Anti-Aging Dnage Firm&Glow ile daha sıkı ve ışıltılı bir cilt Kadınlar Kulübüne özel ...

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.364
En iyi cevaplar
2
69.473
1.623
101
Dnage Firm&Glow ile daha sıkı ve ışıltılı bir cilt Kadınlar Kulübü’ne özel olarak şimdi sizlerle !​

NIVEA VISAGE, hücre yenileyici özelliklere sahip sıkılaştırıcı ve kırışık karşıtı DNAge Serisi’ne, Firm&Glow Gündüz Bakım Kremi’ni ekliyor.

Formülünde hücre yenilenmesini uyaran folik asit bulunan DNAge Firm&Glow Gündüz Bakım Kremi cilt tarafından kısa sürede emiliyor, hücre yenilenmesini içten artırarak daha sıkı, genç ve ışıltılı bir cilt sağlıyor.

Krem, içeriğindeki kreatin sayesinde, cildin %80’ini oluşturan ve sıkı kalmasını sağlayan kolajenin üretimini artırarak, sıkışlamasına yardımcı oluyor.

Işığı yansıtan pigmentleri sayesinde cildi aydınlatarak yorgunluk belirtilerini yok ediyor, cildin anında daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Pompalı şişesiyle rahatça uygulanan krem, içerdiği GKF 15 ile hücrelerin DNA’sını zararlı dış etkenlerden koruyor. NIVEA laboratuvarlarında yapılan deneme çalışmalarına katılan gönüllü kadınların %82’si, kremin anında etki gösterdiğini, ciltlerinin daha pürüzsüz, güzel ve sıkı hale geldiğini belirtiyor.

Nivea Visage DNAge Hücre Yenileyici Gündüz Bakım Kremi & Gece Kremi Hediyeli!!

Güne yoğun nemlendirme özelliğine sahip yumuşak bir dokunuş sağlayan bu formülle başlayın:

Cildinize küçük daireler halinde nazikçe masaj yaparak kremi sürün. Hassas göz çevresine temas ettirmeyin.

Farkı anında hissedeceksiniz – hücre yenilemedeki yüksek performansının yanı sıra formül cildi yoğun bir şekilde nemlendirir ve yumuşacık yapar.

Ayrıca cildinizi güneş ışığının neden olduğu erken yaşlanma etkilerine karşı korumak için Güneş Koruma Faktörü (GKF) 15 filtre sistemi ve geliştirilmiş UVA koruması ile zenginleştirilmiştir. 50ml

NIVEA VISAGE’dan Yaşlanma Karşıtı Bakım: DNAge Hücre Yenileyici Bakım Sistemi

NIVEA’nın yüz bakım ürünleri markası NIVEA VISAGE, gençleştirme özelliğine sahip hücre yenileyici bakım serisini piyasaya sunuyor. Hücre üretimi için gereken ve cildin DNA’sını güçlendiren “Folik Asit” içeren ilk yüz bakım ürünü olan NIVEA VISAGE DNAge Hücre Yenileyici Bakım Sistemi, cilde yeniden gençlik kazandırıyor. NIVEA laboratuvarlarında, 40- 55 yaş arası kadınlar için özel olarak geliştirilen ürün, gündüz, gece ve göz çevresi olmak üzere 3 kremden oluşuyor.

NIVEA VISAGE DNAge Hücre Yenileyici Bakım Sistemi, hücre üretimi için gerekli bir vitamin olan ve hücre yenileyici özelliğe sahip Folik Asit ve kuvvetli bir enerji sağlayıcı olan Creatine’in güçlü bir bileşimini içeriyor. Cilt yaşlanmasıyla savaşmaya, hücreden başlayan NIVEA VISAGE DNAge Hücre Yenileyici Bakım Sistemi’nin düzenli kullanımı sayesinde cildin sıkılığı artıyor ve varolan kırışıklar gözle görülür şekilde azalıyor.

Cilt nasıl yaşlanıyor ?

