Anti-Aging Dnage Firm&Glow ile daha sıkı ve ışıltılı bir cilt Kadınlar Kulübüne özel ...

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Her ne kadar kabul etmesekte yolun yarısını bulduk Dante gibi :sinifsinif: Ama olsun bu bizim unumuzu eleyip ,eleğimizi asmamızı gerektirecek birşey değil.Kazen'cim ofise geldiğimde kurye bir paket verdi.Hayırdır inşallah dedim açtım.O maviş maviş kutusunda süper bir krem bana bakıyordu.Akşam olsunda eve gidip bir inceleyim dedim.Benim cildim karma yani biraz kuru biraz yağlı senağlama bu yüzden krem kullanmak azap oluyor bana.Sabahları işe gitmeden krem sürmezsem bu havada pul pul dökülüyor.Geçen cumadan beri kullanıyorum kremimi ve mutlu mesut geçinip gidiyorum.Aksi bir reaksiyon olmadı kaşınma yada kızarma gibi.iki sivilcem vardı oralardan uzak tutuyorum.sadece.gelişmelerden haberdar edeceğim Kazen'cim.:enbuyukkk:
Nivea'ya ve Sana sonsuz teşekkürler...

ılk başta Kazen'e çok teşekkür ederim, bu ürünle beni buluşturduğu için..

Nivea'nın göz çevresi bakım kremi , yüz temizleme jeli , çeşitli makyaj ürünleri ve makyaj temizleme ürünlerini halen kullanıyor olmama rağmen, bu ürünü daha önce denememiştim.
Tam da yaşıma uygun, gündüz bakım kremi için araştırma yaptığım dönemde, harika bir hediye oldu benim için..

ılk denediğiniz anda, yüzünüzdeki pamuksu yumuşaklığı hissedebiliyorsunuz..
Cildinize gerçekten gereken nemi verip, harika bir ışıltı sağlıyor.
Düzenli kullanımda daha da iyi sonuç alacağımı düşünerek, bundan sonra değiştirmeyi düşünmüyorum.

Teşekkürler Kazen.
Teşekkürler Nivea.

Bilmem farkındamısınız ama KK ve Nivea farkı ile Türkiye'de ilk sizler kullanıyorsunuz bu ürünü...

Bilmem farkındamısınız ama KK ve Nivea farkı ile Türkiye'de ilk sizler kullanıyorsunuz bu ürünü...

kıskananlar çatlasın diyoruz o zaman...
Evet dediğin çok doğru Kazen.İnternette tarattığınız zaman ürün tanıtımı var ama mağazalarda görmemiştim.E o kadar da farkımız olsun.KK'lıyız sonuçta :enbuyukkk:

Ben de ürünü 7 gündür kullanıyorum, yüzümde bir pürüzsüzlük ve ışıltı farkettim ürünü bitirene kadar kullanacağım faydasını görürsem devamını getirmeyi düşünüyorum...
NIVEA ve KAZEN'e teşekkürler....

ben sizin sitenizi gayet ciddiye alıyorum ciddiye almasan üstüne para vermezdim .35 yaş üstü dedüiğiniz için cevap yazmadım umarım 35 yaş altı içinde güzel hediyeleriniz oluyordur.şimdiden teşekkürler.

bide 1977 doğumlularada ürün gitmiş bende 77 liyim bana niye hiç bişey gelmedi üstelik 3 ocak doğumgünüm süpriz beklemekte haksız mıyım?

işlerimin yoğunluğundan maillerime pek bakamamıştım.....evet nıveanın bu ürününüde denemek isterim gelirse tabi....zaten nıveanın bir çok ürününü kullanıyorum son derecede memnunum...görenler bana "24 yaşındamısın?" dediği zaman keyfimden dört köşe oluyorum.......hatta gecen biri dahada abarttı işi "olsan olsan 18" dedi...:roflol::roflol:

bunlarda şuan kullandıklarım.....

