O igneyi sgk karsiliyo esimede yapmislardi.Bır akrabamız koluna ve dızkapagına ıgne yaptırmıstı ortopedistte ve cok ıyı sonuc almıstı. Kıkırdaklar arasında sıvı oluyormus o sıvı bıtınce kemıkler sürtme yapıyormus onun ıcın sıvı enjekte ettırmıstı, ıgne pahalı bır ıgneydı ama sonucundan da memnun kalmıstı akrabamız, acaba oyle bırsey mı yapacak doktorunuz?
Kireçlenme yada kıkırdak hasarı demedi bana. Sadece diz kapağın kaymış dedi ama 3 seans bu da 2000tl , aynı tedavi herhalde. Anneniz yaptırdı mı?Kireçlenme varsa ve ileriki zamanda kıkırdak hasarını önlemek için yaparlar.
Benim anneme de önerildi 3 seans 1800 TL olacak şekilde.
Bende ki aynı şey değil herhalde. Hiç sıvı muhabbeti olmadı ve SGK karşılamıyor dediler.O igneyi sgk karsiliyo esimede yapmislardi.
Bahsettiğiniz iğnelerin bir kismini SGK karşılamıyor diye biliyorum 3 -6 aylık ve yıllık olanları varmis 6 aylık olanın 700-800 lira oldugiluni duymuştumO igneyi sgk karsiliyo esimede yapmislardi.
Yok benim esim tek vurdurmustu eczaneye fiyat sormustuk bir kere sanirim 600 tl falandi ama ucuz muadilide vardi . Ama sgk li mi sgk siz mi emin degilim suan . Belki de eklemdeki deformeye gore degisiyodur igne sayisiBahsettiğiniz iğnelerin bir kismini SGK karşılamıyor diye biliyorum 3 -6 aylık ve yıllık olanları varmis 6 aylık olanın 700-800 lira oldugiluni duymuştum
Ne ameliyatiydi özel degilse merak etfmBaşka bir görüş daha alın kök hücre tadavisini SGK karşılamıyor doğru Ankara'da prof Murat Bozkurt var internetten de bakabilirsiniz ortepedi alanında kendisi bir tanedir biz çok Dr gezdik para almak için uygun olmayan tedavilerinde onerenlerde Dr bulduk çok şükür hem ameliyat sonrasında kök hücre olduk çok şükür iyiyiz
Bunu anlattı, içine birşeyler ekliyormuş falan. Daha muayene ederken anlattı hatta. Ama sonuç çıkınca benim düşündüğüm kadar kötü değilmiş dedi. Sadece diz kapağı kayması var ,ağrının sebebi bu dedi. Spor yapacağız falan dedi sonra başladı kök hücre yapalım demeye. Ben o noktayı anlamadım işte. Baya bakındım netten hep sıvı problemlerine önerilmiş tedavi. Diz kapağım kaydıysa ne alaka dedim ama yukarıda bir hatun söylemiş eklem hasarı olmuştur belki diye yapılıyormuşBende dizime kök hicre istiyorum ama şöyle sağlam bir doktora çıkamadım bir türlü ...kıkırdak ve eklemlerde kök hücre çalışma sonuçlarına netten bakabilirsiniz
Diz kapağı kayması için yapildigini hiç duymadım ama kireçlenme de menisküs yaralanmalarında sıvı kaybı dejenerasyon da yapılıyor diye biliyorum ..
İşlemin nasıl yapıldığını biliyormusunuz peki ??
.
Karın veya bel bolgesinden alınan yaginizla kendi kaninozdan ayirstirilan kısmı işlemden geçirip diizne enjekte edecekler ...
Ameliyat ortamında oluyormuş
Olabilir inşallah şifa olur bir daha gerek kalmaz bende dizleimden sikayetciyim malesef insan zorlanıyorYok benim esim tek vurdurmustu eczaneye fiyat sormustuk bir kere sanirim 600 tl falandi ama ucuz muadilide vardi . Ama sgk li mi sgk siz mi emin degilim suan . Belki de eklemdeki deformeye gore degisiyodur igne sayisi
Menuskus ve yirtilma icinde ayni tedavi uygulaniyor mu ?Bende dizime kök hicre istiyorum ama şöyle sağlam bir doktora çıkamadım bir türlü ...kıkırdak ve eklemlerde kök hücre çalışma sonuçlarına netten bakabilirsiniz
Diz kapağı kayması için yapildigini hiç duymadım ama kireçlenme de menisküs yaralanmalarında sıvı kaybı dejenerasyon da yapılıyor diye biliyorum ..
İşlemin nasıl yapıldığını biliyormusunuz peki ??
.
Karın veya bel bolgesinden alınan yaginizla kendi kaninozdan ayirstirilan kısmı işlemden geçirip diizne enjekte edecekler ...
Ameliyat ortamında oluyormuş
Baya degisimi gorduk acikcasi ama tabi ameliyat olmasj gerekiyor. Duz yolda yuruken esimin dizi bosa cikiyodu takilip duser gibi oluyordu igne sayesinde bu durum son buldu sukur. Sizede acil sifalar dilerim.Olabilir inşallah şifa olur bir daha gerek kalmaz bende dizleimden sikayetciyim malesef insan zorlanıyor
Tedavi ettiği kesin sonuç yok diye biliyorum ..Menuskus ve yirtilma icinde ayni tedavi uygulaniyor mu ?