3,5 ayda 15,16 kilo verdim (-11 yağdan) ve diyetisyenle . Diyetisyenin doğrusu da çok önemli sadece 7 kilo fazlam kaldı ama bir kere bile kaçamak yapmadım 2 gün öncesine kadar. O da sebze yerine et yedim kaçamak o yani. 2 haftadır aşırı yavaşladı vermem o yüzden bu listem biraz ağır ve cidden sinirlerim bozuldu ama dayanacağım yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Önemli olan tartıda ne gördüğünüz değil yağ oranı.. Diyetisyende bunu görüyorsunuz . Yağdan 2 kilo verince zaten 4 kilo vermiş gibi duruyor kilo. Ve mesele şu ki bilinçsiziz .Diyette ilk defa bu hafta zorlandım o da psikolojikte olabilir. Çok yiyoruz çok, saçma sapan yiyoruz büyütmüşüz mideleri ne bulursak hop yutuyoruz ben bunu gördüm. Şimdi hemen doyan bir midem var şükür :) Aşure var ya o yedimiz 1 kap aşure bizlerin 1 hafta yaptığı diyet listesini direk sıfırlıyor (bütün hafta çöp) ve kilo veremiyoruz düşünün birde normal yiyip birde üstüne aşure yendiğini. ( Aşure karbonhidrat olarak 300 -400 arası ama yağlı olduğunu kimse bilmiyor bende yeni öğrendim) işte böyle tutalım boğazları ama uzman eşliğinde yoksa beceremiyoruz.