Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maviden mom jeans aldım ilk kez Maviden bisey almistim. İş yerinde giydim sağ taraf (disa doğru bakan) belimden kalcama kadar yırtıldı. Rezil oldum. Kazakla zor kapattım montla gezdim
Acaba bazi magazalar farkli üretim mi diye dusunmeye basladim yorumlari gorunce
Hem benim hem eşimim maviden kotlarimiz var. Bir tanesini bile yirtildi diye ya da bollasti diye atmadim şimdiye kadar kendim giymeyi biraktim. Eşimin de ayni şekilde hiç yirtilma vs olmadi.
Kızlar selam, geçenlerde maviden bir pantolon aldım 500₺ siyah bir kot pantolon. O kadar bollaştı ve diz izi yaptı ki ayağa kalkınca oluşan görüntüden asiri rahatsızım. Bir pantolon icin 500₺ mi yanayım üzerimde hic hoş durmamasina mi? Siz neler yapıyorsunuz var mi bir çaresi ? (((
Tersini çevirip dışta kalan taraftan bir makina düz dikiş geçiyorum sorun çözülüyor, bacak için tabi bel tarafından bolluk hissediyorsanız arkadn klips atmak gerekir. Bir terziye götürün hallederler, benim evde makinam var kendim yapıyorum. Mavinin bazı kumaşlarında bu olabiliyor özellikle molly modelde ama yine de başka markadan almam
Kızlar selam, geçenlerde maviden bir pantolon aldım 500₺ siyah bir kot pantolon. O kadar bollaştı ve diz izi yaptı ki ayağa kalkınca oluşan görüntüden asiri rahatsızım. Bir pantolon icin 500₺ mi yanayım üzerimde hic hoş durmamasina mi? Siz neler yapıyorsunuz var mi bir çaresi ? (((
Bende de ayni sorun var ben bizim vucut yapimizdan kaynakli diye dusunuyorum. Misal lcw'den giyinen arkadasim var onda hic olmaz oyle (epey tombul bir kiz) benim de lcw lantllonim var ama bana oluyor yani. Addax'ta daha az oluyordu ama artik deneme kabininde bir kere comelip kalkip bakiyorum dizi oyle oluyor mu hemen katlaniyor mu diye oyle seciyorum