmışş şuradaaaa:69:

Nişana da 45:69:

Allahım evleniyor muyum neeeee:52:

Haydii 150'lerin altına inelim artıııkkkkkk:10:

bugün resmi nikahım kıyıldı.14.02.2013:) düğünüme de son 59 gün iki aydan düştük artık ...

99 :123::123::123:

Yaşasııııınnn artık çift hanelerdeyiiiiiiiiiiiiiiizzzzz :69::17::16:

Back