Dnden Bugne Mchael Jackson

ne güzelmiş şu fotosunda.keşkelerin artık bir anlamı yok.kendini bu haliyle bırakmış olsaydı ne olurmuş demden duramıycam.
ne yaptıysa kendine yaptı.
öyle bir aileden,babadan çığ gibi büyümek her insana has bişey değildir.
allah bilir herşeyi varsa ginahlarını affetsin rabbim.
mekanı cennet olsun.

sarduşum eline sağlık canım.öpüyorum seni opuyorumnanaktan

emeğine sağlık serduşum işte ölüm kacınılmazzzzz
herkez bunu yaşayacakkk
ayrıca bizi gecmişe götürtün ne güzel resimler
beni hep beyez corapları çekerdi çok yakışyordu beyazları giydiği zaman

bende uzuldum zıra hıc muzıgınıde dınlemezdım bı hayranlıgımda olmadı
biz bilerek bilmeyerek cok kolay konusabılıyoruz malese
herkes amelıyatla beyazladıgını dusunuyor kı bende oyle dusunurdum ogrenmeden once
kımbılır ıncınde ne fırtınalar kopuyordu
yuzumuzde bır sıvılce ıkıyorda ne yapacagaımızı bılemıyoruz
o goz onunde bır ınsan mılyonların begendıgı bır star
mecbur kaldı belkıde bılemıyoruz kı
anlaması cok guc Rabım varlıklada yokluklada ımtıhan etmesın..

Allah rahmet eylesin Sarduşum yaa.:Saruboceq::1hug:.insan bi hoş oluyor fotolarını görünce.. a.s.a.s.

İşte bu ya:lepi:

O bir ekolşakkıdı, varmı onun gibisi.

O da yok artık:a015:

mafoldumben Dün gece tv karşısında Habertürk'te Seba Tümerle bu gece adlı programı seyrediyorum.Konuğu ise pop müzik şarkıcısı Tan..
Bir anda Tan'ın çocukken Mıchael Jackson'ın çok büyük hayranı olduğunu söyledi tam Tan'ın lafı biter bitmez Saba'yam hemen bir mesaj geldi ve inanmıyorum Jackson ölmüş dedi:1shok:
Ben o anda uzanıyordum ki hemen irkildim ve toplandım yok canım yalan haber olamaz dedim..
Hani hastalığını biliyorum ama ona ölümü yakıştıramıyorum ya ondan sanırım.
Neyse tüm tv son dakika haberi olarak geçince öldüğünü kabullenmeye başladım.
O anda birden inanmayacaksınız sıcaklar içinde kavrulurken şimşekler çakmaya başladı ve bir anda yağmur yağmaya başladı.Ve içimden aynen göklerde ağladı dedim ne bileyim bir an öyle düşündüm işte mafoldumben
Allah tahsiratını affetsin,o bir ekoldu ve onu sevenleri asla unutmayacak biliyorum.:gitme:

mafoldumben
ben bugün kendime gelemem artık.Benim gözümde yeri o kadar ayrı bir stardı ki.gerçekten yıldız oldu gökyüzündeki yıldızların yanında yerini aldı.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis​

:enbuyukkk:​

...​

Yaptığı tüm çılgınlıklara rağmen severdim onu, türüne özgü biriydi!Konserini can ata ata izlemek isteyeceğim tek insandı, konserini izleyemeden öldü!senağlama(sanki bende konserini izleyecek para var!:mymeka:)Türünün tek örneğiydi ve çok farklıydı!Tam bir kraldı!!!:lepi:
Çocukluğumda onun şarkılarını çok dinlerdim, çocukken hayrandım ona!

kim ne derse desin O bir KRAL dıyasakkelime artık EFSANE oldu:enbuyukkk:

Tahmin edemediğim kadar üzüldüm aslında.. Sanki hiç onun başına böyle bir şey gelmeyecek gibiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…