Dn taklar sar altn olmalym ama beyaz altn daha ho?

nutella alsaymış daha hora gecermiş.bıde salon koltuk olayımız var ben izmıdeyım esım isatnbulda bıgun telım calıo kocam;askım annem yanmda bısey dıcek ..ok dıyom..annesı alıo kızım bı koltuk begndık çok gusel am ıstedgn gıbı..anne ben görmeden almak ıstemem..yok yokkkk sen begenrsın bunu..senn tarzın..(ben bılmıyom o nerden bılıyosa tarzımı) yok annecım gelınce bakalım ..tamam kızım pat kapandı 10 dk sora yıne..aloooo kızım bız bunu alıyozz..alma anne görmeden aaaaaaaaaaaa alıyom be kullnma istersen ben lullnırım.ok anne.pat kapadım..eşimle biz papaz tabı..KOLTUKLAR BıT PAZARINDAN ALINMIŞ KULLANILMIŞ BURCU.silmişleer bıde olmuşmu leke leke ..iğrençççççççççççç bı gördum anladı tabı kullnılmış bu dedım esıme sacmlama dedı degıl..dedım bunlar ne bez ızı üsütü yenı koltuk silinırmı???o koltuklar hala salanumda ilk işim onları degıstrmek nefret edıom salanumdan ve k.validemdennnnmafoldumben

nutella alsaymış daha hora gecermiş.bıde salon koltuk olayımız var ben izmıdeyım esım isatnbulda bıgun telım calıo kocam;askım annem yanmda bısey dıcek ..ok dıyom..annesı alıo kızım bı koltuk begndık çok gusel am ıstedgn gıbı..anne ben görmeden almak ıstemem..yok yokkkk sen begenrsın bunu..senn tarzın..(ben bılmıyom o nerden bılıyosa tarzımı) yok annecım gelınce bakalım ..tamam kızım pat kapandı 10 dk sora yıne..aloooo kızım bız bunu alıyozz..alma anne görmeden aaaaaaaaaaaa alıyom be kullnma istersen ben lullnırım.ok anne.pat kapadım..eşimle biz papaz tabı..KOLTUKLAR BİT PAZARINDAN ALINMIŞ KULLANILMIŞ BURCU.silmişleer bıde olmuşmu leke leke ..iğrençççççççççççç bı gördum anladı tabı kullnılmış bu dedım esıme sacmlama dedı degıl..dedım bunlar ne bez ızı üsütü yenı koltuk silinırmı???o koltuklar hala salanumda ilk işim onları degıstrmek nefret edıom salanumdan ve k.validemdennnnmafoldumben

benim teyzemde butun esyalarını ikinci el aldılar durumlarida var ustelik bak sinirlendim şimdikötükedihüso

valla bunların durumu süper öle dıyım..ama pinti demek ki..benden cok annecımle babam uzuldü..o anda yanımdaydılar çok uzuldüler..bişeyde demek ıstemedıler huzrszluk cıkmasın dıe..:gitme:

valla bunların durumu süper öle dıyım..ama pinti demek ki..benden cok annecımle babam uzuldü..o anda yanımdaydılar çok uzuldüler..bişeyde demek ıstemedıler huzrszluk cıkmasın dıe..:gitme:

hep huzursuzluk cıkmasın diye susuyoruz zaten millet diceğini diyo biz susuyoruz aynı bizimkilerde oyle.ve teyzem evleneli 14 sene olyo kayınvalidesi sapasağlam teyzemlerde kalyo yapmadiği eziyeti bırakmıyo.manyak karı

ben şahsen sarı set istemem , hiç sevmem sarı altını. düğünde takılacak seti bozdurulucak bir şey olarak değil ben aile yadigarı olabilecek bir şey olsun istiyorum , çok modern çizgiler taşımasın , ben oğluma o kendi oğluna taksın öyle gitsin , çok hayalciyim sanırım :) zaten öyle 10'ar bilezikler filan isteyemem , adana burması dediğiniz şey bin lira civarı değil mi kaç tane insanın o kadar altın takacak maddi gücü var ki, trabzon seti deseniz onların bi bilekliği bile ki ölee kalınları değil 2 3 milyar benim bildiğim .