Hücre yenileme işlemlerinin temelini oluşturan DNA, yıllar içerisinde beslenme, hayat tarzı, hava kirliliği gibi etkenlerle zarar görüyor. Yaş ilerledikçe DNA’nın kendini onarma kapasitesi azalıyor ve hücrelerdeki hasarlar artıyor. DNA’sı zarar gören cilt, bütün bu faktörlerin bir araya gelmesiyle sıkılığını ve gençliğini kaybediyor, mevcut kırışıklar derinleşiyor ve yenileri oluşuyor.

Kaynak : Dnage Firm&Glow ile daha sıkı ve ışıltılı bir cilt Kadınlar Kulübü’ne özel olarak şimdi sizlerle ! | Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

30 adet ürün pro üyelerimizle Nivea ekibinin desteği ile paylaşılmıştır.

Kazen saolsun banada geldı nıveanın ÜrÜrnÜ geldıĞı gÜnden bu yana kullanıyorum gerÇekten mÜkemmel harıka bır krem yÜze ıŞıltı verıyor ve Çok gÜzel bır nemlendırıcı bu soĞuk gÜnlerde harıka bır koruma saĞlıyor yÜze teŞekkÜrler kazen

kazene bende çok teşekkür ediyorum niveanın ürünü banada geldi ben geldiği günden beri kullanmaya başladım gerçektende çok güzel bir krem cildi ışıl ışıl yapıyor harika.hihoyyyt

Bunlara ek olarak sorularınız varsa lütfen buradan paylaşın. Bu sorular Nivea uzmanları tarafından cevaplanacaktır.

Nivea ürünümü bende aldım ve hemen kullanmaya başladım. ılk kullanımdan itibaren gerçekten cildimdeki değişiklik inanılmaz. Gergin bir görünüm ve parlaklık hemen farkediliyor. Benim cildim hassas bir yapıya sahip. Yan etkisi olur endişesi vardı ama kesinlikle dokunmadı. Kazen'e ve Nivea ekibine çok teşekkürler.

sevgılı kazen cok guzel calışmalar yapıyosunuz kk adına tesekkur ederım ama malesef kullanmadım yasım daha 25 cunku ama uzmnlara danısmak ısterım 25 yastan sonrası ıcınde varsa urunlerı kullanmak ısterım bende malum yas gecıyo bakımlı olmak lazım tesekkurler saygılar

merhabalar...
ben de 24 yaşındayım ve Nivea Visage Aqua Sensation Göz Çevresi kremi kullanıyorum ve de şu an memnunum.
göz altlarımda morluklar var bunun için faydalı olduğunu söylemişti satan bayan.
bunun için pek faydasını görmedim açıkçası..
sadece nemlendirme açısından ve ferahlık vermesi açısından çok memnunum.
bu morluklara iyi gelecek bir ürün var mı?
morluklarım ırsi annemden geçmiş maalesef, o yüzden tamamen geçmesini beklemiyorum ama hafifletsin yeter.
şimdiden teşekkür ederim..

buradan kadınlar klübü sevgili kazen ve NIVEA 'ya çok teşekkür ediyorum bizleri böyle güzel bir ürünle tanıştırdıkları için yaşım 38 olduğu için böyle bir ürün kullanmayı düşünüyordum ama marka konusunda kararsızdım birde açıkçası insan biraz korkuyor sonuçta cildimiz çok önemli güvenmek lazım ben zaten nivea nın arındırıcı yüz temizleme jelini,matlaştırıcı toniğini ve makyaj ürünlerini severek güvenerek kullanıyorum çok ta memnunum artık NIVEA VISAGE DNAge gündüz kremini her gün düzenli kullanmaya başladım cilde uygularken çok rahat ipek gibi yumuşacık hoş kokusu cilde verdiği ışıltı harika bir görüntü yaratıyor doğrusu insanın kendine güveni geliyor şimdi gece ve göz çevresi ile ilgili ürünlerini araştırıyorum yaşıma uygun olanlardan bakalım hanımlar gerçektende harika bir ürün niveayı buradan tebrik ediyorum....

