Diz dirsek pozisyonu

Bunu sürekli yapıyoruz en rahat yapabildiğim pozisyon bu siz bu şekilde mi hamile kaldınız acaba?
Evet daha ileri gider spermler dokulmezde bacaklarınız havada kalsa tutsa kısa olduğunuz için bunu yapın derim maksat popo yüksekte kalır avantajlı olur ins kisa zamanda hamile kalırsınız 🙏🤲

Bakayım denerim dilerim yapabilirim yastık koysam karnımın oraya olur mu acaba
Yastık baş tarafınızda olursa daha rahat edersiniz. Ya yogada kedi inek duruşu diye bir şey var, ona bakın bir. Onu yapınca anlayacaksınız belinizi nasıl cukurlastirip popoyu havaya dikeceginizi.

Yani bende her şekilde deniyorum ama aklımda hep o pozisyon var.
Birde ilişkide zorlanıyorlar ya belki daha kolay olur diye düşündüm.bende diz dirsek daha çok deneyeyim belki olur 🙈
İlkinde diz dirsek pozisyonunda hamile kaldım. İkincide gebelik düşünmüyordum yine aynı pozisyonda oldu. Tesadüf olabilir tabi. 😀

Ekledigim ilk fotograf ayakta dururken rahmimizin konumu, ikinci fotograf diz dirsek pozisyonunda rahmimizin konumu.
Sacma bir ornek olsun istemem ama somutlastirmak için yaziyorum.
Diz dirsek pozisyonu, bir şişeden bardağa meyve suyu dökmek gibi.
Bence bu pozisyonda hamile kalmak çok çok yüksek ihtimalli.
Nitekim Artemissisipi Artemissisipi de bu durumun ispatı niteliğinde duruyor.🤭

Eklentiler

• Screenshot_20210528-234224_Chrome (1)n.webp
    Screenshot_20210528-234224_Chrome (1)n.webp
    8 KB · Görüntüleme: 2.899
  • Screenshot_20210528-234634_Chrome.webp
    Screenshot_20210528-234634_Chrome.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 1.348
Bu pozisyonları yapcam derken seks sadece ödeve dönüşüyor. Bütün zevki de kaçıyor. Yumurtaya ulaşabilecek sperm her koşulda ulaşır. Bu anatomi bilgisinin onda birini bilmeyenler boy boy çocuk yapmış. Sakin olun. Nasip deyin. Gün aşırı ilişkiye devam edin. Sizin ve eşinizin değerlerin sağlıklı olduğundan emin olun öyle devam edin. Inşallah her isteyene nasip olur. 🤲🏻

Vajinismus geçmişiniz olduğu için öyle. Bende hala kasılırım 6 yıllık evliyim

Bu pozisyonları yapcam derken seks sadece ödeve dönüşüyor. Bütün zevki de kaçıyor. Yumurtaya ulaşabilecek sperm her koşulda ulaşır. Bu anatomi bilgisinin onda birini bilmeyenler boy boy çocuk yapmış. Sakin olun. Nasip deyin. Gün aşırı ilişkiye devam edin. Sizin ve eşinizin değerlerin sağlıklı olduğundan emin olun öyle devam edin. Inşallah her isteyene nasip olur. 🤲🏻
Katılıyorum. Öncelik zevk olmalı.

Benim ikinci tek ilişkiden oldu mesela. Gebelik de düşünmüyordum o ay. pamuk musun nesin pamuk musun nesin Ama demek ki yumurtlama dönemiydi, saha ve pozisyon musaitti. 😀

Katılıyorum. Öncelik zevk olmalı.

Benim ikinci tek ilişkiden oldu mesela. Gebelik de düşünmüyordum o ay. pamuk musun nesin pamuk musun nesin Ama demek ki yumurtlama dönemiydi, saha ve pozisyon musaitti. 😀
Inşallah şu test sonuçlarını alınca da pat diye hiç uğraşmadan nasip olur canım. 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar biraz çekinerek sorucam bu soruyu ama mecbur kaldım ovulasyon testi kullanıyorum vajinismus geçmişim var ve gebelik istiyorum diz dirsek pozisyonunda hamile kalma şansı yüksekmiş ama ben bir türlü yapamadım o pozisyonu bunun kolay bir yolu varmı ben yanlış mı duruyorum eşim mi yanlış yapıyor anlamadım penis aşağı doğru kayıyor bende pek duramıyorum öyle bilgisi olan varsa yardımcı olursaniz sevinirim 🙏
Misyoner pozisyonunda poponun altına yastık koymak tavsiye edilir. Dediğiniz pozisyon gebelik için ideal değil bildiğim kadarıyla

