• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetle ilgili Bilgi LÜTFEN OKUYUNUZ ÖNEMLİ

bener18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
116
1
38
Antalya
Merhaba diyet düşkünleri..ben diyet olarak hiç bir diyeti uygulamıyorum.Mantıklı düşünrsek diyetlerin hiçbirine gerek yok..Biliyorsunuz ki yaz ayları çok sıcak geçiyor.işte bu ayları değerlendirmek lazım.vücuttan ter çıkışı çok fazla olduğu için zaten çok kolay kilo verişi olabilir.Benim sizlere tavsiyem ekmek kepekli yaza kepeksiz yememeniz.eğer yemeden yapamıyorsanızda çavdar ekmeği yemeniz.Ben bildiklerimi sizlere anlatmaktan mutluluk duyarım.Diyet yapma kararı aldığımız andan itibaren bizler her ne iş yapıyorsak aklımızın bir köşesinde diyet yemek kalori zayıflamak oluyor ve buda ters etki yapıyor.diyet kararı aldığımızda tatlılardan uzak duruyoruz ve tatlı gördüğümüz zaman savaş veriyoruz.sürekli aklımızdan çıkmyor.ama diyet yapmazken ya yer yada yemezsiniz..diyet psikolojimizi çökerten bir yapıdır.Şu hayatta kilo vermemize neden olacak şey HAREKETTİR.sürekli hareket.. mesela eviniz iki katlı ise telefonunuzu yukarda bırakınız tabiki duyacağınız şekilde..hep birşeyler yapmak için yukarı çıkacaksınız bu şekilde.tek katlı ise size uzak olan odaya sürekli bakmanız gereken bir şey koyun..hareket çok önemli..ben 166 boyundayım kilom 58 di. kendime bilgisayar alınca tuvalete bile gitmez oldum.ama kalkmamama ragmen oturup abur cubur yemıyordum.hareket etmıyordum. 68 kıloya kadar cıktım.fakat sonra aynı şekilde yemeklerimi devamlı yedim tatlılarımı etlerimi..hiç bir diyet yapmak aklımdan bile geçmedi sadece sürekli kalktım oturdum kalktım oturdum gittim geldim ve 57 kiloya düştüm işte bu kilo kalıcı kilodur.diyetle yapılan kilo geri alınır bilirsiniz.ama bu ağır süreçte ve gerçek bünyeden verildiği için kalıcıdır.Hareket çok önemli ..hareket gerçekten çok çok öenmli..ama sakın 19.30 civarından sonra yemeğin.hareketli değilseniz .inanmazsınız ama ben tam bir ay boyunca her 30 dk da bir yemek yedim açlık krizlerine girdim gece 12 1 de çıkıp pidecilere gittim tatlılar şerbetler herşeyi yedim ama yazın çok hareketlıydım ve spor yaptıgımdan dolayı sadece 1 kılo aldım oda geç uyandım son zamanlar gec uyandığım için.. benm bu söylediklerim vercek kilosu az olanlar için benm bunyem çok farklı ben 58 iken belim 57 idi 68 oldum belim 60 oldu belım cok cok ince ama kalcalarım bıraz fazla ..oda 98 cıvarı ama vucut tıpı cok farklı benım vucudum boya uzun yukarı dogru hıc bır zaman ırı durmuyorum VE ÖZELLİKLE EKLEMEK İSTERİM 13 25 YAŞARASI KARDEŞLERİME KESİNLİKLE DİYET YAPMAYIN GELİŞME ÇAĞINDA LÜTFEN DİYET YAPMAYINIZ LÜTFEN.. ÇOK ÇOK ZARARLI GERÇEKTEN HAYATINIZI KISALTIYORSUNUZ GENCECİK YAŞLARDA DİYET YAPARAK..BEN BİLDİKLERİMİ PAYLAŞMAK İSTEDİM OKUDUYSANIZ TEŞEKKÜRLER..SU SU SU...ÖNEMLİİ

Son düzenleme:
Back