- 1 Eylül 2010
- 2.772
- 8.401
Merhabalar hanımlar. Geçenlerde özel bir klinikte muayene oldum bir tanıdık tavsiyesiyle. Doktor bir Mr bakalım ,gerekirse kök hücre yaparız dedi şöyle böyle alladı balladı anlattı. Mr çekildi, sonuç çıktı, telefonla aradım gidemedim, sonuç diz kapağı kayması. Muhtemelen düşme sonucu dedi birde hamileyken 90a çıkmıştım ,etkisi vardır kilonun falan. Sana spor hareketleri göstereceğim gelince dedi. Ama ısrar ediyor kök hücre tedavisi yapalım diye. İleride çok rahat edersin, bu dizin sana sorun olacak, o zaman geç olur diyor. Konuşuruz gelince dedim. Daha sonra kliniği aradım fiyat için 2000₺ diyorlar bu tedaviye ,sigorta karşılamıyormuş.
Şimdi sorum şu; ne alaka ? Benim kapağımda sorun varsa niye içindeki sıvıya birşeyler enjekte etme ihtiyacı duyuyoruz? Bu konuda hiç bilgim yok ama bana sanki doktor tamamen bu parayı almak için beni korkutuyormuş gibi geliyor. Sonuçta binlerce yıldır diz kapağımızda problem oluyor kök hücre tedavisi kaç yıldır var ki. Yada bunun ilacı milacı yok mu ki direk bu tedavi. Eşimde diyorki belki gerçekten tedavisi budur ,sen bilmiyorsundur. Bende dedim ki Güzel hatunlara bir sorayım bakalım mutlaka bir bilen eden çıkar. Sizce doktor beni yemeye mi çalışıyor yoksa benim içim fesatta doğru tedavi bu mu?
Şimdi sorum şu; ne alaka ? Benim kapağımda sorun varsa niye içindeki sıvıya birşeyler enjekte etme ihtiyacı duyuyoruz? Bu konuda hiç bilgim yok ama bana sanki doktor tamamen bu parayı almak için beni korkutuyormuş gibi geliyor. Sonuçta binlerce yıldır diz kapağımızda problem oluyor kök hücre tedavisi kaç yıldır var ki. Yada bunun ilacı milacı yok mu ki direk bu tedavi. Eşimde diyorki belki gerçekten tedavisi budur ,sen bilmiyorsundur. Bende dedim ki Güzel hatunlara bir sorayım bakalım mutlaka bir bilen eden çıkar. Sizce doktor beni yemeye mi çalışıyor yoksa benim içim fesatta doğru tedavi bu mu?