Dn taklar sar altn olmalym ama beyaz altn daha ho?

altını alırken gelin gibi takayım en yakışanı bana neyse o olsun diyen az.
ne bu satarsam ne kadar eder telaşı.
ve bu niyetle alanalrın çoğunun elinde kala kala tek alyansları kalıyor zaten.
altın kadınlık hormonunu arttırır boyundaki altın kolye ise boyun felcini engeller bayanlarda.
ve yaratışımızda zaten süslenmek var.
bırakın takıp takıştırın,gelin olmanın keyfini sürün...

deryacım çok iyi yapmışsın çok yakışmış canım setin

ben altından anlamam
ama benim alyansıma kadar beyaz altındır..
sarı altını sevmem..değeri ne olursa olsun..
değerli bişey takmak istiyorsam
elmas yada pırlantadır benim için değerli olan
sarııı hatta kırmızı gibi sarı 24 ayar burmalarla öldürseler dışarı çıkamam ben...

ben begendigim bi beyaz set alicam nisanlimla ve takicam..baska da bisi istemiyorum..

Buda benim setim kizlar.. kolyem hafif görünüyor... ben taslisini begendim aldim farkli modelleride var tabi... fikir olur diye ekledim opuyorumnanaktan

bayıldım derya'cım valla. güle güle kullan. :nazar:

benim nişan setim de sapsarı altın, dökme :)))

nişan bileziğim de trabzon bileziği, benziyor modelleri. bence de çok şık. şık giyindiğinde, geceleri, düğünlerde, ağır davetlerde rahatlıkla kullanırsın. bileziğini ise günlük bile kullanabilirsin.

günlük set takmak saçma, ben hep isim kolyemi ve nazarlık kolyemi kullanıyorum günlük. onlar da altın; ama incecik. opuyorumnanaktan

altını alırken gelin gibi takayım en yakışanı bana neyse o olsun diyen az.
ne bu satarsam ne kadar eder telaşı.
ve bu niyetle alanalrın çoğunun elinde kala kala tek alyansları kalıyor zaten.
altın kadınlık hormonunu arttırır boyundaki altın kolye ise boyun felcini engeller bayanlarda.
ve yaratışımızda zaten süslenmek var.
bırakın takıp takıştırın,gelin olmanın keyfini sürün...

deryacım çok iyi yapmışsın çok yakışmış canım setin

tamamen aynı görüşteyim. kadınlar altını sever bence, öyle olmasa neden artık bijuterilerde hep sarı altın renginde imitasyon ürünler dolu? satmaya yönelik değil, tamamen takmaya yönelik alındı takılarım. zaten nişan takıları kızındır benim bildiğim. ha kimsenin ne olacağı belli olmaz tabi; ama o durumda 22 ayar sarı altın yine kar. sadece işçilik düşecek kuyumcu alırken. sevgiler... opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $DSCF0548.jpg
    $DSCF0548.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 593
  • $DSCF0549.jpg
    $DSCF0549.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 306
sarı altını hiç ama hiç sevmiyorum..sadece bileziklerim bildiğimiz 22 ayar bilezikti zaten onları satma amaçlı aldım..ama ben setimi kelepçemi falan neden satayım bunu anlamadım..yatırım maçlı değil hatıra gözüyle bakıyorum ben onlara..2 kelepçe 1 incili set bir ince gerdanlıklı set aldık bileziklerin dışında..hepside çok zarif beyaz altınlar..istediğim yerde takabiliyorum ve Allah göstermesin satmayı düşünmüyorum..onlar benim için büyük bir hatıra çünkü..satsanda aşırı zarar edeceğim şeyi satmak için neden alayım

meğer neler varmış be.
K.K gözümü açtı valla.
allahaşkına bırakın kızlar ya kim ne takarsa taksın.şunu alın şukadar bilezik takın demedik asla.
hiç bunun peşinede düşmedim ben.iyiki de düşmemişim hiç hoş bir tavır değilmiş çünkü.
4 yıl oldu evleneli kayınvalidemin taktığı bileziğin gramını bilmem daha.