Inşallah şu test sonuçlarını alınca da pat diye hiç uğraşmadan nasip olur canım. 🤲🏻
Amin inşallah. 😍 Yani gebe kalmak çok ilginç bir şey gerçekten. Yıllarca olmuyor olmuyor, denenmedik şey de kalmıyor ama bir anda hooop bakıyorsun olmuş. Yani bunun kafadan atmakla da alakası olduğunu sanmıyorum çünkü nasıl olsa hamile kalmıyorum diye çocuk dusunmedigim yıllarda rahat rahat korunmadan sevistim. Hamile kalmadım mesela, aklımda da yoktu. Hayatımda ilk defa bu ay korunuyorum mesela.

Zamanı var işte her şeyin. Kesinlikle var.

Amin inşallah. 😍 Yani gebe kalmak çok ilginç bir şey gerçekten. Yıllarca olmuyor olmuyor, denenmedik şey de kalmıyor ama bir anda hooop bakıyorsun olmuş. Yani bunun kafadan atmakla da alakası olduğunu sanmıyorum çünkü nasıl olsa hamile kalmıyorum diye çocuk dusunmedigim yıllarda rahat rahat korunmadan sevistim. Hamile kalmadım mesela, aklımda da yoktu. Hayatımda ilk defa bu ay korunuyorum mesela.

Zamanı var işte her şeyin. Kesinlikle var.
Bize de tam tüpe baslayacakken gebe olanların hikayesi çok anlatılmıştı tam ilk başlayacağımızda. Biz de kendi kendimize dalga geçiyoduk esimle gelin diyecekler üfff gelemeyiz ya hamile kaldım diyecez filan diyoduk hep. 1.de olmadı. 2.de de koştur koştur bi ton iş hallediyoruz rapor çıkardık filan buraya da gelemeyiz belki de kendiliğinden olur diyoruz. Sevişiyoruz sonra ben diyorum ama şimdi ayıp olcak ben hamile kaldım olmadı ki bak tüp yapcaktık ama diyorum. Hep hep bunu konuştuk ve böyle oldu biliyosun. Reçetem bile yazılmış üstüne tarih atılcaktı. Bu evrene gönderilen enerjiye bağlıyorum. Sen de o ilişkide istemişsin demek ki tam yürekten bi denk gelmiş. Bilmiyorum dağınık anlattım ama büyülü bi sey.

Bize de tam tüpe baslayacakken gebe olanların hikayesi çok anlatılmıştı tam ilk başlayacağımızda. Biz de kendi kendimize dalga geçiyoduk esimle gelin diyecekler üfff gelemeyiz ya hamile kaldım diyecez filan diyoduk hep. 1.de olmadı. 2.de de koştur koştur bi ton iş hallediyoruz rapor çıkardık filan buraya da gelemeyiz belki de kendiliğinden olur diyoruz. Sevişiyoruz sonra ben diyorum ama şimdi ayıp olcak ben hamile kaldım olmadı ki bak tüp yapcaktık ama diyorum. Hep hep bunu konuştuk ve böyle oldu biliyosun. Reçetem bile yazılmış üstüne tarih atılcaktı. Bu evrene gönderilen enerjiye bağlıyorum. Sen de o ilişkide istemişsin demek ki tam yürekten bi denk gelmiş. Bilmiyorum dağınık anlattım ama büyülü bi sey.
Evet kesinlikle büyülü bir şey olduğuna inanıyorum.

Teşekkür ederim inşallah aynı düşüncedeyimm sizinle fakat 1.5 sene vajinismusla uğraştim 5 aydır da ilişkiye alışmaya çalışıyorum kasılmadan çok şükür çok yol katettim o yüzden Allah hayırlısını verirse çocuğum olsun istiyorum zaman su misali akıp gidiyor 🤗

Teşekkür ederim inşallah aynı düşüncedeyimm sizinle fakat 1.5 sene vajinismusla uğraştim 5 aydır da ilişkiye alışmaya çalışıyorum kasılmadan çok şükür çok yol katettim o yüzden Allah hayırlısını verirse çocuğum olsun istiyorum zaman su misali akıp gidiyor 🤗
Işte bunlar hep stresi arttırır. Rahat olun. Bebeler geleceği zamanı kendi seçiyor. 🤗

Back
X