valla bende alirken beyzaz mi sari mi grami kac ki satsam iyi para edermi düsünmedim.
annemler zaten bana bir set iki kalin burma.6 tanede bilezik takmislardi.
kaynanamda sodu ne istiyorsun diye.bende set ve bilezik dedim ama en az 6 en fazla 10 dedim:)
ama yani illaki grami agir olan bileziklerden degil yani:))
cünki annmeler o dkar takmisken kaynanamlar daha az taraksa olmazdi tüm evi bile ben dösemisken.
istanbulda o kadar kuyumcu varken ne dandik tek tük sayili modellerin bulundugu yere götürdüler.mecbur burdan alcan dendi.incecik evlilik yüzügü vardi onu aldim bir set.8 tanede bilezik.ama onlarinda gramlari toplasan 4 burma bilezik yapmaz yani.
cogu uyaniklar kuyumcaya önceden gideceklerini haber verip agir olan modelleri kaldittiriyorlarmis.valla ne kurnazlik yapcagini bilmiyorlar.bir de evleniyorsun bastan sonuna kadar gecen dügün hazirliklarinda hep hayal ettigin disinda olaylar oluyor.bu konuda cok dertliyim valla

bana onu al bunu al deme sansım olmdı ..kendısı almış kayınvalıdem eşimde görmedı su yolu gıbı oluyoya ıncecık ondan..para falan etmez olsun olsun 1 mlyr..pintiii şok oldum görunce 2 tande bilezık taktılar okadar :kızgın:
ya benimkilerde acayip pinti canım, biliyosun zaramızdaki sorunları zaten. seninkilerde az değilmiş maşallah..
Bende anne tarafından oflu olarak daha çarşamba günü trabzon seti aldırdım :)) geri dönüşümde %20 zararın oluyor o da kısa vadede satarsan ama trabzon setini uzun vadede kullanmak için alman lazım, ben üzerindeki taş kısmı çıkabilenlerden aldım ki uzun zaman sonra sıkılınca değiştiririm die yani set aynı set ama üzerindeki taşları değiştirince yine sıkılmadan kullanabilirsin :)) benim aldığım seti resmini ekledim görebilirsin...
çok güzelmiş canım, ama ben bunu bi düğünde takarım mesela sonra nasıl takcan bunu zatenkafamçokkarıştı gülegüle kullan:nazar:
nutella alsaymış daha hora gecermiş.bıde salon koltuk olayımız var ben izmıdeyım esım isatnbulda bıgun telım calıo kocam;askım annem yanmda bısey dıcek ..ok dıyom..annesı alıo kızım bı koltuk begndık çok gusel am ıstedgn gıbı..anne ben görmeden almak ıstemem..yok yokkkk sen begenrsın bunu..senn tarzın..(ben bılmıyom o nerden bılıyosa tarzımı) yok annecım gelınce bakalım ..tamam kızım pat kapandı 10 dk sora yıne..aloooo kızım bız bunu alıyozz..alma anne görmeden aaaaaaaaaaaa alıyom be kullnma istersen ben lullnırım.ok anne.pat kapadım..eşimle biz papaz tabı..KOLTUKLAR BİT PAZARINDAN ALINMIŞ KULLANILMIŞ BURCU.silmişleer bıde olmuşmu leke leke ..iğrençççççççççççç bı gördum anladı tabı kullnılmış bu dedım esıme sacmlama dedı degıl..dedım bunlar ne bez ızı üsütü yenı koltuk silinırmı???o koltuklar hala salanumda ilk işim onları degıstrmek nefret edıom salanumdan ve k.validemdennnnmafoldumben
hahaayy dua et beyaz esyayıda spotcudan alalım dememişler. canım benim 2 aylık nişanlık döneminde neler geldi basıma ah ahh . hani bazıları yazıyolarya, siz istemeyin ne takarlarsa takarlar, uyumlu olun bilmemne. benim nişanlımın ailesine pahalı bunlar almayın dedim bikez iyi almayalım dediler:1shok: hiçbişey takmıyolardı, nişanlım aldı zaten takılanlarıda. herkes şanslı değil malesef

valla bende alirken beyzaz mi sari mi grami kac ki satsam iyi para edermi düsünmedim.
annemler zaten bana bir set iki kalin burma.6 tanede bilezik takmislardi.
kaynanamda sodu ne istiyorsun diye.bende set ve bilezik dedim ama en az 6 en fazla 10 dedim:)
ama yani illaki grami agir olan bileziklerden degil yani:))
cünki annmeler o dkar takmisken kaynanamlar daha az taraksa olmazdi tüm evi bile ben dösemisken.
istanbulda o kadar kuyumcu varken ne dandik tek tük sayili modellerin bulundugu yere götürdüler.mecbur burdan alcan dendi.incecik evlilik yüzügü vardi onu aldim bir set.8 tanede bilezik.ama onlarinda gramlari toplasan 4 burma bilezik yapmaz yani.
cogu uyaniklar kuyumcaya önceden gideceklerini haber verip agir olan modelleri kaldittiriyorlarmis.valla ne kurnazlik yapcagini bilmiyorlar.bir de evleniyorsun bastan sonuna kadar gecen dügün hazirliklarinda hep hayal ettigin disinda olaylar oluyor.bu konuda cok dertliyim valla
bu konuyu açarken çok farklı duygular içindeydim, şuan ayrılma noktasındayız. nişanlımın annesi sağolsun sonunda bozdu aramızı...
ailelerin anlaşması çok önemliymiş, ailelerimiz hiç uyumlu değildi.
bu uyumsuzluk sadece adetlerde var sanıyodum ama değilmiş..
inşallah düzelir hersey kızlar, bana taktıkları zaten oğullarının olcaktı, ertesi gün istesin çıkarır verırım.. ama ailemde deger verdıklerını görmek istedi. deger altınla parayla olurmu dıyenlerde olcak, bu bölgeden bölgeye degışiyo adetler inanın çok farklıymş insan içine girmeyince anlamıyomuş.
neyse işte ailelerimiz günahımıza girdi, hele annesini hiç affetmiycem