Düğünde takılan setin anlamı bence gelin olarak daha sonra gittiğin davetlerde bileğinin boynunun boş kalmaması, yani set satmak için alınmaz çünkü hem birinci sebepten hem de satınca çok fiyatta düşüş olduğu için bir çoğuna verilen para yazık oluyor.
Ben buna kendimce bir alternatif buldum. Madem önemli olan iki husus
1- Daima davetlerde vs de takacak şık bir takımın olması
2-maddi destek olması öyle ise:
Bana ne alalım dediklerinde
İnci(250 TL civarında) yada aşağıdaki adreslerdeki gibi şık, gelinliğimle uyumlu olabilecek bir gümüş set(100-300TL civarında) yada daha gösterişli olsun derseler gümüş trabzon hasır set(600TL civarında) alıp bir bilezik fazla almalarını söyledim.

Gümüş Abiye Setler
eJOYA Doğal İnci Kolye IDKL0016A
Zirkon taşlı Gümüş kolye, yüzük, küpe seti MAZ9135
Gümüş kolye, yüzük, küpe seti Zirkon taşlı KSF6447
Gm Trabzon Hasr Takm:::Trkiyenin Altn Sitesi GaleriGold::Kuyumcu Altn Prlanta Alyans Bilezik Alveri Sitesi Galeri Gold Kuyumcu Kuyumcu Gezme Altn Prlanta Gm elik Tak Saat Alveriinin Adresi altn altin kuyumcu prlanta pirlanta saat altin altn kuyumcu t
DORAN İNCİ & KUYUMCULUK - Alışveriş > Arama Sonucu - sahibinden.com

Düğünde takılan setin anlamı bence gelin olarak daha sonra gittiğin davetlerde bileğinin boynunun boş kalmaması, yani set satmak için alınmaz çünkü hem birinci sebepten hem de satınca çok fiyatta düşüş olduğu için bir çoğuna verilen para yazık oluyor.
Ben buna kendimce bir alternatif buldum. Madem önemli olan iki husus
1- Daima davetlerde vs de takacak şık bir takımın olması
2-maddi destek olması öyle ise:
Bana ne alalım dediklerinde
İnci(250 TL civarında) yada aşağıdaki adreslerdeki gibi şık, gelinliğimle uyumlu olabilecek bir gümüş set(100-300TL civarında) yada daha gösterişli olsun derseler gümüş trabzon hasır set(600TL civarında) alıp bir bilezik fazla almalarını söyledim.

Gümüş Abiye Setler
eJOYA Doğal İnci Kolye IDKL0016A
Zirkon taşlı Gümüş kolye, yüzük, küpe seti MAZ9135
Gümüş kolye, yüzük, küpe seti Zirkon taşlı KSF6447
Gm Trabzon Hasr Takm:::Trkiyenin Altn Sitesi GaleriGold::Kuyumcu Altn Prlanta Alyans Bilezik Alveri Sitesi Galeri Gold Kuyumcu Kuyumcu Gezme Altn Prlanta Gm elik Tak Saat Alveriinin Adresi altn altin kuyumcu prlanta pirlanta saat altin altn kuyumcu t
DORAN İNCİ & KUYUMCULUK - Alışveriş > Arama Sonucu - sahibinden.com

Zirkon Taşlı Takım ::: Beyazsilver Gümüş, Gümüş Takılar, Yüzük, Kolye, Bileklik, Küpe, Tesbih

Bayan Zİrkon Taşlı Takım ::: Beyazsilver Gümüş, Gümüş Takılar, Yüzük, Kolye, Bileklik, Küpe, Tesbih

Bana biri bu isin nasil oldugunu aciklayabilirmi?

