- Konu Sahibi oOopitipiti
-
nutella alsaymış daha hora gecermiş.bıde salon koltuk olayımız var ben izmıdeyım esım isatnbulda bıgun telım calıo kocam;askım annem yanmda bısey dıcek ..ok dıyom..annesı alıo kızım bı koltuk begndık çok gusel am ıstedgn gıbı..anne ben görmeden almak ıstemem..yok yokkkk sen begenrsın bunu..senn tarzın..(ben bılmıyom o nerden bılıyosa tarzımı) yok annecım gelınce bakalım ..tamam kızım pat kapandı 10 dk sora yıne..aloooo kızım bız bunu alıyozz..alma anne görmeden aaaaaaaaaaaa alıyom be kullnma istersen ben lullnırım.ok anne.pat kapadım..eşimle biz papaz tabı..KOLTUKLAR BİT PAZARINDAN ALINMIŞ KULLANILMIŞ BURCU.silmişleer bıde olmuşmu leke leke ..iğrençççççççççççç bı gördum anladı tabı kullnılmış bu dedım esıme sacmlama dedı degıl..dedım bunlar ne bez ızı üsütü yenı koltuk silinırmı???o koltuklar hala salanumda ilk işim onları degıstrmek nefret edıom salanumdan ve k.validemdennnnmafoldumben
valla bunların durumu süper öle dıyım..ama pinti demek ki..benden cok annecımle babam uzuldü..o anda yanımdaydılar çok uzuldüler..bişeyde demek ıstemedıler huzrszluk cıkmasın dıe..:gitme:
ya benimkilerde acayip pinti canım, biliyosun zaramızdaki sorunları zaten. seninkilerde az değilmiş maşallah..bana onu al bunu al deme sansım olmdı ..kendısı almış kayınvalıdem eşimde görmedı su yolu gıbı oluyoya ıncecık ondan..para falan etmez olsun olsun 1 mlyr..pintiii şok oldum görunce 2 tande bilezık taktılar okadar
çok güzelmiş canım, ama ben bunu bi düğünde takarım mesela sonra nasıl takcan bunu zatenkafamçokkarıştı gülegüle kullanBende anne tarafından oflu olarak daha çarşamba günü trabzon seti aldırdım :)) geri dönüşümde %20 zararın oluyor o da kısa vadede satarsan ama trabzon setini uzun vadede kullanmak için alman lazım, ben üzerindeki taş kısmı çıkabilenlerden aldım ki uzun zaman sonra sıkılınca değiştiririm die yani set aynı set ama üzerindeki taşları değiştirince yine sıkılmadan kullanabilirsin :)) benim aldığım seti resmini ekledim görebilirsin...
hahaayy dua et beyaz esyayıda spotcudan alalım dememişler. canım benim 2 aylık nişanlık döneminde neler geldi basıma ah ahh . hani bazıları yazıyolarya, siz istemeyin ne takarlarsa takarlar, uyumlu olun bilmemne. benim nişanlımın ailesine pahalı bunlar almayın dedim bikez iyi almayalım dediler:1shok: hiçbişey takmıyolardı, nişanlım aldı zaten takılanlarıda. herkes şanslı değil malesefnutella alsaymış daha hora gecermiş.bıde salon koltuk olayımız var ben izmıdeyım esım isatnbulda bıgun telım calıo kocam;askım annem yanmda bısey dıcek ..ok dıyom..annesı alıo kızım bı koltuk begndık çok gusel am ıstedgn gıbı..anne ben görmeden almak ıstemem..yok yokkkk sen begenrsın bunu..senn tarzın..(ben bılmıyom o nerden bılıyosa tarzımı) yok annecım gelınce bakalım ..tamam kızım pat kapandı 10 dk sora yıne..aloooo kızım bız bunu alıyozz..alma anne görmeden aaaaaaaaaaaa alıyom be kullnma istersen ben lullnırım.ok anne.pat kapadım..eşimle biz papaz tabı..KOLTUKLAR BİT PAZARINDAN ALINMIŞ KULLANILMIŞ BURCU.silmişleer bıde olmuşmu leke leke ..iğrençççççççççççç bı gördum anladı tabı kullnılmış bu dedım esıme sacmlama dedı degıl..dedım bunlar ne bez ızı üsütü yenı koltuk silinırmı???o koltuklar hala salanumda ilk işim onları degıstrmek nefret edıom salanumdan ve k.validemdennnnmafoldumben
bu konuyu açarken çok farklı duygular içindeydim, şuan ayrılma noktasındayız. nişanlımın annesi sağolsun sonunda bozdu aramızı...valla bende alirken beyzaz mi sari mi grami kac ki satsam iyi para edermi düsünmedim.
