nanofat (mikro yağ) cok mutluyum

acılı bir işlem miydi nasıl dı biraz anlatırmısnız?
Ben basta cok korktum sonucta lipocuksion olacak nasil lokal ile uyusturacak aci hissedeemiyim diye . uyustururken hic aci duymadim zaten insulin enjektoru ile yapti. Sonrasinda sadece hareketleri hissettim hic bir aci duymadim . gercejten bu kadar olacagini dusunmemistim . sonrasinda da aci olmadi biraz vuz koydum morarma bile olmadi ne karnimda ne yapilan yerlerde sadece kanul izi vardi oda gecti kisa bir sure sonra

Ben tüm yüz alın alnın yan tarafları ve göz altıma yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum.Bildiğiniz yağ enjeksiyonunda usta bir doktor var mı. Antalya da iyi doktorların olduğunu duydum. Hem organ nakli hem de yağ enjeksiyonu gibi plastik cerrahi uygulamalarında. Göz altı beni korkutuyor.

nuray hanım ben de nedense size mesaj gönderemedim fotoğraflarınızı görebilir miyim insta hesabımı da verebilirim siz mesaj atabilirseniz bana

Ben basta cok korktum sonucta lipocuksion olacak nasil lokal ile uyusturacak aci hissedeemiyim diye . uyustururken hic aci duymadim zaten insulin enjektoru ile yapti. Sonrasinda sadece hareketleri hissettim hic bir aci duymadim . gercejten bu kadar olacagini dusunmemistim . sonrasinda da aci olmadi biraz vuz koydum morarma bile olmadi ne karnimda ne yapilan yerlerde sadece kanul izi vardi oda gecti kisa bir sure sonra

Merhaba hanimlar ,ben 48 yasindayim be 7 yil once yag enjeksiyonu olmustum . fakat uzun yillar gectigi icin yine yasa bagli yag kaybi oldu . buyuk bir ameliyat ve iyilesme sureci uzun oldugu icin tekrar yag enjeksiynu dusunmuyordum . ankaraya yolum dusmusken doktoruma ugradim. Ve tekrar genel anestezi ile yag enjeksiyonundan ise lokal anestezi ile nanofat yapmayi onerdi iyilesme sureci birkac gun dedi super ... Kok hucre acisindan daha kaliteli olan yag 7 cc kadar alinip elmacik goz alti alin bolgelerine yapti . suan 5 gunum motluklardan kalan sari renk var cok hafif de bir sislik fondoten ile kapanabilen . 6ayda bir tekrarlanirsa yuz cok genc kalir dedi . bundan sonraki favori islemim nanofat.
Merhaba ben çok yeni bi uyeyim 52 yaşindayim ve göz kapaklarim çok düşük bir de yanak ve göz altimda çokme var istanbul da yaşıyorum ve sizi okuyunca bir umut ışığı doğdu icime.. lütfen beni de yonlendirebilir misiniz? Resimlerinizi ve diger detayları paylasirmisiniz? Lütfen !!

Ayşeö.a ikikez nanofat yaptırmışsınız.ben bir hafta sonra yaptırıcam.ilk yaptırdığınızda erime çok mu oldu .ikinciden sonra durum nedir.bilgi verirseniz çok sevinirim.

X