Dn gn yaklaan kzlar buyurun*

kızlarr benimde 23 günüm kaldı..heyecan ve yorgunluğu bir arada yaşıyorum..öyle yorucuymuşki. bi taraftan ev yerleştirmek ...temizlik badana boya..offf offf...mafoldumben

ohhh kıslarrr gününüz bayagı azalmıs hepinize mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

leyla darısı basımıza inş bizde atlatıp gelip yazarızzz inşallah opuyorumnanaktan

kızlar cok yorucu yaa ben hayatımda bu kadr yoruldumu bılmezdım ve daha cok eksık var al al bıtmıo yaa bı ev ne ıstemıyokı gercekten cok zor Allah hepımızı yardım etsın

öyle turkıyem cnm ben eksikleri bitirdim bayagı bişe kalmadı zemuszemus
cok sükür dügünümede az kaldı zaten opuyorumnanaktan

bugün babamın hediyesini verip babalar gününü kutladım elini öptüm yarın evde olmayacagı için sona dayanamadım nasıl agladım mafoldumben
annemde benimle beraberrrrrrr senağlama
gelin olmak ne zor yaaa dokunuyo hersey bide gurbet hasret olcak daha zor :çok üzgünüm:

tam 1 ayım varr.25 temmuzda düğünüm .son günü saymıyorumm.saysam mı acaba? kar kardır demii.inşlalh herşey çok güzel olur Allahın izniylee.mutlu oluruz inşallah

tam 1 ayım varr.25 temmuzda düğünüm .son günü saymıyorumm.saysam mı acaba? kar kardır demii.inşlalh herşey çok güzel olur Allahın izniylee.mutlu oluruz inşallah

ayyy benim o gün kınam var :asigim:
27 temmuzda salonum opuyorumnanaktan

X