annemler zaten bana bir set iki kalin burma.6 tanede bilezik takmislardi.
kaynanamda sodu ne istiyorsun diye.bende set ve bilezik dedim ama en az 6 en fazla 10 dedim:)
ama yani illaki grami agir olan bileziklerden degil yani:))
cünki annmeler o dkar takmisken kaynanamlar daha az taraksa olmazdi tüm evi bile ben dösemisken.
istanbulda o kadar kuyumcu varken ne dandik tek tük sayili modellerin bulundugu yere götürdüler.mecbur burdan alcan dendi.incecik evlilik yüzügü vardi onu aldim bir set.8 tanede bilezik.ama onlarinda gramlari toplasan 4 burma bilezik yapmaz yani.
cogu uyaniklar kuyumcaya önceden gideceklerini haber verip agir olan modelleri kaldittiriyorlarmis.valla ne kurnazlik yapcagini bilmiyorlar.bir de evleniyorsun bastan sonuna kadar gecen dügün hazirliklarinda hep hayal ettigin disinda olaylar oluyor.bu konuda cok dertliyim valla
bu benim setim istersen fikir olur arkadaşlara altınbaştan almışta hemde çok beğenerek:))
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/20/2806.jpg
walla açıkcası altını hiç sewmem...ama yarın öbür gün ewlilik olursa trabzon hasırı seti aldırırım iyi para ediyormuş...ama su yoluda çok hoşuma gidiyor beyaz olanından ne bilim ben daha adam yok piyasada evlenmek için ne diye kefal gibi atlıyorsam ama duyduğumu söylemek istedim...trabzon hasırı işliği çok zahmetli olduğu için çok iyi para ediyormuş satımlarda....annemin trabzon setinden biliyorum fikir wermek istedim...
trobzonun rengi çok albenili duruyo ama sonrasında takabilirmiyim bilmiyorum, bi özel günde takamadıktan sonra anlamı olurmu diyorum ama vitrinlerde görünce de heybetine kapılıyorum ya=)Ama canim alirken dikkat etmek gerekiyor benim setimde trabzon hasiri ama ben taslisindan aldim bu demek oluyorki geri verirken zarar yapiyorsun yani iscilik oluyor eger ileriye dönük yatirim yapmak istersen aldigin altinlari minimum tassiz secmemiz gerekiyor cünkü geri alirken bunun isciligi cok diye fiyattan düsüolarmiiiissss boshayallersmile
evet trabzon yatırım amaçlı iyi olabilir, saol canımwalla açıkcası altını hiç sewmem...ama yarın öbür gün ewlilik olursa trabzon hasırı seti aldırırım iyi para ediyormuş...ama su yoluda çok hoşuma gidiyor beyaz olanından ne bilim ben daha adam yok piyasada evlenmek için ne diye kefal gibi atlıyorsam ama duyduğumu söylemek istedim...trabzon hasırı işliği çok zahmetli olduğu için çok iyi para ediyormuş satımlarda....annemin trabzon setinden biliyorum fikir wermek istedim...
bu çok güzelmiş gerçekten bayıldım güle güle kullan canımbu benim setim istersen fikir olur arkadaşlara altınbaştan almışta hemde çok beğenerek:))
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/20/2806.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?