Son düzenleme:

o kadarda ayrıcalığımız olacak elbet,
Kadınlar Kulübü gibi özel ve önemli bir sitede yer almanın avantajları mutlaka olacakdır ki , bunuda böyle etkinliklerle dosta düşmana gösteriyoruz..:lepi:,

ve bence, Nivea'da Türkiye'nin en büyük kadın portalıyla beraber çalıştığı için çok şanslı :hooray:

bu çiçekler Nivea için a.s.

Teşekkürler Kazen...
kullanmaya bugün başladım ve cildimdeki
o parlaklığı,yumuşaklığı ilk kullanımda farkettim...
bugünden itibaren düzenli kullanarak değişimi sizlerle paylaşacağım...
gerçekten harika bir ürün,tam da yaşıma göre...

tekrar teşekkür ediyorum Kazen ve Nıvea

Kızlar başvuru mu yaptınız, nasıl geldi?Kazen kendisi mi yolladı?
Öyleyse bizde neden yok:umursamaz:

Ürünü kullanmaya başladığımdan beri cildimde bir yumuşaklık ve bir parlaklık hissettim.Ve en güzelide eşimin bunu farketmesi oldu:))))Nıvea vısagenin DNAge hücre yenileyici kremini tüm 35 yaş üzeri bayanlara güvenle tavsiye ediyorum,kullanın farkını sizde hissedin....
Bizi bu ürünle tanıştıran Kazen Beye ve tabiki Nıveaya tekrar tekrar teşekkürler,saygılar..........

bu ürünle ilgili bir sorum var benim 28 yaşındayım cildim karma ama sivilceye yatkın cildimin daha sıkı olmasını yanı ovalini kaybetmemesini istiyorum burun kenarından dudak bıtımıne uzanan çizgilerin belirignliginin azalmasını ısıtoyrum nıvea urunlerı kullanıyorum hep bu urun bana uygunmudur bılmek ısıtoyrum 28 yaş için kullanılabılırmı bunu kullanırsak nemlendırıcıye gerek varmıdır nivea nın oxsigen power gunduz gece olanınıda almıstım ama sıvılce yaptı bende yogun geldı bu urunde oylemıdır nıveadan bu urun ıcın numune talebınde bulunmusutm bır magza adı verdıler uzak dıye gıdemedım

demekki gönderilen herkesin cilt tipi aynı ve herkes çok çok memnun olmuş yokmu hiç şikayeti olan

niveanın bu müthiç ürünü gerçekten her geçen gün cildimi harika yapıyor ya nasıl mutlu hissediyorum kendimi bilemezsiniz kullanmaya devzm şimdilik ama gerçeği söylemem gerekirse böyle güzel bir krem hiç kullanmamıştım ya kazen ve nivea nasıl teşekkür etsem size bilemedim

öncelikle kazene teşekkürlerimi iletmek istiyorum bize gösterdiği saygı ve özenden dolayı mesajı yazıp yolladım ve iki gün sonra kargo geldi şaşırdım bu kadar çabuk mu? dedim ama kullanamadan çok kötü gribe yakalandım elimi bile kıpırdatacak halim olmadığı için kullanma fırsatı bulamamıştım son iki gündür kullanmaya başladım öyle solgun bir hasta cidden sonra tam denk geldi bu ürün daha iki gün oldu ama yüzümde bir rahatlama hissettim umarım kullandıkçada farkı daha çok hissederim bu arada eşimede havamı yaptım tavrımı koydum dedim bak kkdan yılbaşı hediyem geldi sağolsunlar beni düşünüp taaaa nerelerden yollamışlar üstelik ücret bile talep etmeden hani senin hediyen dedimkaydirigubbakcemile3teşekkür ederim kazen teşekkür ederim kk

Nivea'dan gelen cevap ;

DNAge Firm& Glow hücre yenileyici, tavsiye edilen kullanım yaşı 35 yaş ve sonrası olmakla birlikte, ciltte sıkılık kaybı gibi problemler daha erken yaşlarda gorulmeye başlamışsa 25 yaş ve sonrasından itibaren kullanılmasında sakınca yoktur.Ürünün etkin nemlendirme özelliği dolayısı ile ayrıca nemlendirici kullanma ihtiyacı doğmaz, hafif ve hızlı emilen yapısı ile tüm ciltler için uygundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…