Dn gn yaklaan kzlar buyurun*

düğün gününe az kalan kısçeler neler yapıynız
nasıl hazırlıklar yapıyorsunuz
heyecan doruktamı ?

heyecan tavandaaaaaaa delikafadulden

wala benim gelinlik tamam bi kaç oynama yapıcam üstünde onun dışında bişi yok bindallımın boyunu kısalttırcam haftaya başkaa kkuruyemiş derdimiz var yarın zaten istanbula gidiorum dier eksiklerimide oradan alıcam başkada bişi kalmadı elisam senin nasıl gidio?:)

bende artık eksik gediği bıraktım.
düğün tarihini bekliyorum
bi taaraftan gün geçsin istiyorum bi taraftan dursun..

şafak 52 :sm_cool: benimde o kadar var daha. artık zamanın bir an evvel geçmesini istiyorum. düğün stresi canıma yetti :umursamaz:

kıslar dolaşırken bi baktım yerimi buldum benimde 32gün kaldı hatta bugün bitti sayılır 31 kaldı kaydirigubbakcemile3 benimde çoğu hazırlığım bitti eşya olarak ama çeyizimi tam hazırlayamadım 1 ayda anca hazırlanırım artıkın. yaa aslında benim bi derdim var gelinliğimi ben mart ayında seçtim ilk çok beğendim o hevesle ama şimdi sürekli bi bahane buluyorum mafoldumben rengini neden bukadar krem seçtim falan diye bide acayip stresliyim. sizler neler yapıyorsunuz?

1 yıllık evli bir ablanız olarak sormak istediginiz bişey var mı :):):):):):))))))))))))))))))))))

Dugunune benden az gunu kalan yok burda galiba :))) hepinize mutluluklar kizlarrr

leyla canım çok az kalmış kız ne işin war burda gitte ailen son zamnaların tadını çıkarr

kıslar dolaşırken bi baktım yerimi buldum benimde 32gün kaldı hatta bugün bitti sayılır 31 kaldı kaydirigubbakcemile3 benimde çoğu hazırlığım bitti eşya olarak ama çeyizimi tam hazırlayamadım 1 ayda anca hazırlanırım artıkın. yaa aslında benim bi derdim var gelinliğimi ben mart ayında seçtim ilk çok beğendim o hevesle ama şimdi sürekli bi bahane buluyorum mafoldumben rengini neden bukadar krem seçtim falan diye bide acayip stresliyim. sizler neler yapıyorsunuz?

canım çok normal gün yaklaşıyo ondann bende diomki acaba öbür gelinliğimi alsamm bundan wazmıgeçsem bence o herşeyin en güzelini istememizden normal benceevereliniortak

kızlar ya bişi sorcam ben gelinliğimin üzerine bolero diktiriyorumm tül ama sizce kolu nasıl olsun uzun mu kısa mı kapri mii

heyyy maşallah ne kadar cok gelinlik kız var hepiniz hoşgeldınız kıslar a.s.
Hayırlı olsun hepimizinki bir ömür mutlu olalım inş hepimiz :Saruboceq:
Allah utandırmasın bir yastıkta kocatsın hepimizi :lepi:

leyla senin ne işin varrr burda kıssss için içine sıgmıyo dimi delikafadulden
ayy ne heycanlısındır sen simdii

X