- Konu Sahibi oOopitipiti
Tsk ederim canim, daha güzeli senin olsun opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben altından anlamam
ama benim alyansıma kadar beyaz altındır..
sarı altını sevmem..değeri ne olursa olsun..
değerli bişey takmak istiyorsam
elmas yada pırlantadır benim için değerli olan
sarııı hatta kırmızı gibi sarı 24 ayar burmalarla öldürseler dışarı çıkamam ben...
altını alırken gelin gibi takayım en yakışanı bana neyse o olsun diyen az.
ne bu satarsam ne kadar eder telaşı.
ve bu niyetle alanalrın çoğunun elinde kala kala tek alyansları kalıyor zaten.
altın kadınlık hormonunu arttırır boyundaki altın kolye ise boyun felcini engeller bayanlarda.
ve yaratışımızda zaten süslenmek var.
bırakın takıp takıştırın,gelin olmanın keyfini sürün...
deryacım çok iyi yapmışsın çok yakışmış canım setin
bu benim setim istersen fikir olur arkadaşlara altınbaştan almışta hemde çok beğenerek:))
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/20/2806.jpg
Düğünde takılan setin anlamı bence gelin olarak daha sonra gittiğin davetlerde bileğinin boynunun boş kalmaması, yani set satmak için alınmaz çünkü hem birinci sebepten hem de satınca çok fiyatta düşüş olduğu için bir çoğuna verilen para yazık oluyor.
Ben buna kendimce bir alternatif buldum. Madem önemli olan iki husus
1- Daima davetlerde vs de takacak şık bir takımın olması
2-maddi destek olması öyle ise:
Bana ne alalım dediklerinde
İnci(250 TL civarında) yada aşağıdaki adreslerdeki gibi şık, gelinliğimle uyumlu olabilecek bir gümüş set(100-300TL civarında) yada daha gösterişli olsun derseler gümüş trabzon hasır set(600TL civarında) alıp bir bilezik fazla almalarını söyledim.
Gümüş Abiye Setler
eJOYA Doğal İnci Kolye IDKL0016A
Zirkon taşlı Gümüş kolye, yüzük, küpe seti MAZ9135
Gümüş kolye, yüzük, küpe seti Zirkon taşlı KSF6447
Gm Trabzon Hasr Takm:::Trkiyenin Altn Sitesi GaleriGold::Kuyumcu Altn Prlanta Alyans Bilezik Alveri Sitesi Galeri Gold Kuyumcu Kuyumcu Gezme Altn Prlanta Gm elik Tak Saat Alveriinin Adresi altn altin kuyumcu prlanta pirlanta saat altin altn kuyumcu t
DORAN İNCİ & KUYUMCULUK - Alışveriş > Arama Sonucu - sahibinden.com
ben altından anlamam
ama benim alyansıma kadar beyaz altındır..
sarı altını sevmem..değeri ne olursa olsun..
değerli bişey takmak istiyorsam
elmas yada pırlantadır benim için değerli olan
sarııı hatta kırmızı gibi sarı 24 ayar burmalarla öldürseler dışarı çıkamam ben...
anlayamadığım bir nokta var :)
nişanda ve ya düğünde takılan setler hatıradır. bozulsun maksatıyla takılmaz. Allah kimseyi onları bozdurtacak kadar güçlük vermesin.
bilezikler bozdurulur,onlar işçiliği en az olanından seçilmelidir. setleri beyaz altın aldırın. takacaksınız. zaten ıkı set alınır.. birini günlük taksın,birini davetlere,özel günlere diye..
çok zor durumda kalmadıkça o setleri bozdurmak, size alınan herhangı bır hedıyeyi satmaya benzer, büyük nezaketsizliktir.
en azından ben böyle biliyorum.
ben şahsen sarı set istemem , hiç sevmem sarı altını. düğünde takılacak seti bozdurulucak bir şey olarak değil ben aile yadigarı olabilecek bir şey olsun istiyorum , çok modern çizgiler taşımasın , ben oğluma o kendi oğluna taksın öyle gitsin , çok hayalciyim sanırım :) zaten öyle 10'ar bilezikler filan isteyemem , adana burması dediğiniz şey bin lira civarı değil mi kaç tane insanın o kadar altın takacak maddi gücü var ki, trabzon seti deseniz onların bi bilekliği bile ki ölee kalınları değil 2 3 milyar benim bildiğim .
şanslısın ki bana nişanda takı seti falan alınmadı bir tane nişanlım bilezik taktı bir tane kaynanam bir tanede kayınpeder o kadar