diyetisyen kontrolünde diyete başlıyorum hadi hayırlısı :)

bayankatip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
814
2.796
43
merhaba arkadaşlar. az önce diyetisyenle görüştüm. ve yarın diyete başlıyorum. 163 boyundayım kilom 56. ama gerçekten yağ oranım fazla ve bölgesel kilolarım var. her gören hamile misin diye soruyor ve ben artık bu sorudan bıktım :) listemi sizlerle de paylaşmak istedim. belki denemek isteyen olabilir. benim gibi bölgesel kilosu olup saklamaya çalışmakta başarısız olup hamile misin sorularına maruz kalan arkadaşlarım olabilir diye düşündüm :)

(9:00)
sabah kalkınca 2 su bardağı su
-2 parça beyaz peynir
-1 dilim tam buğday ekmeği(25 gr)
-mevsim yeşillikleri (dereotu,kırmızı biber, istediğiniz sebzeleri ilave edebilirsiniz)
-1 tane tüm ceviz

(12:30)
öğle yemeği
-tencere yemekleri (susuz ve 4 yemek kaşığı)
-et, tavuk, balık (yağsız ve derisiz)
-salata (nar ekşisi ve salata sosları yasak. zeytinyağı ve sirke ilave edilebilir)
-yoğurt veya ayran
-pirinç patates tatlılar yasak

(16:00)
ara öğün
-1 dilim tan buğday ekmeği
-1 dilim beyaz peynir
mevsim yeşillikleri

(19:00)
akşam yemeği
-4 yemek kaşığı sebze
-3 yemek kaşığı yoğurt veya 1 su bardağı ayran veya cacık
-salata (nar ekşisi, mısır, salata sosları yasak. sirke ve zeytinyağı ilave edilebilir ve çok az limon)

(21:00)
ara öğün
yarım çay bardağı kefir ( tarçın ilave edilsin) + 15 tane leblebi

ayrıca her gün en az 2.5 litre su

tabi bu liste benim çalışma saatlerime uygun olarak düzenlendi ve bende malesef kötü kolesterol çok yüksek buda dikkate alındı. sadece bir hafta bu şekilde. bir hafta sonunda yeniden bir liste verilcek ve tartılcam inşallah kilo vermiş olurum :)

Merhaba,
Paylaşımınızı çok beğendim. Ben de yeni diyet listesine başlıyorum yarın. Benim de boyum 1.63 ama 64 kiloyum, hedefim 54 olmak.
Postlarınızı takip edeceğim, eğer diyet arkadaşı isterseniz size katılmak çok isterim:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…