- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
3 4 kilo kadar bir değişim bu. Yediklerim yine aynı ama kilo alıyorum. Çok acayip anlamadım ben de. Dediğiniz gibi kas da olabilirDiyetisyen değilim ama spor yapıyorsanız belki kas yapıyor olabilirsiniz. Ya da tuz tüketiminiz fazladır vücudunuz su tutuyordur vs. Yağ, kas ölçümü yapan bir tartıyla kontrol edin kilonuzu ve düzenli olarak mezura ile de ölçüm yapın. 10 kilo 20 kilo gibi çok radikal değişimlerden bahsetmiyorsak, ağırlığı ölçmek tek başına hiç birşey ifade etmiyor bence.
Hayatım boyunca hep kiloluydum. Kilo alma korkum var sanırımZaten normal ölçülerde hatta alt sınıra yakın vki’de olduğunuz halde düşük kalorili diyet ve ağır spor yapıyorsunuz. Muhtemelen vücudunuz yağ depolamaya çalışıyor. Sağlığınızı mı bozmaya çalışıyorsunuz? Amacınız ne?
Suan 53 kilodayım aslındaZaten normal ölçülerde hatta alt sınıra yakın vki’de olduğunuz halde düşük kalorili diyet ve ağır spor yapıyorsunuz. Muhtemelen vücudunuz yağ depolamaya çalışıyor. Sağlığınızı mı bozmaya çalışıyorsunuz? Amacınız ne?
59 kilo olduğunuzu yazmışsınız genellikle. Kilolu değilmişsiniz ki. Olmanız gereken kilonun 2 kilo üstü sadece. Şu an almanız gereken kalorinin yarısını bile almıyorsunuz. Kabızlık probleminizin bu şekilde beslendiğiniz sürece düzelmesi mümkün değil. Üstelik başka sağlık sorunlarınızın çıkması da yüksek ihtimal. Uzun süredir bu şekilde besleniyorsunuz anladığım kadarıyla. Çok zarar veriyorsunuz bedeninize. Acısını çıkarır, beden affetmez.Hayatım boyunca hep kiloluydum. Kilo alma korkum var sanırım
1 yıl kadardır böyle evet. Daha fazla yendiğimde hızla kilo alıyorum ve bu korkumdan dolayı yemek istemiyorum.59 kilo olduğunuzu yazmışsınız genellikle. Kilolu değilmişsiniz ki. Olmanız gereken kilonun 2 kilo üstü sadece. Şu an almanız gereken kalorinin yarısını bile almıyorsunuz. Kabızlık probleminizin bu şekilde beslendiğiniz sürece düzelmesi mümkün değil. Üstelik başka sağlık sorunlarınızın çıkması da yüksek ihtimal. Uzun süredir bu şekilde besleniyorsunuz anladığım kadarıyla. Çok zarar veriyorsunuz bedeninize. Acısını çıkarır, beden affetmez.
Bu beslenme tarzınızın kansere kadar yolu var allah korusun. Kilolu olmak mı kanser olmak mi?1 yıl kadardır böyle evet. Daha fazla yendiğimde hızla kilo alıyorum ve bu korkumdan dolayı yemek istemiyorum.
Haklısınız aslında dikkat edeceğim teşekkür ederim yorumunuz icinBu beslenme tarzınızın kansere kadar yolu var allah korusun. Kilolu olmak mı kanser olmak mi?