şanslısın ki bana nişanda takı seti falan alınmadı bir tane nişanlım bilezik taktı bir tane kaynanam bir tanede kayınpeder o kadar

beyaz altını çok beğeniyorum..ama sarı altında da moda çok değişti daha güzel daha zevkli modeller olmaya başladı..bazıları yarı sarı altın yarı beyaz altın oluyor hatta..şahsen beyaz altını seçerimm gelinliğide çok yakışıyor..

bende sarı istemiyordum ama şimdi iyiki sarı almısım diyorum cünkü taslı bir model benimki su yolu diyorlar
9026_173424688392_771813392_2821079_7145661_n.jpg

walla açıkcası altını hiç sewmem...ama yarın öbür gün ewlilik olursa trabzon hasırı seti aldırırım iyi para ediyormuş...ama su yoluda çok hoşuma gidiyor beyaz olanından ne bilim ben daha adam yok piyasada evlenmek için ne diye kefal gibi atlıyorsam ama duyduğumu söylemek istedim...trabzon hasırı işliği çok zahmetli olduğu için çok iyi para ediyormuş satımlarda....annemin trabzon setinden biliyorum fikir wermek istedim...

Bende sari altini sevmiyorum aslinda :sm_confused: setimi beyaz altin istedim hosuma giden bir model bulamayinca bizde tasli trabzon hasir setinden aldik. opuyorumnanaktan Henüz karar vermeden ve almadan önce nisanlimla trabzon hasir setin kolyesi hakkinda köpek tasmasi gibi diye yorumlar yapiyorduk.. kafamçokkarıştı gittik sonra onu aldik kaydirigubbakcemile3 :dance:

walla açıkcası altını hiç sewmem...ama yarın öbür gün ewlilik olursa trabzon hasırı seti aldırırım iyi para ediyormuş...ama su yoluda çok hoşuma gidiyor beyaz olanından ne bilim ben daha adam yok piyasada evlenmek için ne diye kefal gibi atlıyorsam ama duyduğumu söylemek istedim...trabzon hasırı işliği çok zahmetli olduğu için çok iyi para ediyormuş satımlarda....annemin trabzon setinden biliyorum fikir wermek istedim...

Ama canim alirken dikkat etmek gerekiyor benim setimde trabzon hasiri ama ben taslisindan aldim bu demek oluyorki geri verirken zarar yapiyorsun yani iscilik oluyor eger ileriye dönük yatirim yapmak istersen aldigin altinlari minimum tassiz secmemiz gerekiyor cünkü geri alirken bunun isciligi cok diye fiyattan düsüolarmiiiissss boshayallersmile

you_know çok güzel oluyo su yolu seninkide çok hoşmuş canım, bende onlardan istiyorum aslında o zamana kadar fikrim değişmez heralde. hem dışarı çıkarkende takabileceğim bişey olsun istiyorum düğünden sonra bi ömür çekmecede kalmasın...

Ama canim alirken dikkat etmek gerekiyor benim setimde trabzon hasiri ama ben taslisindan aldim bu demek oluyorki geri verirken zarar yapiyorsun yani iscilik oluyor eger ileriye dönük yatirim yapmak istersen aldigin altinlari minimum tassiz secmemiz gerekiyor cünkü geri alirken bunun isciligi cok diye fiyattan düsüolarmiiiissss boshayallersmile
trobzonun rengi çok albenili duruyo ama sonrasında takabilirmiyim bilmiyorum, bi özel günde takamadıktan sonra anlamı olurmu diyorum ama vitrinlerde görünce de heybetine kapılıyorum ya=)
evet trabzon yatırım amaçlı iyi olabilir, saol canım

bu benim setim istersen fikir olur arkadaşlara altınbaştan almışta hemde çok beğenerek:))
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/20/2806.jpg
bu çok güzelmiş gerçekten bayıldım güle güle kullan canım

Buda benim setim kizlar.. kolyem hafif görünüyor... ben taslisini begendim aldim farkli modelleride var tabi... fikir olur diye ekledim opuyorumnanaktan

Back