Erkek tarafi geline bilezik yüzük ve taki seti aliyor öylemi?

Yüzük ve taki setini gectim de bilezik konusunda kafam karisti.

Simdi 22 ayar ile 30 gram bunun arasinda ki farki bana biri aciklayabilirmi?

Yani ayar ile gramin farkini?

Ve fiyat konusunda mesela 22 ayar üclü burma ne kadar tutar?

Erkek tarafina ' 22 ayar 5 tane üclü burma ' mi denir icabinda yoksa ' 30 gram üclü burma ' mi denir..

Yoksa ikisini ayni seymi :))

Acil yardiimmm

ben altından anlamam
ama benim alyansıma kadar beyaz altındır..
sarı altını sevmem..değeri ne olursa olsun..
değerli bişey takmak istiyorsam
elmas yada pırlantadır benim için değerli olan
sarııı hatta kırmızı gibi sarı 24 ayar burmalarla öldürseler dışarı çıkamam ben...

sarı altını bende sevmiyorum alyansslarımız beyaz altın..setim pırlanta aldırmıştım nişanda..

anlayamadığım bir nokta var :)
nişanda ve ya düğünde takılan setler hatıradır. bozulsun maksatıyla takılmaz. Allah kimseyi onları bozdurtacak kadar güçlük vermesin.

bilezikler bozdurulur,onlar işçiliği en az olanından seçilmelidir. setleri beyaz altın aldırın. takacaksınız. zaten ıkı set alınır.. birini günlük taksın,birini davetlere,özel günlere diye..

çok zor durumda kalmadıkça o setleri bozdurmak, size alınan herhangı bır hedıyeyi satmaya benzer, büyük nezaketsizliktir.

en azından ben böyle biliyorum.

setler bozdurmam ama bilezikler kesinlikle bozulacaktır..sarı altın hiç sevmiyorum..

ben şahsen sarı set istemem , hiç sevmem sarı altını. düğünde takılacak seti bozdurulucak bir şey olarak değil ben aile yadigarı olabilecek bir şey olsun istiyorum , çok modern çizgiler taşımasın , ben oğluma o kendi oğluna taksın öyle gitsin , çok hayalciyim sanırım :) zaten öyle 10'ar bilezikler filan isteyemem , adana burması dediğiniz şey bin lira civarı değil mi kaç tane insanın o kadar altın takacak maddi gücü var ki, trabzon seti deseniz onların bi bilekliği bile ki ölee kalınları değil 2 3 milyar benim bildiğim .

hayalci değilsin tatlım tıpkı benim ve kendi annemin düşündüğünü düşünüyorsun..aynı fikirdeyiz..onun yerine pırlanta veya elmas düşünüyor annem..tabi bilinmez..

şanslısın ki bana nişanda takı seti falan alınmadı bir tane nişanlım bilezik taktı bir tane kaynanam bir tanede kayınpeder o kadar

ne kadar güzel benim nişanlım pırlanta set aldı sağolsun sanki kayınvalidem ve diğerleri almış gibi gösteriş yaptılar..o anda nasıl sinirlendim..almaya gittiğimizde de altınbaşa kayınvalidem oğluna ben ve annem varken zaten siz beğenmişsiniz niye geldik ki biz dedi..o anda :33::33: şunu yapmak istemiştim tabi daha sonra nişanlıma dedim ne fesat bi ailen var senin yengen beni kıskancından ölüyor onaneki dedim..zaten ailesi beni istemedi..kafalarında başka bi kız var çünkü..nişanlımda eğer ben selenle evlenemezsem öldürürüm kendimi,oğlunuzu kaybediyorsunuz demişti..ne yalan atayım nefret ediyorum nişanlımın ailesinden..bana daha şimdiden yapmadıklarını bırakmadılar..aklındaki kızda safın önde gideni gel gel git git kıza yapıcaklardı..kız onların evini toplasın fln diye düşündüler manyaklar..

Back