Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarDiyetten sonra saçlarım aşırı dökülmeye başladı yardım!
Uzun bir süre diyet yaptım 10 kilo kadar verdim ve 1-2 aydır saçlarım aşırı dökülüyor her elimi attığımda saç geliyor, banyoda avuç olarak dökülüyor, saçlarım azalmış gibi bayramdan sonra doktora gideceğim, aranızda böyle bir şey yaşamış olan var mı?
Sanırım aynı sorundan muzdaribiz. Bende 17 kg kadar verdim ve diyetten sonra ciddi bir saç dökülmesi yaşadım hatta şuan seyrekleşti diyebilirim. Doktora gitmeyi düşündüm ama fırsat bulamadım bu gidişle PRP yi yaptırmayı düşünmekteyim. Saçların tekrar çıkmasında başarılı olduğunu söyleniyor ama emin değilim daha tam araştıramadım. Sen doktora gittikten sonra cevabını yazarsan en azından bilgi alış verişi yapabiliriz.
Alın bendende okadar 4 ayda 13 kilo verdim ilk yazan arkadaşın dediği gibi her elimi attığımda saç geliyor zaten dökülen ve azalan bir saçım vardı diyetten önce plantur 39 adlı bir şampuan ve kremi iyi gelmişti şimdi o da bir işe yaramıyor.