• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diz izi yapan ve bollaşan kot çilesi

hicmadammine

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2023
83
29
3
31
Kızlar selam, geçenlerde maviden bir pantolon aldım 500₺ siyah bir kot pantolon. O kadar bollaştı ve diz izi yaptı ki ayağa kalkınca oluşan görüntüden asiri rahatsızım. Bir pantolon icin 500₺ mi yanayım üzerimde hic hoş durmamasina mi? Siz neler yapıyorsunuz var mi bir çaresi ? :((((

Kızlar selam, geçenlerde maviden bir pantolon aldım 500₺ siyah bir kot pantolon. O kadar bollaştı ve diz izi yaptı ki ayağa kalkınca oluşan görüntüden asiri rahatsızım. Bir pantolon icin 500₺ mi yanayım üzerimde hic hoş durmamasina mi? Siz neler yapıyorsunuz var mi bir çaresi ? :((((
Maviden kot almiyorum. Aynisi basima geldi. Bir daha da almadim.

Bence şu ekonomi düzelmediği sürece bizim bu dertlerimiz de geçmez.dediğin gibi dünyanın parasını veriuorsun kıayfetler 1 sene bile götürmüyor artık.eee onlar da haklı.yaa çok uçuk kaçık fiyatlarla satacaklar ya da bu şekilde 6 aylık kıyafetler üretecekler.ben son 2 yılda aldığım hiçbir kıyafeti uzun ömürlü giyemedim mesela.kaliteli olanlar hep eski yıllardan kalma.vitrine koy, sat.kimse 2.el olduğunu bile anlamaz.şimdi 1 sene giden kıyafet kaliteli kıayfet oldu ki onu bile bulamıyoruz.benim 14,15 yaşında aldığım kıyafet duruyor.arada nasıl kalite farkı varsa.markalar bile marka değil artık.

Ben maviden boyfriend (Ada modeli) ve mom jean (cindy) giyiyorum. Böyle bi sorun yaşamadım. Hatta 5 yıldır giydiğim Ada giy çık kotum. Hemen çıkıyosam onu giyiyorum. Ne diz yapıyo ne bollaşıyor. Hafif bol zaten üzerime oturmuyor.
Dar kotlarım gap den. Asla bollaşmıyo dizleri.

Kızlar selam, geçenlerde maviden bir pantolon aldım 500₺ siyah bir kot pantolon. O kadar bollaştı ve diz izi yaptı ki ayağa kalkınca oluşan görüntüden asiri rahatsızım. Bir pantolon icin 500₺ mi yanayım üzerimde hic hoş durmamasina mi? Siz neler yapıyorsunuz var mi bir çaresi ? :KK43:(((
Elastanı en az 2 olan kot pantolonlar bollaşmıyor, iç etiketinden kontrol ederek bir de bu şekilde deneyebilirsiniz

Kotun bollaştığını da ilk defa duydum. Kot giymeyeli bayağı oldu. Giydiğim zamanlarda herhangi bir sorun yaşamamıştım.

Kızlar selam, geçenlerde maviden bir pantolon aldım 500₺ siyah bir kot pantolon. O kadar bollaştı ve diz izi yaptı ki ayağa kalkınca oluşan görüntüden asiri rahatsızım. Bir pantolon icin 500₺ mi yanayım üzerimde hic hoş durmamasina mi? Siz neler yapıyorsunuz var mi bir çaresi ? :KK43:(((
Maviden bir daha bir b... almam.
Eşime dünya kadar para verip iki kot aldık
Birisi ağ tarafından cırtladı digeri de bollaşıp manyak bir hal aldı.
Lcw kotlarının gözünü seveyim.
Outlet bölümünden alıyorum en azından giyindiğine değiyor.

yanlış markaya gitmişsiniz. mavi esnektir zaten.
likrasız pantolonlar seçmenizin de faydası olur.

Bollasti derken likralı mi pantolon.

Maviden bir daha bir b... almam.
Eşime dünya kadar para verip iki kot aldık
Birisi ağ tarafından cırtladı digeri de bollaşıp manyak bir hal aldı.
Lcw kotlarının gözünü seveyim.
Outlet bölümünden alıyorum en azından giyindiğine değiyor.
Kilodan da kaynaklı ben ltb den aldım.2 ay zor giydim 2 pantolon birde.Mavinin kıyafetlerini ben beğeniyorum.2017 de aldığım kıyafetlerim duruyor mavi den aldığım.

Maviden mom jeans aldım ilk kez Maviden bisey almistim. İş yerinde giydim sağ taraf (disa doğru bakan) belimden kalcama kadar yırtıldı. Rezil oldum. Kazakla zor kapattım montla gezdim

Back