Kazen cıgım ürünüm geldi çok tesekkurler ben nıvea nın butun urunlerını kullanıyordum zaten canım bu urunude yenıymış çok saol tanıtımın için cildime ayrı bır güzellık kattı tekrar tesekkurler :lepi::enbuyukkk:

merhabalar ben de ürünü 3 gündür kullanıyorum çok memnunum cildimi yumuşacık yaptı ve harika kokuyor kazen e ve nivea ailesine çoooookkkk teşekkürler

bende ürünümü aldım. hemen o gün kullandım. hafif bir yanma ve kaşıntı oldu. ertesi gün tekrar denedim. bu sefer kaşınma yoktu. cildimin gerildiğini hissediyorum ve aynı zamanda nemlendi de. kokusuda harika. kullanımıda çok rahat. niveaya sonsuz teşekkürler.

Kazen bey malesef ben basvuru yapmadim yur disinda oldugum icin gönderilmez diye düsündüm.
bu tür uygulamalarda biz yurt disinda yasayanlarada gecerlimi?

Kazen beye ve nıveaya çok teşekkür ediyorum,ürünüm gelmiş.Nıvea ve ürünlerini çok beğeniyor ve kullanıyorum,bu tanıtım ürününüde büyük bir güvenle kullanacağım,teşekkürler...........

kazen teşekkür ederiz. sonuçları kullandıkça paylaşacağım. açıkcası şuanda bir fark göremedim

Son düzenleme:
ilk geldiğinde hemen kullanmaya başladım iananılmaz harika bir krem yüze parlaklık veriyor yumuşacık bir cildin oluyor yüzüne fondoten sürmüş gibi pürüzsüz parlaklık sağlıyor ilk gününden beri kullanmaktan çok memnunum teşekkürler nivea teşekkürler kazen iyiki tanıştırdın bizleri niveanın bu ürünüyle

Geldiği günden beri kullanıyorum.. Çok hafifi bir dokusu var. Benim cildim çok ince ve kırışmaya çok müsait. Şimdilik yumuşacık ve ışıltılı bir hale geldi.

Gelişmeleri buradan sizlere bildireceğim...

Bu arada teşekkürler Kazen:enbuyukkk:

KK'nın sürprizlerinden biri daha ,sevgili Kazen bana bu yılki ilk yılbaşı hediyemi gönderdi, bu güzel ürünle bizi tanıştırdığı için Kazen'e ve Nivea'ya sonsuz teşekkürler.
ürünü kullanmaya başladığım günden itibaren ışıltılı ve yumuşacık etkisi farkedildi, cilt ürünü kolayca emiyor yerinde ferahlık ve parlaklık bırakarak :)
kırışık önleyici ve hücre yenileyici olduğunu öğrendiğim bu yepyeni ürünü yaşı gereği kullanmak ihtiyacında olan bayanlara şiddetle tavsiye ederim..
teşekkürler kazen :)

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

KAZEN BEYa.s.

ÜRÜNÜN GELECEĞİNDEN HABERİM VARDI AMA ZAMANINDAN ÖNCE GELDİ.
VE BEN HASTA YATAĞIMDA (YAKLAŞIK 15 GÜNDÜR DR. YASAĞI EVDEN DIŞARI ÇIKAMIYORUM TEKRAR NÜKSEDEN RAHATSIZLIĞIMLA İLGİLİ) İNAN KAPI ÇALIPDA HEDİYEYİ ALINCA ÇOK MUTLU OLDUM, KENDİMİ BİRKEZ DAHA ÖZEL HİSSETTİM

EVET İLK YENİ YIL HEDİYEMİ SİZDEN ALDIMzemuszemus TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.

2 GÜNDÜR KULLANIYORUM GERÇEKDEN ETKİLİ, BENİM GİBİ GENÇ BİR BAYANI DAHA DA GENÇLEŞTİRDİyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…